Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet yaptırdım süper hızlılar ama sabah 10,30 ta yaptırdım testi yarın 2,30 ta sonucu alıcam..))

Allah Allah vay tembeller.ben geçen ay devlet hastanesinde yaptırdım 4 buçukta alırsın sonucu dediler ama öğlen internetten alabilmiştim.neyse her işte vardır bir hayır.zaten %90 seninki yerimseniben

aa internette var mıdır ki deneyeyim şansımı ama sanmam
bizimkiler pek hamarat kafalarını kaldırıp insanın yüzüne bakmıyolar..

canım iyiyim bende nolsun =) ya aslında belirti yok gibi sadece gögüslerimin sadece ucu acıyo gibi bi tuhaf kasıklarım cok ayakta kalınca baskı yapıyo bukadar. sen naptın varmı bişeyler dersin?

hani sen bir gün demiştin ya seninle yaşadıklarımız hep aynı diye.walla bende sana aynını yazacaktım şimdi.dokununca göğüs uçlarım acıyor, sanki çişimi tutuyormuşum gibi kasıklarım bir garip ve 4 gündür ağrı var regl olucam gibi.Kendimi umutlandırmak istemiyorum bu ay pek çalışamadık.kocamla aram limoniydi çalışma günlerinde grev yaptım :enbuyukkk: :roflol: ama Allah'tan umut kesilmez

bende aynı valla kesin bugün regl olucam dıyorum ama tık yok bende pek calışmadım desem yeridir. Zaten ben artık calışmayı falan bıraktım öyle canım isteyince yani

bende aynı valla kesin bugün regl olucam dıyorum ama tık yok bende pek calışmadım desem yeridir. Zaten ben artık calışmayı falan bıraktım öyle canım isteyince yani

işte aynı şeyleri yaşıyoruz hakikaten.kimbilir belki de aynı gün veririz müjdeyi.yaşadığımız güzel şeyler aynı olsun inş.

işte gelddiiimmmm......
hala canım sıkkın benim mafoldumben
dünkü b-hcg tetimden 0,1 sonucunu almıştım yaa.... çok da umutluydum bu ay... 8. denememdi ve hsg çektirmiştim... adetiminde 31. günü idi... kendimi hiç dinlemedim, günleri takip etmedim... ama olmadı işte... hala adette olmadım... en kısa sürede olmak istiyorum ki çalışmalara başlayalım tekrar :jeyyar:
zaten adet olmazsam bi iki güne patlayacağım... karnım 1 haftadır acaip şiş.. belim ağrıyo.. her yerim dökülüyo benneyaptımki
bir an önce adet olsamda rahatlasaaammmm

geçen ay bende senin gibi olmuştum.37. gün regl oldum sonra.ama olana kadarki sıkıntımı anlatamam.önce nolur olmıyım diye dua ediyodum.kan değerim düşük çıktı sonra da nolur olayım diye dua ettim.

geçen ay bende senin gibi olmuştum.37. gün regl oldum sonra.ama olana kadarki sıkıntımı anlatamam.önce nolur olmıyım diye dua ediyodum.kan değerim düşük çıktı sonra da nolur olayım diye dua ettim.

bende aynı durumdayım....
peki doktora gittinmi adetin gelmesinimi bekledin?

bende aynı durumdayım....
peki doktora gittinmi adetin gelmesinimi bekledin?

ben 2 senedir kaza olmasın diye sıkı sıkı kontrol ediyordum tarihlerimi.nerden biliyim bu işin zor olduğunu.neyse takvimime baktım geçen sene de kasım ayında 37. gün olmuşum.aralıkda 34 gün olmuşum sonra 27-28de bir olmuşum.ama kasımda 37. gün oldum 19 gün sonra bir daha oldum.dr.a gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…