Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nasılsınız bakalım... opuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür...
birde adet olsam daha iyi olacağım...
bugün 38. günüm mafoldumben
hala tık yok... bu sabah evde test yaptım negatifi gördüm zemuszemus
umudum yoktu zaten.. kan testi de negatif çıkmıştı...
hayırlısı diyorum..bir an önce adet olsamda yeni çalışmalara başlasam :jeyyar:

iyiz canım sen kan testini nezaman yaptırdın sonuç kesinmi idrarda hata oluyo ama kan testini çokmu erken yaptın belki geç döllenme olmuştur oçalışmalardan bıkmış durumdayım şu an devam etmekteyiz eşimde allah razı olsun şu doktordan diyo ben bıkmış durumdayım

Son düzenleme:
lapacı ayrıca sen ilaç bişey kullanıyomudun yoksa adetlerin hep geçikiyomuydu nasıl bi tedavi uyguluyodunuz

kan testini 31. günü yaptırdım.. erken değil adet geçmişti... sonuç kesin yani.. bugün 38. gün idrar testide negatif çıktı... h.sonuna kadar olmazsam gidicem doktora artık...
vallahi bende bıktım çalışmalardan.. kaydirigubbakcemile3 bebek için katlanıyorum ne yapayım
clarita sen ne zamandır deniyorsun?

ben hazirandan beri 4 yaşında kızım var 2 sene önce boş gebelik yaşadım o istenmeyen gebelikti kazayla derlerya nitekim boş gebelik oldu sonrasında 1 sene korundum haziranda bıraktım dr. gittim problem yok dedi ağustosta kimyasal gebelik yaşadım ekimde klomen ve kasımda çatlatma iğnesi uyguladık olmadı bu ay bişey vermedi ilaçların etkisiyle 3 folikül varmış çalışmalara devam dedi buayda olmassa 2 3 ay ara ver kendi haline bırakın dedi bakçaz bakalım sonuç neoolacak işl. buay olur

hayırlısı olsun... inşallah herşey gönlünce olur.. bak ne güzel en azından bir kızın var.. allah sizlere bağışlasın. :Saruboceq:

hayırlısı olsun... inşallah herşey gönlünce olur.. bak ne güzel en azından bir kızın var.. allah sizlere bağışlasın. :Saruboceq:

amin canım allah herkese versin rabbim beni cezalandırdı diye düşünüyorum ikinci çocuğun erkek olması için yok çin takvimi potasyumlu sodyumlu gıdalar pozisyon değişiklikleri açıkçası erkek çocuk olması için çok uraştım rabbimde bana böyle cevap verdi diyorum kızıma hamileliğimdede sorunlar yaşamıştım bi burnu yok dediler 6.5 aylıkken suyum geldi yaşamaz dediler oyüzden artık herşeyin hayırlısını diliyorum allah ne verirse o lur kız erkek farketmiyo yeterki bi evlat daha bağışlasın bana olmayan herkesede anne olmayı nasip etsin

kızlar bu gün ayın 5 çok arkadaşımızın günü bugündü test yapan varmı yoksa perşembeyimi bekliyolar

kızlar ütü yapıcam arada sizide takip edicem bugün yine güzel haberler alırız işl.

herkese günaydınnnopuyorumnanaktan

cnm benimkide seninkine benzer 5 yaşında kızım var geçen sene hamile kaldım erkek erkek diye tutturdum kalbi durmuş dediler ve kürtaj olmak zorunda kaldım 8 aydır korunmuyoruz ama olmuyo geçen ay doktora gittim herhangi bi sorun yok dedi progestan verdi bugün adet günüm inşallah hamileyimdir ama şunu anladım bir şeyi çok istemiyceksin rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ben geçte olsa hatamı anladım
rabbim kızına uzun ömürler versinn cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…