Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sebincim inanamıyoruuuummmm!!!!! süper bir haber... Rabbim sana üzüntülerini unutturacak bir hediye göndermiş...

yuppiiiii :teytey::teytey::teytey:
Eee sen yola koydun bebişi darısı benim başıma... yoksa nasıl yaparız alışverişi :)

opuyorumnanaktan
hayırlısı olsunnn.....
rabbim gönlüne göre vermiş...
hayırlısıyla keseyi görmeyi, kalp atışlarını duymayı da nasip etsinn...
sağlıklı sıhhatli bir mercimekcik olsun naniknanik
:teytey::dance:

ayyy bu halay sebin için yetmez daha da oyniicam hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Acayip duygulandım yaaa... çok ama çok sevindim...

işleri hafifletiyimde bi araştırıyım bakalım

arastırmaya gıreceksın bıze de bakarmısınn..ben oglak esım yengec

yaa sebın ınanmıyorum sankı cıft cızgıyı kendım gormus gıbı sevındım ....yenı yılın ılk annesı ıcın :teytey::teytey::teytey::teytey:
cok guzel haberlerle geldın ...Allah kucagına almak nasıb etsın ...annen ne kadr sevınmıstır dua etmıstık ya annene moral olur bebek olur ınsallah dıye :Saruboceq: cok sukur

cnm çok sevindim tebrik ederimmm darısı başımızaa inşallaahh yaaaopuyorumnanaktan

hepiniz hepiniz dualarımdasınız.tez zamanda hayırlı ise inş.sizin de güzel haberinizi alırız.bu haberi vermek için birlikte çalıştığım adama binbir numara yaptım da yanımdan gönderdim.öyle girebildim foruma

ayyy bu halay sebin için yetmez daha da oyniicam hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

benımde ıcım bı hos oldu yaaa
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

amin canım çok saol.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

bu ilk halay yumoşlar için
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çift çizgi haberi içinde bi başlangıç yapiim arkasını haberden sonra devam ettiririz
:teytey: :teytey:

ayyy sebin çığlık atmak istiyorum
süper haber yaaaaaaaaaaa
ayy heyecandan bayılacam şimdi kız süpersin yaaa

ben boğa burcuyum
eşimde oğlak burcu:)

tatlım mukemmel bır cıftsınız.rakjadalarımda aynı sızın gıbı.tavırlarından hıselerınden anlıyorlar bırbırlerının resmen bırbırlerını için olmuşlar gıpta ıle bakılacak bır cıftsınız rabbımbozmasın bıde bebişinizi en yakın zamnada versın ınsallah amin aminamin

bende boğa burcuyum ama eşim yay burcu bebişimizde başak olcak rabbim nasip ederse inş.

canım benim bende senin halaylarını çekicem inş bir gün.ama var ya en umutsuz olduğum aydı bu ay.doğru dürüst çalışmamıştık.limoniydik ya.sonra annemin ameliyatı girdi.hatta dedim ki annem iyi olsunda varsın bu ay olmasın dedim.kafama hiiiç takmadım çoğu zaman unuttum bile diyeblirim.Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatacak eminim.öenmli olan ona inancınızı kaybetmeden yılmadan umutsuzluğa düşmeden uygun zamanı beklemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…