yok tatlım henuz sadece bas donmesı ve agırlık var bıras
kızlar şimdi farkettim çok beyaz yumurta akı kıvamında uzayan akıntım var tahminime göre yumurtam çatlıyo ama dün eşimle birliktelik olmuştu gündüz misafir geldi hemen ayağ kalktım banyo felan hepsi dışarı kaçtı tabiki dr.gün aşırı demişti bu gün sizce olmalımı yoksa dr. dediği gibi yarını bekliyim öf ne yapçam bilemedim
günaydın kızlar kar kendini artırmış hertaraf yine bembeyaz burda doganın normal rengini unuttuk artık
doktor yumurtlama gününü bilmedigi için gün aşırı diyo bitanem eger sperm azlıgı yoksa bence bu fırsatı kaçırmayın devam edin Şeniz
amin canım allah herkese versin rabbim beni cezalandırdı diye düşünüyorum ikinci çocuğun erkek olması için yok çin takvimi potasyumlu sodyumlu gıdalar pozisyon değişiklikleri açıkçası erkek çocuk olması için çok uraştım rabbimde bana böyle cevap verdi diyorum kızıma hamileliğimdede sorunlar yaşamıştım bi burnu yok dediler 6.5 aylıkken suyum geldi yaşamaz dediler oyüzden artık herşeyin hayırlısını diliyorum allah ne verirse o lur kız erkek farketmiyo yeterki bi evlat daha bağışlasın bana olmayan herkesede anne olmayı nasip etsin
ne güzel keyfini çıkartın bizde yok daha sadece dağlarda var bekliyoruz ama sanki yaz havası
bende ıyıyım gun sayıyorum bebışı gormke ıcın
ne keyfi canım ya buraya geldigimizden beri kar var tam 3 buçuk aydır bi trabzona gidiyorduk biraz rahatlayalım diye burda gezmek mümkün degil kar yüzünden orayada gidemiyoruz burası yarı açık ceza evi gibi:1ninca:
4 gündür dışarıya adım dahi atmadım canım patlamak üzereyim burda heryer yokuş mümkün diil dışarı çıkıp dolaşmak zaten kar da var daha çok zorlaştı kafayı yemek üzereyim sürekli uyuyorum psikolojim bozuldu resmen laelaelaelaelaecanım benim yaaa
sende haklısın birşeyleri sürekli yaşamak bıktırıyor arada bir yağsa zevk alırsın ama sürekli karlı bir durum hakikaten zor olur
Kendine yürürken dışarı çıkarken dikkat et tatlım benim
4 gündür dışarıya adım dahi atmadım canım patlamak üzereyim burda heryer yokuş mümkün diil dışarı çıkıp dolaşmak zaten kar da var daha çok zorlaştı kafayı yemek üzereyim sürekli uyuyorum psikolojim bozuldu resmen laelaelaelaelae
herkese günaydınnnopuyorumnanaktan
cnm benimkide seninkine benzer 5 yaşında kızım var geçen sene hamile kaldım erkek erkek diye tutturdum kalbi durmuş dediler ve kürtaj olmak zorunda kaldım 8 aydır korunmuyoruz ama olmuyo geçen ay doktora gittim herhangi bi sorun yok dedi progestan verdi bugün adet günüm inşallah hamileyimdir ama şunu anladım bir şeyi çok istemiyceksin rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ben geçte olsa hatamı anladım
rabbim kızına uzun ömürler versinn cnmopuyorumnanaktan
hiç öyle düşünme.. rabbim cezamız varsa bile onu bu dünyada değil diğer tarafta verecektir.. elbette ayırım yapmamak allah ne verdiyse şükretmek gerekir.. ama bunda senin bir suçun olduğunu sakın düşünme....
allah hepimizin gönlüne göre versin.. kucaklarımızı bebişle doldursun kaydirigubbakcemile5
ne keyfi canım ya buraya geldigimizden beri kar var tam 3 buçuk aydır bi trabzona gidiyorduk biraz rahatlayalım diye burda gezmek mümkün degil kar yüzünden orayada gidemiyoruz burası yarı açık ceza evi gibi:1ninca:
olsun bunlar güzel şeyler işl.herkes bu duyguları yaşar çok dikkat et kendine canım
bebişi göreceğin günlerde gelecek, kalp atışlarını duyduğun günlerde, hareket ettiğini gördüğünde, cinsiyetini gördüğünde... hepsi gelecek geçecek sağlıklı sıhhatli şekilde bebiğini kucağına da alacaksın inşallah :Saruboceq:
bizde o günleri görsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?