Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayecim nasılsın cnmm ya benim hala gelen giden yok bu progestan yüzünden ara sıra sancı giriyo kasığıma ama sökülemedi gitti ne zaman gelir kiii

hosgeldın ...hayırlşısı ıle gorursun ınsallah...
ne kdr duzensız mesela ornekle acıklayabılrımısn ...

canım geçen sene adetim düzensizdi...
hatta öyle düzünsizdiki 4 ay hiç olmamıştım...
artık doktora gittim bana 3 aylık tedavi verdi.3 ay diane 35 kullandım..
sonra tekrar gittim doktora adetin düzene girdi dedi..
ondan sonra 1 kere düzenli adet gördüm tekrar 3 ay adet olmadım..
sonra başka bi doktora gittim.
doktor bana ultrason çekti ve yumurtalık yolunda küçük kistler var dedi ben çok kiloluydum..
zayıflarsan o kistler kendiliğinden kaybolur düzene girer dedi..
bende 10 kilo verdim geçen ay günümde oldum bu ayda öyle günümde oldum..
ama bu ay farklı günümde oldum evet ama sökülemedim sadece leke geliyodu...
sonra günümden 10 gün sonra tekrar oldum yine aynı sökülemedim..
yine 10 gün sonra tekrar oldum yani 2 gün önce yine sökülemiyorum bende anlamadım.:umursamaz:

valla karısıkmıs hakkaten hıkayen ama Allah tan umut kesılmez bılıyoırsun ..
sımdı genel olarak sen ne olur ne olmaz dıe bı dolu bı bos degerlendır bence sureklı bakalım en kısa zamanda guzel haber alırsın ınsallah

kızlar yemek yaptım geldım anca bı sayfa muhabbet etmıssınız..ya ben cok hızlıyım yada sız suskun kaldınız...huhuuu sengözlerimebaksanab

bende bugün doktordaydım adet gecikmesi için.. bugün 39. günüm hala olmadım... bana tam olarak senin yaşadığın şeyi anlattı... şöyleki : normalde hormonlar salgılanıyor ve rahim duvarı kalınlaşıyor sonrada dökülüyor. ama pkoslularda hormonlar düzensiz salgılandığı için rahim duvarı dökülemiyor. ara kanamalar oluyor... bu adet kanaması değildir... bu durumda ilaç vererek duvarın dökülmesini sağlıyoruz.. bunu yapmazsak ciddi başka şeylere neden olabiliyor (bunu bana çizerek anlattı ben sana aktarabildim mi bilmiyorum)

diyeceğim o ki bu durumda adetin de geçmişse eğer doktora gitmen...

sebin
sende adet düzensizliği var mıydı? kaçıncı ayda hamile kaldın? 1 yılı geçirmiştin sanırım...

gayecim nasılsın cnmm ya benim hala gelen giden yok bu progestan yüzünden ara sıra sancı giriyo kasığıma ama sökülemedi gitti ne zaman gelir kiii

Canım herkeste farklı sürede geliyor adet.ama 1 haftayı geçmiyor kimsede. bekle biraz daha bakalım.ağrıların başladıysa yakın demektir.

saol cnm ama bende kıbrıslı değilim eşimin işi dolayısıyla 4 ay oldu geleli :teytey:
Kuzenimde ağustosta gitti. eşi bir otelde çalışıyor.

Canım bu ara ara lekelenmeler arasında test yaptın mı hiç? yani hamilelikte olan lekelenmelerden olmasın sakın? belkide hamişsin ve bunlar yerleşme kanamaları

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakim>?
ya bisi sorcam kizlar bu üstüne görme olayi nasil oluyo? bilen varmi acaba?

Canım bu ara ara lekelenmeler arasında test yaptın mı hiç? yani hamilelikte olan lekelenmelerden olmasın sakın? belkide hamişsin ve bunlar yerleşme kanamaları

evet cnm bugün yaptım hatta ama negatif allahtan hayırlısı inşl düzene girer. önceden geçe oluyodum şimdi sık bende anlamadım vallakafamçokkarıştı

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakim>?
ya bisi sorcam kizlar bu üstüne görme olayi nasil oluyo? bilen varmi acaba?

hamileliğin ilk dönemlerinde bebek rahme yerleşirken kanamalar yapabiliyor.ona üstüne görme deniyor.Adetten daha az ve daha kısa kanamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…