Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

azıcık uyudum geldım ust katta tadılat var beynımı oydular ...zaten mıgrenım gelıo gıbı yavastan ...yoksa adet habercısımı yaa degıldır hayılrısı ıle ınsallhaa.. opuyorumnanaktan
hemen baktım gaye gelmıs :dance:
nedır sonuc gaye ne alemde yumurtalar merakla bekledık senı :Saruboceq:

kız sen nerelerdesin napıyosun ne var ne yok

Canim izinliydim ya iki hafta o yüzden zamanim olmadi giremedim. bugün tekrar is basi yaptim o yüzden girdim:) ama carsamba tekrar tatilim cumaya kadar:)
ne yapim vallah bu ayda geldi kirmizilar maalesef
ama kasiklarimda sürekli bi batma var anlamadim gitti :bbo:
zaten ilk günümde dügündeydi cok oynadim zipladim wcye gittim cok az pembe akinti gelmis fakat sonra resmen adet oldum
sende ne var ne yok canim?

ayyy cok gusel ya ınsanın ıcın de kusku olmuyo deıl ya keseyı goremessek boır sorun olursa dıe ama artık dusunmuyorumoyle sadece bı merak bı heyecan var

gaye doktora gıdecek bakalım bugun hayırlısı ıle guzel kocaman catlamaya hazır yumurtalarla doner ınsallah ..
baska bekledıgımız haber var mı

günaydıın kıslarr gayenin yumurtaları tombiş tombiş olmuştur inşallah bende 6 ocakta gitcem ya inşallah benimkilerde tombiş olmuşlardır...

aysel adet oldu yılbaşı gecesi gayede doktordadır şimdi hiç girmedi anca hazırlanıp gitti sanırım.........

barays canım aldım mesajını opuyorumnanaktan
gayecim gelmiş naptın anlat çabucak bize

Kızlaaarrrr evet geldim ve hemen geçmişi okudum... Canım arkidişlerimmm... bugün koşa koşa gittim doktora biri 20cm diğeri 16cm 2 tane yumurtam vaaarrr!!!! zemuszemusalkisalkisalkis Doktor yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000 lik pregnyl iğne verdi.
Daha fazla beklemeyelim 20 lik kist olmasın dedi. Rabbime çok şükür 2 tane yumurta olmuş inşallah ikisi de bebek olur... Hatta ben 2 gündür adet sancısı gibi sancım oldu dedim belki kendiliğinden çatlamış yumurtanda olmuştur dedi.
Bakalım yarın sabah 11 de vurulucam iğneleri 5-6-7 9 ve 11 inde ilişki olsun dedi.
Rabbim inşallah sesimi duyar ve yumurtalarımı bebiş yapar .

gayecim canim senin adina cok sevindim canim. insallah yumurtalarin en kisa zamanda bebis olu verir.
Cok ümitliyim canim senden. Darisi bize INSALLAH

canım bende iyiyim napim bekliyorum daha bişey yok gibi =))

ayyy gayem çok sevindim canım benim yaaa
bebişimiz gelecek inş:))))

tatlım super yumurtaların ayyy ıyı degrlendır cnm ya bu ay gelıcek senınde bebışın hayırşısıyla

canım benim ya okurken bi ümit doldu içime insallah geliyo bebişin saglıkla kuşum ya =))

gayecim canim senin adina cok sevindim canim. insallah yumurtalarin en kisa zamanda bebis olu verir.
Cok ümitliyim canim senden. Darisi bize INSALLAH

Canım benim sağol... İnşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz burada yakın zamanda... Rabbim hepimizin sesini duysun... Bu aydan bende çok ümitliyim... Rüyalar falan görüyorum.

süperrr canım yaa inşallah o 20cm olan tombiş bi bebek olurr alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gayecim bebiş haberi gibi sevindim.. inşallah alırız haberlerini..

birazcık geçmişi okuyayım dedim , geç kalıcam diye okumadım ama bazı yerlerde normal okurken görmediğim mesajlar vardı. görmedim kusura baklamyın cevap vermediysem..

alttaki ticker ı ben yapamadım. bi arkdasım yaptı benim için. pregnant ticker deyince çıkan bi site var. orda bilgileri girip çıkan sayfa adını profilinizdeki alttaki satıra yapıştırıyorsunuz bildiğim kadarıyla...

bu arada ilk hediyem milupadan geldi.. üye olmuştum ufacık bi set göndermişler.. ufak bi kitapçık. cd. bi tane bebeğimin ilk bezi.. huggies'den.. nivea ıslak mendil.. birde birkaç ürün için migrostan indirim kuponu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…