kız sen nerelerdesin napıyosun ne var ne yok
içim nasıl mı oldu? Dr ilk tansiyonumu ölçtü yüksek çıktı.sonra alttan ultrasona koydu ilk göremiyorum dedi ay bi üzüldümile geçirdim. Içimden yoksa hamile değilmiyim diye bile geçirdim sonra evet gördüm dedi kendimi kasmışım biraz bu arada.mercimeğimi gördüm uçtum ya anlatamam ki rabbim herkee bu duyguyu yaşatsın.sonrada ay mercimeğim büyücek mi ? Diye düşünmeye baişladım eeee annelik yüreği bu olsa gerek
ayyy cok gusel ya ınsanın ıcın de kusku olmuyo deıl ya keseyı goremessek boır sorun olursa dıe ama artık dusunmuyorumoyle sadece bı merak bı heyecan var
gaye doktora gıdecek bakalım bugun hayırlısı ıle guzel kocaman catlamaya hazır yumurtalarla doner ınsallah ..
baska bekledıgımız haber var mı
günaydıın kıslarr gayenin yumurtaları tombiş tombiş olmuştur inşallah bende 6 ocakta gitcem ya inşallah benimkilerde tombiş olmuşlardır...
aysel adet oldu yılbaşı gecesi gayede doktordadır şimdi hiç girmedi anca hazırlanıp gitti sanırım.........
barays canım aldım mesajını opuyorumnanaktan
gayecim gelmiş naptın anlat çabucak bize
kızlar mercimeğim ve ben acıktıkkk[
NE CANIN ISTIYO KIS ASERMEN BASLADIMI?
Canim izinliydim ya iki hafta o yüzden zamanim olmadi giremedim. bugün tekrar is basi yaptim o yüzden girdim:) ama carsamba tekrar tatilim cumaya kadar:)
ne yapim vallah bu ayda geldi kirmizilar maalesef
ama kasiklarimda sürekli bi batma var anlamadim gitti :bbo:
zaten ilk günümde dügündeydi cok oynadim zipladim wcye gittim cok az pembe akinti gelmis fakat sonra resmen adet oldum
sende ne var ne yok canim?
Kızlaaarrrr evet geldim ve hemen geçmişi okudum... Canım arkidişlerimmm... bugün koşa koşa gittim doktora biri 20cm diğeri 16cm 2 tane yumurtam vaaarrr!!!! zemuszemusalkisalkisalkis Doktor yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000 lik pregnyl iğne verdi.
Daha fazla beklemeyelim 20 lik kist olmasın dedi. Rabbime çok şükür 2 tane yumurta olmuş inşallah ikisi de bebek olur... Hatta ben 2 gündür adet sancısı gibi sancım oldu dedim belki kendiliğinden çatlamış yumurtanda olmuştur dedi.
Bakalım yarın sabah 11 de vurulucam iğneleri 5-6-7 9 ve 11 inde ilişki olsun dedi.
Rabbim inşallah sesimi duyar ve yumurtalarımı bebiş yapar .
kızlaaarrrr evet geldim ve hemen geçmişi okudum... Canım arkidişlerimmm... Bugün koşa koşa gittim doktora biri 20cm diğeri 16cm 2 tane yumurtam vaaarrr!!!! Zemuszemusalkisalkisalkis doktor yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000 lik pregnyl iğne verdi.
Daha fazla beklemeyelim 20 lik kist olmasın dedi. Rabbime çok şükür 2 tane yumurta olmuş inşallah ikisi de bebek olur... Hatta ben 2 gündür adet sancısı gibi sancım oldu dedim belki kendiliğinden çatlamış yumurtanda olmuştur dedi.
Bakalım yarın sabah 11 de vurulucam iğneleri 5-6-7 9 ve 11 inde ilişki olsun dedi.
Kızlaaarrrr evet geldim ve hemen geçmişi okudum... Canım arkidişlerimmm... bugün koşa koşa gittim doktora biri 20cm diğeri 16cm 2 tane yumurtam vaaarrr!!!! zemuszemusalkisalkisalkis Doktor yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000 lik pregnyl iğne verdi.
gayecim canim senin adina cok sevindim canim. insallah yumurtalarin en kisa zamanda bebis olu verir.
Cok ümitliyim canim senden. Darisi bize INSALLAH
Canım benim sağol... İnşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz burada yakın zamanda... Rabbim hepimizin sesini duysun... Bu aydan bende çok ümitliyim... Rüyalar falan görüyorum.
kızlar mercimeğim ve ben acıktıkkk[
NE CANIN ISTIYO KIS ASERMEN BASLADIMI?
çok fazla başlamadı ama ekşi bişi görünce dalıyorum resmen üfüffffff böyle turşu falan ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?