sebin nerelerde
gelemedi galiba annesinin yanından
inş. her ikisi de iyidir
Yılbaşı günü hatırlayanlar vardır belki.Normalde hep testi geç yapmak isterim.bu sefer yılbaşı günü yapmak istedim.akşam da yola çıkcaktık.akşam üzeri gittim aldım testi ofiste yaptım.veeeeee çift çizgi kaydirigubbakcemile3.emin olamadım 3 gün üst üste farklı markalarla test yaptım hep pozitifti.bugün sabahta kan verdim.az önce aldım sonucu 3193.5.Çarşamba akşam dr.a gidicem.Yüce Rabbim'den diliyorum hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inş.aslında bu perşembe test yapacaktım ama dayanamadım.Dualarım hep sizinle.bir süre işlerden dolayı giremeyebilirim ama aklım ve gönlüm burada.ben size dua edeyim siz de bana.ultrasonda görmek istiyorum şimdi.sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.çok sabırsızım.Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.
Yılbaşı günü hatırlayanlar vardır belki.Normalde hep testi geç yapmak isterim.bu sefer yılbaşı günü yapmak istedim.akşam da yola çıkcaktık.akşam üzeri gittim aldım testi ofiste yaptım.veeeeee çift çizgi kaydirigubbakcemile3.emin olamadım 3 gün üst üste farklı markalarla test yaptım hep pozitifti.bugün sabahta kan verdim.az önce aldım sonucu 3193.5.Çarşamba akşam dr.a gidicem.Yüce Rabbim'den diliyorum hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inş.aslında bu perşembe test yapacaktım ama dayanamadım.Dualarım hep sizinle.bir süre işlerden dolayı giremeyebilirim ama aklım ve gönlüm burada.ben size dua edeyim siz de bana.ultrasonda görmek istiyorum şimdi.sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.çok sabırsızım.Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.
inşallah. isteyen herkes hemen yaşasın.. böyle önden gitmekte güzel,her yeni bebişte yeniden yaşıyorum aynı heyecanı.. hadi bekliyoruz sizide..
terazi ve kovalar için b u sıralar daha bi şans varmış yokmu kova ya da terazi olan ?
işleri hafifletiyimde bi araştırıyım bakalım
Kızlar merhaba nasılsınız?Dün gece döndüm annemin yanından.gittikçe iyiye gidiyor çok şükür.Bu hafta ve önümüzdeki hafta patronun bir arkadaşı ile birlikte çalışıcam o nedenle giremiyorum.sabahtan beri ancak fırsat buldum.çok duramıcam var mı haberler?
Sebincim inanamıyoruuuummmm!!!!! süper bir haber... Rabbim sana üzüntülerini unutturacak bir hediye göndermiş...
yuppiiiii :teytey::teytey::teytey:
Eee sen yola koydun bebişi darısı benim başıma... yoksa nasıl yaparız alışverişi :)
ayyy bu halay sebin için yetmez daha da oyniicam hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Acayip duygulandım yaaa... çok ama çok sevindim...
ay sebin çok sevindim şekerrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan
hayırlısı olsunnn.....
rabbim gönlüne göre vermiş...
hayırlısıyla keseyi görmeyi, kalp atışlarını duymayı da nasip etsinn...
sağlıklı sıhhatli bir mercimekcik olsun naniknanik
:teytey::dance:
Kızlaaarrrr evet geldim ve hemen geçmişi okudum... Canım arkidişlerimmm... bugün koşa koşa gittim doktora biri 20cm diğeri 16cm 2 tane yumurtam vaaarrr!!!! zemuszemusalkisalkisalkis Doktor yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000 lik pregnyl iğne verdi.
Daha fazla beklemeyelim 20 lik kist olmasın dedi. Rabbime çok şükür 2 tane yumurta olmuş inşallah ikisi de bebek olur... Hatta ben 2 gündür adet sancısı gibi sancım oldu dedim belki kendiliğinden çatlamış yumurtanda olmuştur dedi.
Bakalım yarın sabah 11 de vurulucam iğneleri 5-6-7 9 ve 11 inde ilişki olsun dedi.
Rabbim inşallah sesimi duyar ve yumurtalarımı bebiş yapar .
ben boğa burcuyum
eşimde oğlak burcu:)
tatlım mukemmel bır cıftsınız.rakjadalarımda aynı sızın gıbı.tavırlarından hıselerınden anlıyorlar bırbırlerının resmen bırbırlerını için olmuşlar gıpta ıle bakılacak bır cıftsınız rabbımbozmasın bıde bebişinizi en yakın zamnada versın ınsallah amin aminamin
ayyy bu halay sebin için yetmez daha da oyniicam hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Acayip duygulandım yaaa... çok ama çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?