Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya şekerkız sen yeni hamilemiz olarak bi akıl ver ya benim uzayan şeffaf akıntım 14. gün başladı bugün 20. gün yine geldi sabah hergün 1 posta görüyorunm hemen hemen sende de oluyomu ...

Ee anlatın kızlar siz ne yaptınız?
Akşam eşime hediye aldım yarım bot , takım elbise altına giymesi için çok hoş:)))

ya şekerkız sen yeni hamilemiz olarak bi akıl ver ya benim uzayan şeffaf akıntım 14. gün başladı bugün 20. gün yine geldi sabah hergün 1 posta görüyorunm hemen hemen sende de oluyomu ...

cnm benım buay akıntımozellıle uzayan akıntımhıc bıtmedı halada devam edıyo usuttugumu dusunmustum belkı gecyumurtlamadan kaynaklanıoolabılır cnm boz gecırmeyın derım ben

Ee anlatın kızlar siz ne yaptınız?
Akşam eşime hediye aldım yarım bot , takım elbise altına giymesi için çok hoş:)))

ne gusel ben hedıye almıyorum almıştım gordu .bıde yarın bıızm ıcın ıkımız adına en guzel hedıyemızın haberını alırsak baska bışey ıstemez.bu arada yarın sende test yapıcaksın dımı herhangıbır belırtın bışeyın varmı cnm

bi belirtim yok ama sebine yaz demiştim
yazılmışken bi test yaparım:)

günaydın tatlım nasılsın?

annem bugün kahvaltıda bir şeyler yemiş.çok mutluyum.çocuk gibi yemiyordu.morali de iyiymiş bugün.tansiyonu düşükmüş sadece.mutluyum.yarın akşam da gidicem kısmetse.benim bugün 4. gün kasıklarımda ağrı var.sanki birşeyler gelecek gibi.adını telaffuz etmiyorum ki gelmesinler.

Slm kızlar hepiciğinize günaydın
dün kan testini tekrarkladık 498 çıktı bugün allahın izniyle 1000-1300 arasında olacakmış keseyi görmeye gitçez.dualarınızı eksik etmeyin kan değerleri ortalaması normal seyrinde ilerliyor.5+2 olmuşuz ya ne çabuk allah hepinizin göbüşünü doldursun inş.

aminn..inşallaah..allah tamamına erdirsin... çok güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan

SaĞol canım ınŞ. ılk haberı sızın topıĞınıze gırdıĞın gÜn ÖĞrendım gelıŞmelerıde paylaŞmak ıstedım anlayacaĞınız uĞurlu geldınız bana dılerım benım uĞurumda topıctekı herkesın boŞ olan gÖbÜŞlerını doldurur.ama sıze tavsıyem ben reglıden 2 gÜn Önce ÖĞrendım bugÜnÜ zor ettım sız sız olun bekleyın derım gÜnler geÇmek bılmıyor.

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

KIZLAR BU TABLODAKı ORTALAMA DEĞERLER %90 NORMAL GıDEN BıR GEBELıKTEKı B.HCG DEĞERLERı OVULASYONDAN SONRAKı 12,GÜNDEN BAŞLIYOR 22 GÜNE KADAR.
BENıM 12, GÜN : 42,2 ÇIKTI 18 GÜN : 498

sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.dediğin gibi umarım sen de bize uğurlu gelirsin de biz de bebişleirmize kavuşuruz.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…