- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
ya şekerkız sen yeni hamilemiz olarak bi akıl ver ya benim uzayan şeffaf akıntım 14. gün başladı bugün 20. gün yine geldi sabah hergün 1 posta görüyorunm hemen hemen sende de oluyomu ...
Ee anlatın kızlar siz ne yaptınız?
Akşam eşime hediye aldım yarım bot , takım elbise altına giymesi için çok hoş:)))
[ı]ne gusel ben hedıye almıyorum almıştım gordu .bıde yarın bıızm ıcın ıkımız adına en guzel hedıyemızın haberını alırsak baska bışey ıstemez.bu arada yarın sende test yapıcaksın dımı herhangıbır belırtın bışeyın varmı cnm[/ı]
günaydın kızlar
günaydın tatlım nasılsın?
Gayecım dogum vıdeosunu ızledım gelıŞmesını falan cok heyecan verıcı ya
Slm kızlar hepiciğinize günaydın
dün kan testini tekrarkladık 498 çıktı bugün allahın izniyle 1000-1300 arasında olacakmış keseyi görmeye gitçez.dualarınızı eksik etmeyin kan değerleri ortalaması normal seyrinde ilerliyor.5+2 olmuşuz ya ne çabuk allah hepinizin göbüşünü doldursun inş.
aysellim yarınki uğurlu perşembede bir tek sen mi varsın balım?
SaĞol canım İnŞ. İlk haberİ sİzİn topİĞİnİze gİrdİĞİn gÜn ÖĞrendİm gelİŞmelerİde paylaŞmak İstedİm anlayacaĞınız uĞurlu geldİnİz bana dİlerİm benİm uĞurumda topİctekİ herkesİn boŞ olan gÖbÜŞlerİnİ doldurur.ama sİze tavsİyem ben reglİden 2 gÜn Önce ÖĞrendİm bugÜnÜ zor ettİm sİz sİz olun bekleyİn derİm gÜnler geÇmek bİlmİyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?