Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

herkes susuyo ben konu açayım bari
bakın kızlar buraya geldigimden beri girip çıkmadıgım araştırmadıgım sayfa kalmadı ama şu son yaşadıgım olaydan sonra hepsinin yanlış oldugunu gördüm gerçekten bebek kısmet meselesi belirtiler falan da kişiye göre degişiyor resmen psikolojim bozuldu ya kan tahlilinin negatif çıkmasına bile güvenemez hale geldim ama kızlar böyle demişti demekki test yanlış diyorum sizde aynı şeyleri yaşıyomusunuz yoksa bi ben mi şizofreniye bagladım

Bebişkom canım seninkilerde erkenci gelmiş
bana kasım ayında öyle olmuştu
aralıkta da telafi etti 4 gün sonra geldi

kismet ya hayirlisi herseyin
ya bu arada sogan suyu kurunu uygulasam adetimde bi duzelme olurmu ki acaba deneyen varmi kizlar

kesınlıkle haklısın kvrck herkesın bunyesı fızyolojık yapısı farklı...cok fazla kendımızı kaptırıyoruz yanı ben de oyle yaptım gecen ay ..bunlardan hıcbırınden haberı olmayan ınsanların patır patır cocukları oluyo... kafaya takmadan oluruna bırakmak en saglıklısı

CANIM PRAYFORU;
geçen bi link atmıştı bebekle ilgili onu izledin mi bilmiyorum.
ben izlediğimden beri zamanı ne zamansa o gün gelsin diyorum çünkü çok kolay değil canım:)

idare ediyorum bende, kirmizilar bugun gelmesi gerekirken 3 gun once geldi malesef su adet duzensizliginden kurtulamadim bir turlu dogal olarak yumurtlama donemini de tutturamiyoruz :umursamaz:

O zaman hesabı falan bırakıp direkt bi dolu bir boş tüm ay devam edin

kıvırcık tontişim sen şizofreniye mi bağladın kendini yafrucuğum? kıyamam sana bırak bu düşünceleri...

Yeni bir konu daha açiim ben size... Bebişinizin odasını ne renklerde ve nasıl dizayn etmeyi düşünüyorsunuz?

kızlar hadi ıyı aksamlar herkese esım gelıyormus..
ee bu aksam ezel gunumuz hem gıremem sanırım..yarın sabah bulusurz...

geçmiş olsun canım

canım sen sadece klomenmi kullanıyosun çatlatma iğnesi yapmıcaklarmı

kızlar yarın ben dr. kontrole gidiyorum işl. kist oluşmamıştır bide biyerde okudum aşırı kıllanma olursa gebelik zorlaşırmış benim 3 aydır öyleydi bu ay çok az var sizlerin bu konuda bilgisi varmı

prayforu sen tedaviylemi hamile kaldın neler yaptın şu an kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…