Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayırlısı olsun canım

herkes burdaymış nerdeyse nasılsınız kızlar ben bugün çok mutluyum bugün dr. gittim 3 tane çok güzel gelişen folikilün var dedi bu ay ilaca gerek yok dedi gün aşırı devam dedi sizce ovulasyon kiti alsammı

bafo sen de yemişin kırmızı kartı valla benim kırmızılar atak yaptı seni takip ediyordum ama şimdi baya bi öne geçtim

Kızlar facebook'u olmayanlar facebook açsınlar kendilerine olanlar da KK KARDEŞLıĞı grubumuza katılsınlar Lütfen. Yeni facebook açanlarda arama kısmından KK KARDEŞLıĞı yazıp grubu aratıp üyelik talebi göndersinler lütfen.

clarita bence eğer faliküllerin gelişmesi problemse tabiki al. hazır bulmuşun hemen değerlendiir

daha öncedende ben bu kitlerden kullandım hemde 20 gün boyunca sadece 1kere silik çizgi çıktı öğlen saatleriyde akşam eşim gelince denedim sonuç negatif acaba bu kitlerde çizgi çıktığı andamı olması gerekiyo birleşmenin

bu arada haftaya çok güzel haberlerle girmişiz hamile kalan bütün arkadaşlar hayırlısı olsun darısı bizim göbüşümüze

mirmirmirmir:1no2:senağlama küstünüzmü bana herkes ben gelince kaçıyo ben de kaçıyorum işte

:a015:
bafo sen de yemişin kırmızı kartı valla benim kırmızılar atak yaptı seni takip ediyordum ama şimdi baya bi öne geçtim

BİZİM KADERİMİ BU DOGAL YOLLA COK ZOR ZATEN MUCIZENIN MUCIZESINI KOVALIYORUZ.

ZATEN KOTUYDUM BEBEK GELISIMI VIDEOSUNA BAKTIM PERISAN OLDUM RESMEN...

BİZİM KADERİMİ BU DOGAL YOLLA COK ZOR ZATEN MUCIZENIN MUCIZESINI KOVALIYORUZ.

ZATEN KOTUYDUM BEBEK GELISIMI VIDEOSUNA BAKTIM PERISAN OLDUM RESMEN...

ya bende yeni seyrettim o videoyu beni de ağlattı velet senağlama Bafo ümidimizi yitirmek yok..Bizimkiler nazlı bebek gelirken bizi uğraştırıcaklar :CüvCüv:

gunaydın kıslar bıran once yarın olsun ıstıyorum kesınlesıcekya yumurtalarım bu ay sagdaydı ve sag tarafım bı karımcalanma bı kasılma var onu hıssetmek bıle cok gusel esıme dıyorumkı boyle yarımd aolsa boyle bır haber almak cok gusel dıye.ya hem sukredıyorum hem aglıyorum dun akşam cok degışık duygular var ıcımde.ve esım daha yenı soyluyo ruyasında gormuş bı oglan cocugumuz olmuş ben bu ay olucagını bılıyodum sana soylemıyodum dıyorabbım hayırlısını versın ınsallah gusel bı haber alırım yarın .hala lavaboya gıdıp bışey geldımı dıye bakıyorum yınede korkuyorum

herkese günaydınnn....
işte başladık yeni bir güne...
bir an önce adet olmayı istiyorum... olayım ki yeni bir dönem başlasın dimi =)
off bu ay çok umutluydum yaa.... hsg çektirmiştim.. o ay hamile kalma ihtimali yüksek oluyo demişlerdi.. adetimde geçince tamam dedim bu sefer oldu galiba zemuszemus
ama yookk bişiiiii mafoldumben
hayırlısı olsun diyorum...

haklısın bıtanem hayırlısı oldsun yenı ay yenı umut ben 1senedır hep boyle dıyerek cıktım yola

ınsallah en yakın zamanda adet olursun canım benım
umıtler hıc bıtmıyor valla
umıtlerle yasıyoruz
Herseyın hayırlısı tabııı
Allah herseyın hayırlısını verıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…