Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

21 hamişimiz varrrrrrrrrr

bianka----------------------1 ocak
captaninkarisi----------- 1 ocak
samsak-------------------- 1 ocak yeni tarihi tekrar yazar mısın!
parla84--------------------- 1 ocak
zposion-------------------- 3 ocak
hatunsultan---------------3 ocak
leguin----------------------- 3 ocak
lorkee-----------------------5 ocak
ayşima04------------------5 ocak
naaz-------------------------5 ocak
faddim-----------------------5 ocak

eee bu haftaki uğurlu perşembe listesinde kimler var?EKAKAL var bir de ULKUFUK vardı.Perşembe son dakikalarda bana da uğurlu geldi.geçen perşembe akşam yaptım ilk testi.her perşembe bir çok hamile haberi alırız inş.

bende 8 ayı geride bıraktım... 9. denemem olacak.. yumurta takibide yapıldı iğnede oldum.. ama olmadı... aşılama noktasına gelmem inşallahh akannehir
hayırlısı olsun.. hep dua ediyorum... allahım zamanı geldiğinde bana da hayırlı bir evlat ver diye... rabbim dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

günaydın sebin nasılsın?

sekerkız67 papatiye demiştim ama senin içinde geçerli canım benim:)
kalın giyinipte yat geceleri çok soğuk oluyor

eşin ne durumda hayatımm Şeniz

çok zor bir durum....
ben çalışıyorum..evde 4 gün geçirmek için neler vermezdim zemuszemus
ama tabi bu 4 gün, 4 ay 4 yıl olunca tadı kaçar eminim :bbo:

günaydın sebin nasılsın?

elektrikli battaniye ile iyice ısıtıyorum yatağımı merek etme balım.bu topiğin en çok bu özelliğini seviyorum işte.kimse kendini düşünmüyor.birbirimiz için dua edip tavsiyelerde bulunuyoruz vereliniortak

sebin anlatsana eşine nasıl söyledin ne tepki verdim hem bak ben sana demiştim küs eşinle diye sen kızmıştın bana :kedi:

günaydın sebin nasılsın?

canım mercimeğim ve ben iyiyiz teyzesi.ama dünden buyana gebelik belirtilerim daha çoğaldı artık hamiş oldumu heran hatırlıyorum birde benim göbişim hafifiten belirdi bile.kalçalarım aynı duruyorda göbiş çıkık hafifi:) bu sabah zor kalktık yataktan çok halsizdim.allahtan patronum eşim.ofiste tekim şuanda sizlerle rahatça yazışıyorum kızlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…