ay seninde bi mercimeğin varrrrrr annesi bnimkide 5+3 günlük ben ayın 22 de tekrar dr gitcem.inş ozaman kalp atışlarınıda duyarım dua edelim birbirimize olur mu? ve diğer bebiş bekleyen arkadaşlarımızıda
merhaba kızlar bende HAMİLEYİM... darısı sizlerin başına
Canım aynen bızde oyle..ay benı dahada derınden anlayabılecek bır arkadasım olduben boğa burcuyum
eşimde oğlak burcu:)
Yılbaşı günü hatırlayanlar vardır belki.Normalde hep testi geç yapmak isterim.bu sefer yılbaşı günü yapmak istedim.akşam da yola çıkcaktık.akşam üzeri gittim aldım testi ofiste yaptım.veeeeee çift çizgi kaydirigubbakcemile3.emin olamadım 3 gün üst üste farklı markalarla test yaptım hep pozitifti.bugün sabahta kan verdim.az önce aldım sonucu 3193.5.Çarşamba akşam dr.a gidicem.Yüce Rabbim'den diliyorum hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inş.aslında bu perşembe test yapacaktım ama dayanamadım.Dualarım hep sizinle.bir süre işlerden dolayı giremeyebilirim ama aklım ve gönlüm burada.ben size dua edeyim siz de bana.ultrasonda görmek istiyorum şimdi.sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.çok sabırsızım.Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.
ilk muayeneye gittiğinde ne kadarlıktı?alttan mı baktılar yoksa normal karın ultrasonu ile mi? bir de benim kasıklarımda hala ağrı var ara sıra ve çişimi tutuyormuşum gibi
benimde ultrasyonda görünmedi kandada 45.70 çıktı çarşamba tekrar kandanHCG bakılacak dua larım hapimize
tatlım rabbım tamamıı erdırsın inşallah cok sevındım
Canım aynen bızde oyle..ay benı dahada derınden anlayabılecek bır arkadasım oldu
WOWWWW super haber...Allah tamamını erdırsın canım benım cok sevındım
GAYECIM hayırlısı olsun mınıcık yumurtaların
gobısın bu ay bebıslerle dolsun emiiiiiii
benim gittiğim perş. değerimle nerdeyse aynı canım. 5+4 tüm bencanım emin değilim ama kan değerime göre 5haftalık falan sanırım
prayforU 'a ay kız zaten belim ağrıyodu koptum yazını okurken hem gülen şişko resmimi ay yeri,m senideeeeeee
[ı]sekerkiz67, aleyna34, barays+, bebiskom88, bitte, ekakal, gyshnky+, kvrck+, lapaci, lorkee, moonlady, mugmug1, papatipapati, prayforu, sebin [
waoovvv bu ne kalabalıkmasallah hadı kızlar hamıle olmayanlar hamış kalır ınsallah emiiiiiii rabbımtumisteyenlere en hayırlısını versın amiiiiiinnnnn dostlugumuz daım olsun mınıklerımıze kardes olsun /color][/ı]
sebin yanlışmı okuyorum bıdakka bıdakka
sebin yanlışmı okuyorum bıdakka bıdakka
evet evet 2 bebiş dah geldi bugun.
sebin ve aleyna hihoyyyt
aminn canım bebişine iyi bak sende:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?