Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar şimdi farkettim çok beyaz yumurta akı kıvamında uzayan akıntım var tahminime göre yumurtam çatlıyo ama dün eşimle birliktelik olmuştu gündüz misafir geldi hemen ayağ kalktım banyo felan hepsi dışarı kaçtı tabiki dr.gün aşırı demişti bu gün sizce olmalımı yoksa dr. dediği gibi yarını bekliyim öf ne yapçam bilemedim

günaydın kızlar kar kendini artırmış hertaraf yine bembeyaz burda doganın normal rengini unuttuk artık

doktor yumurtlama gününü bilmedigi için gün aşırı diyo bitanem eger sperm azlıgı yoksa bence bu fırsatı kaçırmayın devam edin Şeniz

günaydın kızlar kar kendini artırmış hertaraf yine bembeyaz burda doganın normal rengini unuttuk artık

ne güzel keyfini çıkartın bizde yok daha sadece dağlarda var bekliyoruz ama sanki yaz havası

doktor yumurtlama gününü bilmedigi için gün aşırı diyo bitanem eger sperm azlıgı yoksa bence bu fırsatı kaçırmayın devam edin Şeniz

spermlere bakmadılar ne durumda bilmiyorum geçenlerde okudum hergün yapılan ilişkinin hasarlı spermleri onarıyomuş sadece spermler az oluyomuş bu günü kaçırmıcam öğlene eşim gelcek işlerimi bitiriyim arada bakarım size

hiç öyle düşünme.. rabbim cezamız varsa bile onu bu dünyada değil diğer tarafta verecektir.. elbette ayırım yapmamak allah ne verdiyse şükretmek gerekir.. ama bunda senin bir suçun olduğunu sakın düşünme....
allah hepimizin gönlüne göre versin.. kucaklarımızı bebişle doldursun kaydirigubbakcemile5

ne güzel keyfini çıkartın bizde yok daha sadece dağlarda var bekliyoruz ama sanki yaz havası

ne keyfi canım ya buraya geldigimizden beri kar var tam 3 buçuk aydır bi trabzona gidiyorduk biraz rahatlayalım diye burda gezmek mümkün degil kar yüzünden orayada gidemiyoruz burası yarı açık ceza evi gibi:1ninca:

bende ıyıyım gun sayıyorum bebışı gormke ıcın

bebişi göreceğin günlerde gelecek, kalp atışlarını duyduğun günlerde, hareket ettiğini gördüğünde, cinsiyetini gördüğünde... hepsi gelecek geçecek sağlıklı sıhhatli şekilde bebiğini kucağına da alacaksın inşallah :Saruboceq:
bizde o günleri görsek

ne keyfi canım ya buraya geldigimizden beri kar var tam 3 buçuk aydır bi trabzona gidiyorduk biraz rahatlayalım diye burda gezmek mümkün degil kar yüzünden orayada gidemiyoruz burası yarı açık ceza evi gibi:1ninca:

canım benim yaaa
sende haklısın birşeyleri sürekli yaşamak bıktırıyor arada bir yağsa zevk alırsın ama sürekli karlı bir durum hakikaten zor olur
Kendine yürürken dışarı çıkarken dikkat et tatlım benim

4 gündür dışarıya adım dahi atmadım canım patlamak üzereyim burda heryer yokuş mümkün diil dışarı çıkıp dolaşmak zaten kar da var daha çok zorlaştı kafayı yemek üzereyim sürekli uyuyorum psikolojim bozuldu resmen laelaelaelaelae

canım anlıyorum seni
sende evde oyalanacak birşeyler yap
mesela örgüye başlamıştın
aç tvyi la örgünü eline ohhhhhhhhh
bebişe hırkalar ör patiler ör

aynen bende canım hatamı anladım allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım

amin canım herkese hayırlısını versin

allah yardımcınız olsun çok kötü bi durum bizim burasıda ceza evi gibi hiç bişey yok antalya 2 saat tutuyo yol yüzünden biyere gidemiyorum

kış gelip evden çıkma zorluğu yaşanınca hepimizde bunalmalar oluşuyor
ben çalışıyorum ama
inanın monoton bir durum olduğundan bende evimde olayım istiyorum

olsun bunlar güzel şeyler işl.herkes bu duyguları yaşar çok dikkat et kendine canım

evettatlım hemen usutuyrum gece belım ve karnım cok agrıdı acık yatmısım esım kızdı sabah daha kalın seylerle yat dıye hep ortmus ustumu

tatlım ben 14 ay sonra bunlara kavustum hemde tamumıdımı kestıgım kafadan dusunceyı attıgım anda.rabbım tum ısteyenlere bekletmeden hayırlıs evlat nasıp eder ınsallah beklemek cok zor her ay tek cızgı gormek gunlerce aglamak olmayacagnı dusunmek demkkı ebnımıcın en hayırlı zaman bu zamanmış cunku hep oyle dua ettım.rabbım hıc ummadıgınız anda hayırlı zamnada bebişlerinizi versin amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…