Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm bende sadec kasıklarımkramp ve bas donmesı var okadar keseyı gormek ıcın cuma gunu gıdıcem nasıpse erken deıl dımı ozaman adetımden 10gun gecmışolucak bellı olurmukı?

canım görünür ama öyle kalp atışı falan duymak zordur.ben dayanamdım gittim cuma günü. 3 hafta sonra tekrar gidicem ozaman inş. kalp atışlarınıda duyRIM ŞUANDA MERCİMEK KADAR TEYZESİİ

hayırıdrı nıye aradın kıs bı sorunmu var? buarada keseyı kacıncı gun gormuştun tatlım benım37 gunum ne zaman bellı olurkı?

canım bana dr elevit verdi aklıma takıldı folik asit vermedi ekstradan ama dr hanım elevitin folikasit içerdiğinide söyledi ekstradan ona gerek yokmuş.ben son adet tarihim 26 kasımdı 1 ocakta gitim mercimeğimi gördüm 3 hafta sonra tekrar gitcem şekerkız

selam kizlar ben geldim tekrar ..nasilsiniz bakalim...
sebin, gaye, hande ve ayselcim özledim kizlar sizi yaaa..

canım görünür ama öyle kalp atışı falan duymak zordur.ben dayanamdım gittim cuma günü. 3 hafta sonra tekrar gidicem ozaman inş. kalp atışlarınıda duyRIM ŞUANDA MERCİMEK KADAR TEYZESİİ

cnm benım ya o mercımek sonrafaulye olucek ayyyy ne hıssettın kıs gorunce ıcın nasıl oldu ben cok merak edıyorum ya?

YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

canım yılbaşına saatler kala kırmızılar geldi
yine erkenci geldiler
artık bu aya kaldık canım
sen nasılsın sende bir gelişme var mı?

olsun napalım gelen kırmızılar için bişey diyemiyoruz =(( insallah bundan sonraki ayda gelmicek kırmızılar insallah

barays canım aldım mesajını opuyorumnanaktan
gayecim gelmiş naptın anlat çabucak bize

cnm benım ya o mercımek sonrafaulye olucek ayyyy ne hıssettın kıs gorunce ıcın nasıl oldu ben cok merak edıyorum ya?

içim nasıl mı oldu? dr ilk tansiyonumu ölçtü yüksek çıktı.sonra alttan ultrasona koydu ilk göremiyorum dedi ay bi üzüldümile geçirdim. içimden yoksa hamile değilmiyim diye bile geçirdim sonra evet gördüm dedi kendimi kasmışım biraz bu arada.mercimeğimi gördüm uçtum ya anlatamam ki rabbim herkee bu duyguyu yaşatsın.sonrada ay mercimeğim büyücek mi ? diye düşünmeye baişladım eeee annelik yüreği bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…