Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cuma değil yarın öğleden sonra valla bilmiyorumki bende sordum bugün niye değil diye hormon testiymiş yetişmezmiş yarın dediler devlet hastanesi hem çok kalabalık hemde zoraki iş yapıyolar ondan..

canım ya keşke özel bir kliniğe gitseydin ben 10 tl verdim (ssk lıyım) hemen akşama aldım sonucu

şekerler önemli bi sorunum var ne olur yardımcı olun.dün sevincimi sizlerle paylaştım üzere 1 aylık hamişim.ilk muayeneme haftaya gidicem ama ben hiç bir dr tanımıyorum bilmiyorum.güvenebilcem ve herzaman arayıp danışacam birisi olsun istiyorum.sitemizde araştırdıum biraz ama çok detaylı bişiler öğrenemedim.şişlideyim bu arada ne olur yardımcı olur musunuz?

Bende Özelde yaptırdım ssk yok ama 20 tl hemde 1 buÇuk saat sonrada aldım sonucumu bÖyle meraktan helak olur ınsan yaaa

Walla tatlım benım dr var ama ŞıŞlı uzak benımkı gopaŞa da teyzem dr nın yanında ÇalıŞtıĞı ıÇın gÜvenım sonsuz sen Çevrendekılere danıŞ daha ıı sonuÇ alırsın bence

Kızlar benım Çıkmam lazım bebıŞımı gÖrmeye gıdıyorum dualarınızı Üzerımden eksık etmeyınde hayırlısı ıle kesemızı gÖrelım

papatı aramızda 3 gÜn var tatlım bende 5+2 yımm

canım eşim ögleden sonra çalışmıycak ki yarım gün ameliyat bile alamadı ögleden sonraya

yok yok devlet hastanesi özel olsa 1 gün bekletmezlerdi zati keşke özele gitseydim ben öğleden sonra sonucu verirler diye düşündüm ama olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…