- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Yılbaşı günü hatırlayanlar vardır belki.Normalde hep testi geç yapmak isterim.bu sefer yılbaşı günü yapmak istedim.akşam da yola çıkcaktık.akşam üzeri gittim aldım testi ofiste yaptım.veeeeee çift çizgi kaydirigubbakcemile3.emin olamadım 3 gün üst üste farklı markalarla test yaptım hep pozitifti.bugün sabahta kan verdim.az önce aldım sonucu 3193.5.Çarşamba akşam dr.a gidicem.Yüce Rabbim'den diliyorum hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inş.aslında bu perşembe test yapacaktım ama dayanamadım.Dualarım hep sizinle.bir süre işlerden dolayı giremeyebilirim ama aklım ve gönlüm burada.ben size dua edeyim siz de bana.ultrasonda görmek istiyorum şimdi.sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.çok sabırsızım.Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.
tatlım mukemmel bır cıftsınız.rakjadalarımda aynı sızın gıbı.tavırlarından hıselerınden anlıyorlar bırbırlerının resmen bırbırlerını için olmuşlar gıpta ıle bakılacak bır cıftsınız rabbımbozmasın bıde bebişinizi en yakın zamnada versın ınsallah amin aminamin
Yılbaşı günü hatırlayanlar vardır belki.Normalde hep testi geç yapmak isterim.bu sefer yılbaşı günü yapmak istedim.akşam da yola çıkcaktık.akşam üzeri gittim aldım testi ofiste yaptım.veeeeee çift çizgi kaydirigubbakcemile3.emin olamadım 3 gün üst üste farklı markalarla test yaptım hep pozitifti.bugün sabahta kan verdim.az önce aldım sonucu 3193.5.Çarşamba akşam dr.a gidicem.Yüce Rabbim'den diliyorum hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inş.aslında bu perşembe test yapacaktım ama dayanamadım.Dualarım hep sizinle.bir süre işlerden dolayı giremeyebilirim ama aklım ve gönlüm burada.ben size dua edeyim siz de bana.ultrasonda görmek istiyorum şimdi.sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.çok sabırsızım.Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.
arastırmaya gıreceksın bıze de bakarmısınn..ben oglak esım yengec
yaa sebın ınanmıyorum sankı cıft cızgıyı kendım gormus gıbı sevındım ....yenı yılın ılk annesı ıcın :teytey::teytey::teytey::teytey:
cok guzel haberlerle geldın ...Allah kucagına almak nasıb etsın ...annen ne kadr sevınmıstır dua etmıstık ya annene moral olur bebek olur ınsallah dıye :Saruboceq: cok sukur
cnm çok sevindim tebrik ederimmm darısı başımızaa inşallaahh yaaaopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım benim.ben de burada o kadar çok arkadaşıma kendim çift çizgi görmüş gibi sevindim ki.biliyorum benim için sevinen tüm arkadaşlarımda mutlu olacaklar.birbirimize dua etmeye devam edicez her zaman
ayyy sebin çığlık atmak istiyorum
süper haber yaaaaaaaaaaa
ayy heyecandan bayılacam şimdi kız süpersin yaaa
bak daha bugün 2010 annelerini bekliyoruz diye yazdım ve sebin geldi inş. devamıda gelir
çok teşekkür ederim canım benim.ben de burada o kadar çok arkadaşıma kendim çift çizgi görmüş gibi sevindim ki.biliyorum benim için sevinen tüm arkadaşlarımda mutlu olacaklar.birbirimize dua etmeye devam edicez her zaman
tatlım cok sevındım Allah tamamını erdırsın :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
heyttttt be aferim sana kıs :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ya düşünüyorum da demekki fazla beraber olmamak lazım sebin öyle oldu şekerkız öyle oldu demi ama :uhm:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tebrikler sebinim yeni yılın ilk bebek haberi geldi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
merhaba kızlar bende HAMİLEYİM... darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?