Bebişkom canım seninkilerde erkenci gelmiş
bana kasım ayında öyle olmuştu
aralıkta da telafi etti 4 gün sonra geldi
herkes susuyo ben konu açayım bari
bakın kızlar buraya geldigimden beri girip çıkmadıgım araştırmadıgım sayfa kalmadı ama şu son yaşadıgım olaydan sonra hepsinin yanlış oldugunu gördüm gerçekten bebek kısmet meselesi belirtiler falan da kişiye göre degişiyor resmen psikolojim bozuldu ya kan tahlilinin negatif çıkmasına bile güvenemez hale geldim ama kızlar böyle demişti demekki test yanlış diyorum sizde aynı şeyleri yaşıyomusunuz yoksa bi ben mi şizofreniye bagladım
herkes susuyo ben konu açayım bari
bakın kızlar buraya geldigimden beri girip çıkmadıgım araştırmadıgım sayfa kalmadı ama şu son yaşadıgım olaydan sonra hepsinin yanlış oldugunu gördüm gerçekten bebek kısmet meselesi belirtiler falan da kişiye göre degişiyor resmen psikolojim bozuldu ya kan tahlilinin negatif çıkmasına bile güvenemez hale geldim ama kızlar böyle demişti demekki test yanlış diyorum sizde aynı şeyleri yaşıyomusunuz yoksa bi ben mi şizofreniye bagladım
idare ediyorum bende, kirmizilar bugun gelmesi gerekirken 3 gun once geldi malesef su adet duzensizliginden kurtulamadim bir turlu dogal olarak yumurtlama donemini de tutturamiyoruz :umursamaz:
günaydın kızlar.geçen çarşamba günü aniden haber geldi.annem kalp ameliyatı oldu.acilen gittim istanbula.o nedenle yoktum.son durum nedir?foruma pek giremicem malum işim çok.perşembe gece tekrar istanbula gidicem zaten.
gün saymak zor geliyor artık.. bugün 2. günüm klomeni içmeye başlayalı... 3 gün kaldı geriye... yılbaşı gecesi son tableti içicem... Ve sonrasında Rabbimden yardım bekleyeceğim. Ama bu ay için çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?