Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim ya okurken bi ümit doldu içime insallah geliyo bebişin saglıkla kuşum ya =))

Amin canım benim... sen,ben,ekakal ve bitte için bu bebek yolculuğu daha meşakkatli ve Özellikle bizlerden güzel haberler duymak beni ayrı bi heyecanlandırıyor. İnşallah bu ay sonuç alır ve sizlerden de güzel haberler duyarım...

bebiş doğunca milupa ya yatırım yapacaksın yaa onlar önden hediye göndermişler:)

yaa ben(
bana neden cevap vermiyorsun gaye(((

süperrr canım yaa inşallah o 20cm olan tombiş bi bebek olurr alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canımm inşallah öyle olur... sana özel msj da atacaktım ama baktım topictesin buraya yazayım dedim... hiç durmadan çalışıcam kızlarrrr :)) :kedi:

ayyy gayem çok sevindim canım benim yaaa
bebişimiz gelecek inş:))))

Ayselim canım... inşallah gelecek bebişim... Yolda gelirken içim içime sığmadı... hepimizi geçirdim aklımdan ve dua ettim... Bu arada bir arkadaş YA ERHAMER RAHİMİ söylememizi tavsiye etmiş... Ben otobüsten inip doktora gidene kadar okudum. ve ayrıca ultrasona girmeden önce de okudum içimden.

hadı gozun aydı ... ıstegın hayırlıdır ınsallah ve ıstedıgın gıbı ıkız cok tatlı bebeklerın olur bu yumurtalar sayesınde
belkı de buyuk olan erkek kucuk yumurtada kız spermı doller kaydirigubbakcemile5

canııımm çiçeği burnunda hamişim benim... Senin duaların daha da çabuk kabul olur... Benim için hamişlik dile lütfen.

tatlım ben hep dıyorum zaten buay sen hamış kalcaksın hayırlısıyla oyle doguyo ıcımı amin amin amin

çok sevindim canım ya inşallah bu ay güzel haberi alırız senden bende sürekli okuyorum ve aklımdan sizleri geçiriyorum eşim çok şaşıyo ya bizlerin arasındaki ilişkiye bende netten arkadaş bulacam diyo varmı sizin kızlarda hamile diye soruyo geçen şekerkızın haberini onada verdim inşallah kendi müjdemide veririm en kısa zamanda :Saruboceq:

yaa ben(
bana neden cevap vermiyorsun gaye(((

Ayselimm canım sana da cevap verdim ben.... bitte,ekakal ve supreme 'in isimlerini özellikle yazmamın sebebi çokta düzenli bünyelerimizin olmayışı ve pko oluşumuz... yoksa hepinizin ayrı ayrı yerleri var kalbimde....

Şu an ev berbat durumda... Öylece çıkmıştım evden ama gelir gelmez size haber vermeye koştum... Hepiniz teker teker kardeşlerim gibi oldunuz.Rabbim yokluğunuzu göstermesin,ve inşallah güzel haberlerinizle sevindirsin beni.

amin tatlım amin en kısa zamanda senende gusel haber alıcaz ınsallah

bebiş doğunca milupa ya yatırım yapacaksın yaa onlar önden hediye göndermişler:)

çok anlaşılacak bişey değil. sanal bi ortam ama çooook değerli ve özel paylaşımlar var burda ne güzel... :1hug:

ıste burda potansıyel bır kıtle var... baskası ıcın duaedenın duası daha kabule yakın olur arkadaslar ...
hepımız bırbırımıze dua edıyoruz hatta tanımadıgımız halde , o yuzden sırayla cabuk cabuk hepımızın bebelerı gelecek ınsalllah... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tanıdıgım hiç kimse için bu kadar dua etmedim valla....
bekliyorum yeğenlerimi sırayla....

inş. cANIM inş. verirsin ben hep dua ediyorum arkadaşlarımada nasip et diye aminnn:CüvCüv:

kızlar ya ben sizleri görmesemde öyle bir benimsedim öyle ailem gibi gördümki dr gittimde bile ay nete bi girsemde arkadaşlarımla paylaşsam düşüncesiyle çıktım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…