Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tatlım cok sevındım Allah tamamını erdırsın :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Eee sebincim anlatırsın artık neler yaptın tam olarak...hangi günler çalıştın... en belirgin belirtilerin nelerdi ??

amin canım benim yaaa
ben de eşime çok düşkünüm
o da bana çok düşkündür
çok iyi anlıyoruz birbirmizi gerçekten
hepimizin mutluluklarına nazar değmez inş.

heyttttt be aferim sana kıs :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ya düşünüyorum da demekki fazla beraber olmamak lazım sebin öyle oldu şekerkız öyle oldu demi ama :uhm:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

çok teşekkür ederim canım benim.ben de burada o kadar çok arkadaşıma kendim çift çizgi görmüş gibi sevindim ki.biliyorum benim için sevinen tüm arkadaşlarımda mutlu olacaklar.birbirimize dua etmeye devam edicez her zaman

cnm çok sevindim tebrik ederimmm darısı başımızaa inşallaahh yaaaopuyorumnanaktan

amin canım inş.dualarım sizinle.ama dediğim gibi hiç bir zaman inancınızı kaybetmeyin.kafayı çok takmayın.En hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun inş.

tebrikler sebinim yeni yılın ilk bebek haberi geldi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hem aglayıp hem gülen bir şişko hamile resmi bulamadım ki koyayım..
mutluluktan ucuyorum tatlım.

amin canım.darısı güzel haber bekleyenl arkadaşlarımızın başına.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

kvrck ım tezın dogru cıkarsa bızım ıs bu ay yatar delikafadulden

Kizzzz Sebincimmm Canimm Inanamiyorum cok sevindim canim yaaaaaa..
Simdi halay zamani :teytey:
Sevincten siritiyom millet bana bakiyoo kiz...
Tekrar tebrik ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…