Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimde ultrasyonda görünmedi kandada 45.70 çıktı çarşamba tekrar kandanHCG bakılacak dua larım hapimize

ben boğa burcuyum
eşimde oğlak burcu:)
Canım aynen bızde oyle..ay benı dahada derınden anlayabılecek bır arkadasım oldu

WOWWWW super haber...Allah tamamını erdırsın canım benım cok sevındım

GAYECIM hayırlısı olsun mınıcık yumurtaların
gobısın bu ay bebıslerle dolsun emiiiiiii

ilk muayeneye gittiğinde ne kadarlıktı?alttan mı baktılar yoksa normal karın ultrasonu ile mi? bir de benim kasıklarımda hala ağrı var ara sıra ve çişimi tutuyormuşum gibi

canım benim kasıklarında ağrı çok normal sakın takma kafana çişine sıra gelince beni görsen koşarak gidiyom vc ye bu ilk aylarda ve son ayda çişini tutamama olcak darlanma.ben gittiğimde (1 ocakta gittim) üstten ultrasona koymadı.çnk görünmez dedi.alttan baktı hatta onuda göremedim dedide son anda gördü buda çok normal çnk daha küçükler.bende gördüm mercimeğim o benim teyzesi.şimdi 22 de gitcem tekrar ozaman dahada büyüyecek.inş. kaşlp atışlarınıda duyarım

benimde ultrasyonda görünmedi kandada 45.70 çıktı çarşamba tekrar kandanHCG bakılacak dua larım hapimize

canım kan değerin düşüktü ondan görünmedi sakın sıkıntı etme bu çok normal .dr bana görünmeyebilir bile dedi.ama göründü mercimek.işte anne yüreği telaş ediyosun ama rahat ol.benimgeçen pzt kanda ki değerim 180 di

GAYEcim sormuştun ya.ınan 3 aydan beri ilk defa bu ay umursamadan sadece istediğmiz zaman çalıştık.sadece 14. günümde uzayan bir akıntım oldu sanırım ertesi gün çalıştık emin değilim.zaten ondan sonra da aptalca bir mesele yüzünden tartıştık ve çok uzun bir süre çalışmadık.Olunca oluyor işte Allah büyük.bu sefer ne ayaklarımı kaldırdım ne bir şey.sadece ilişkiden sonra sol tarafıma dönüp uyuduğumu hatırlıyorum ama bilmiyorum faydası olmuşmudur.benim regllerim çok düzensizleştiği için gecikmeyi kafama takmadım.ama geçen hafta boyunca kasıklarım regl olacak gibi ağrıdı hatta hala zaman zaman oluyor.nunun dışında göğüs uçlarım acımaya başlamıştı ama ben umutlanmamak için hep regle yordum.bir de sanki sürekli çişimi tutuyormuşum gibi hissediyorum.bulantım falan yok.uyku halim var ama o da yorgunluktan sanırım.hastane olayı beni yordu tabi.

sekerkiz67, aleyna34, barays+, BebisKoM88, bitte, EKAKAL, gyshnky+, kvrck+, lapaci, lorkee, moonlady, mugmug1, papatipapati, prayforU, sebin [

waoovvv bu ne kalabalıkmasallah hadı kızlar hamıle olmayanlar hamış kalır ınsallah emiiiiiii rabbımtumisteyenlere en hayırlısını versın amiiiiiinnnnn dostlugumuz daım olsun mınıklerımıze kardes olsun /COLOR]

saol canım darısı sizlerin başına inş.

canım emin değilim ama kan değerime göre 5haftalık falan sanırım
benim gittiğim perş. değerimle nerdeyse aynı canım. 5+4 tüm ben

prayforU 'a ay kız zaten belim ağrıyodu koptum yazını okurken hem gülen şişko resmimi ay yeri,m senideeeeeee

çok kıpırdatma göbüşünü ,belki uyuyodur bebişim yeğenim.

aminn aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…