Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bızden sana ızın calısma bugun ok zaten gun bıttı surda ne kaldı kı dıcem ama sen serbest calısıon mesaı yok..
e kendı ıznını kendın ver yorma kendını fazla ...

tamam şekerim ben verdim sana izin :)
bugün gidebilirsin:)

keşke gidebilsem ama gidersem gece çalışmam lazım . o mümkün değil artık.. uyuyuveriyorum elimde değil... :1closedeyes:

ya o bebiş bekleme resmini nerden koydunuz sordum ama kimse cevap vermedi bana:gitme:

yazdım ama okumadın galiba şeker..
ben beceremedim bi arkdas yaptı bana .. bilmiyorum yanii.
pregnant ticker diye aratınca çıkıyor bazı siteler.. kk nın bi sayfasındada anlatıyodu , bi bak istersen...

tşk ederim canım cevabını farketmemişim.bu arada bende akşamları küttt hemen uyuveriyorum dayanamıyorum uykuya artık

canım sağlıkla gelir inşlhh bebğin
bizde en tez zamanda yaşarız inşlhhhhhh o heyecanı:Saruboceq:

inşallah. isteyen herkes hemen yaşasın.. böyle önden gitmekte güzel,her yeni bebişte yeniden yaşıyorum aynı heyecanı.. hadi bekliyoruz sizide..

terazi ve kovalar için b u sıralar daha bi şans varmış yokmu kova ya da terazi olan ?

evet ayselcim maalesef ...Neyse olsun canim subatta insallah. bu ay dr. gitcem bakalim neler anlatacak bana :)
2 hafta izin cok iyi gelmisti ama baya tembellesmisim simdi calismak cok zor geliyo. neyse yarindan sonra tekrar haftaya kadar izinliyim :)

ben boğa burcuyum
eşimde oğlak burcu:)

Kızlar merhaba nasılsınız?Dün gece döndüm annemin yanından.gittikçe iyiye gidiyor çok şükür.Bu hafta ve önümüzdeki hafta patronun bir arkadaşı ile birlikte çalışıcam o nedenle giremiyorum.sabahtan beri ancak fırsat buldum.çok duramıcam var mı haberler?

Yılbaşı günü hatırlayanlar vardır belki.Normalde hep testi geç yapmak isterim.bu sefer yılbaşı günü yapmak istedim.akşam da yola çıkcaktık.akşam üzeri gittim aldım testi ofiste yaptım.veeeeee çift çizgi kaydirigubbakcemile3.emin olamadım 3 gün üst üste farklı markalarla test yaptım hep pozitifti.bugün sabahta kan verdim.az önce aldım sonucu 3193.5.Çarşamba akşam dr.a gidicem.Yüce Rabbim'den diliyorum hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inş.aslında bu perşembe test yapacaktım ama dayanamadım.Dualarım hep sizinle.bir süre işlerden dolayı giremeyebilirim ama aklım ve gönlüm burada.ben size dua edeyim siz de bana.ultrasonda görmek istiyorum şimdi.sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.çok sabırsızım.Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…