Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aleyna34;
tebrik ederim canım
çok güzel haberler almaya başladık
hamiş olmana çok sevindim canımm

anammmmm kızlar biz bu yıl bebiş haberleriyle bomba gibi girdikkk
ay mercimeğimin bi sürü kardeşi var belkide aynı gün doğum yapcam arkadaşlarda var ne güzel ya bebişimiiz kucağıumıza alana kadar bilgilerimizi paylaşırız ay ayyyy ben bu heyecanla napcam kızlarrrrr.bugün bi tansiyon cihazı bakmam gerekiyorrkaydirigubbakcemile3

Canımm inşallah öyle olur... sana özel msj da atacaktım ama baktım topictesin buraya yazayım dedim... hiç durmadan çalışıcam kızlarrrr :)) :kedi:

çok sevindim canım benim çalış çalış tabi ben bu ay pek çalışmıcam bizim doktor çalışcaklülülülülülülülülülülülü

aleyna ve sebin sonsuz tebrikler.....
ne güzel bir gün oldu ... dertli dertli çizim yapıyodum. bitiririm ben şimdi bütün işleri...

hoşgeldiniz 2010 un tatlı bebişleri..
zemuszemus

ilk muayeneye gittiğinde ne kadarlıktı?alttan mı baktılar yoksa normal karın ultrasonu ile mi? bir de benim kasıklarımda hala ağrı var ara sıra ve çişimi tutuyormuşum gibi
tabi birbirimize her zaman dua edicez.hamilelere de bekleyenlere de

Valla öyle kocişiyle küsene bebek müjdesi geliyor...bende mi küssem bu akşam acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…