canım benim ya okurken bi ümit doldu içime insallah geliyo bebişin saglıkla kuşum ya =))
Gayecim bebiş haberi gibi sevindim.. inşallah alırız haberlerini..
birazcık geçmişi okuyayım dedim , geç kalıcam diye okumadım ama bazı yerlerde normal okurken görmediğim mesajlar vardı. görmedim kusura baklamyın cevap vermediysem..
alttaki ticker ı ben yapamadım. bi arkdasım yaptı benim için. pregnant ticker deyince çıkan bi site var. orda bilgileri girip çıkan sayfa adını profilinizdeki alttaki satıra yapıştırıyorsunuz bildiğim kadarıyla...
bu arada ilk hediyem milupadan geldi.. üye olmuştum ufacık bi set göndermişler.. ufak bi kitapçık. cd. bi tane bebeğimin ilk bezi.. huggies'den.. nivea ıslak mendil.. birde birkaç ürün için migrostan indirim kuponu
Amin canım benim... sen,ben,ekakal ve bitte için bu bebek yolculuğu daha meşakkatli ve Özellikle bizlerden güzel haberler duymak beni ayrı bi heyecanlandırıyor. İnşallah bu ay sonuç alır ve sizlerden de güzel haberler duyarım...
süperrr canım yaa inşallah o 20cm olan tombiş bi bebek olurr alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy gayem çok sevindim canım benim yaaa
bebişimiz gelecek inş:))))
sakın olumsuz bişi düşünme şeker emi herşey heyecandan sadece
Kızlaaarrrr evet geldim ve hemen geçmişi okudum... Canım arkidişlerimmm... bugün koşa koşa gittim doktora biri 20cm diğeri 16cm 2 tane yumurtam vaaarrr!!!! zemuszemusalkisalkisalkis Doktor yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000 lik pregnyl iğne verdi.
Daha fazla beklemeyelim 20 lik kist olmasın dedi. Rabbime çok şükür 2 tane yumurta olmuş inşallah ikisi de bebek olur... Hatta ben 2 gündür adet sancısı gibi sancım oldu dedim belki kendiliğinden çatlamış yumurtanda olmuştur dedi.
Bakalım yarın sabah 11 de vurulucam iğneleri 5-6-7 9 ve 11 inde ilişki olsun dedi.
Rabbim inşallah sesimi duyar ve yumurtalarımı bebiş yapar .
tatlım super yumurtaların ayyy ıyı degrlendır cnm ya bu ay gelıcek senınde bebışın hayırşısıyla
çok fazla başlamadı ama ekşi bişi görünce dalıyorum resmen üfüffffff böyle turşu falan ayyyy
KIZMI GELIYO YOKSA HAYIRLISI YE ESŞIYI DOGUR AYSEYI YE TATLIYI DOGUR ATLIYI MI NE DERLERDI DUYMUŞTUMONCEDEN:)
süperrr canım yaa inşallah o 20cm olan tombiş bi bebek olurr alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canııımm çiçeği burnunda hamişim benim... Senin duaların daha da çabuk kabul olur... Benim için hamişlik dile lütfen.
Ayselim canım... inşallah gelecek bebişim... Yolda gelirken içim içime sığmadı... hepimizi geçirdim aklımdan ve dua ettim... Bu arada bir arkadaş YA ERHAMER RAHİMİ söylememizi tavsiye etmiş... Ben otobüsten inip doktora gidene kadar okudum. ve ayrıca ultrasona girmeden önce de okudum içimden.
yaa ben(
bana neden cevap vermiyorsun gaye(((
çok sevindim canım ya inşallah bu ay güzel haberi alırız senden bende sürekli okuyorum ve aklımdan sizleri geçiriyorum eşim çok şaşıyo ya bizlerin arasındaki ilişkiye bende netten arkadaş bulacam diyo varmı sizin kızlarda hamile diye soruyo geçen şekerkızın haberini onada verdim inşallah kendi müjdemide veririm en kısa zamanda :saruboceq:
bebiş doğunca milupa ya yatırım yapacaksın yaa onlar önden hediye göndermişler:)
çok sevindim canım ya inşallah bu ay güzel haberi alırız senden bende sürekli okuyorum ve aklımdan sizleri geçiriyorum eşim çok şaşıyo ya bizlerin arasındaki ilişkiye bende netten arkadaş bulacam diyo varmı sizin kızlarda hamile diye soruyo geçen şekerkızın haberini onada verdim inşallah kendi müjdemide veririm en kısa zamanda :Saruboceq:
çok sevindim canım ya inşallah bu ay güzel haberi alırız senden bende sürekli okuyorum ve aklımdan sizleri geçiriyorum eşim çok şaşıyo ya bizlerin arasındaki ilişkiye bende netten arkadaş bulacam diyo varmı sizin kızlarda hamile diye soruyo geçen şekerkızın haberini onada verdim inşallah kendi müjdemide veririm en kısa zamanda :Saruboceq:
ıste burda potansıyel bır kıtle var... baskası ıcın duaedenın duası daha kabule yakın olur arkadaslar ...
hepımız bırbırımıze dua edıyoruz hatta tanımadıgımız halde , o yuzden sırayla cabuk cabuk hepımızın bebelerı gelecek ınsalllah... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?