geçen senede bu günlerde düşük yapmıştım bilmiyorum bundan sonrasını nasıl olur.allahım oğluma sağlık ve uzun ömür versin o benim tek tesllim
inş. inş. kürtaja gerek kalmadan sanki bu ay da olmamış da regl olmuşsun gibi atlatacaksın canım.korkma.Hayatta ne mucizeler oluyor.umudunu kaybetme.biraz da kendimiz yapıyoruz.sabah ben de endişeliydim sonra kızlar sayesinde kendime geldim.negatif düşünüp korkarak korktuklarımızın başımıza gelmesine neden oluyoruz diye düşünüyorum.bak ben bu ay doğru dürüst çalışmamamıza rağmen umutlanacak bir şey yok ama Allah'tan umut kesilmez diye diye hamile kaldım.Korkma.Bol bol dua et:teselli:
ya kızlar bısey sorucam sımdı dedım ya ben sabah az kahve gıbı akıntı geldı dıe ama acık kahve ...
hala daha bısey yok sabahtan berı ayakta kaldım plates yaptım ..tıtresımlı masaj aletımı kullandım ...hala gelen gıden olmadı ustune bıde ne agrı ne sancı hıııc bısey yok...sızce adet sokturucu dogal veya ılac bısey yapayımm kullanayımmı ...
yoksa bekleyeyımmı kendılılıgınden gelmesını... ılk defa yasıyorum boole bısey yaa :uhm:
gelcekmı gelmıcekmı ne nazlandıysa
bizim bir komşumuz var.. kadın 10-15 yıllık evlidir... o kadar çok doktora gittiler.. tedavi gördüler.. tüp bebek denediler 3 kez... olmadı... artık tedaviyi falan bıraktılar olmuyo diye... yıllar sonra tekrar denediler oldu.. hamile kaldı... 9. ayına girdi hamileliğinde... akşam sabah doğuracak artık...1999 daki büyük deprem oldu... korkudan bebeği öldü karnında =( sonra rabbim bize vermeyecek deyip bıraktılar herşeyi....
herşey allahtan.... asla o kadının yerinde olmak istemezdim.. ama bunlarda var hayatta... bunları yaşayan insanlar var... 5 vakit namaz kılıyor ve eminim her seferinde allaha dualar edip yalvarıyordur... bana bile bebek için bekleme sakın hemen yap demişti...
her zaman daha kötüleri düşünüp halimize şükretmemiz gerekiyor...
ya kızlar bısey sorucam sımdı dedım ya ben sabah az kahve gıbı akıntı geldı dıe ama acık kahve ...
hala daha bısey yok sabahtan berı ayakta kaldım plates yaptım ..tıtresımlı masaj aletımı kullandım ...hala gelen gıden olmadı ustune bıde ne agrı ne sancı hıııc bısey yok...sızce adet sokturucu dogal veya ılac bısey yapayımm kullanayımmı ...
yoksa bekleyeyımmı kendılılıgınden gelmesını... ılk defa yasıyorum boole bısey yaa :uhm:
çok teşekkürler.. herkes birşey yazmış.. tek tek cvp vermeyeyim burdan toptan cvp yazayım dedim...
aşılamaya geçmek üzmüyor beni... hamilelik elde etme şansımın az olduğunu bir kez daha görmüş oldum o üzüyor işte... aşılama ile olacak ama 3. dense 3 aşılamayı da yaptırırım.. yeterki olsun.. hiç önemli değil aşılama ile doğal yolla yada tüp bebek oluşu... ama ya olmazsa.. işte bu beni üzüyo mafoldumben
doktor tüp bebek ile aşılamanın aynı olduğunu (kullanılan ilaçlar açısından) sadece tüp bebekde işin içine laboratuvarda yapılan bir takım işlemler girdiğini söyledi.. eşimin problemi olmadığı için aşılamadan sonuç alabileceğimi belirttii..
ama ilk bebek istiyorum diye doktora gittiğimde (6 farklı doktora gittim) bana hep klomenle hemen gebelik elde edebileceğimi söylediler.. ama olmadı.. şimdide aşılama ile olacak deniyo... ya olmazsaaa..
ayy içim kabarıyorr..
akşam olsada eve gitsem ağlama krizine girsemmm
gelip üstünde ben sıçrıycam 72 kilo ....görcen o zaman geleni gideni ..
kullanmayın anacım şu titreşim aletlerini falan kaldırın cabukkkk... bi daa duymuyum sakın.. doktora gitmeden sormadan bişey kullanma.. geliyom orayaklava:
sakın bişi alma.. bekle bakalım biraz daha.. 1 hafta gecikmesini bekletiyo doktor..sonra gel diyo... eger adet olmzsan hala o zaman doktora gitki rahmi incelesin kist varmı diye baksın eğer birşey yoksa zaten adet söktürücü veriyo... kist varsa ona göre tedavi uyguluyo.. yada burda bebiş var ondan adet olmamışsın diyyooo kaydirigubbakcemile3
inşallahh 3. seçenek geçerlidir senin içinnnnnn
Canım sen baştan kendini malup ediyorsun ki bu çok saçma şu aşamada.... Klomenle hamile kalamamış olabilirsin ama şuna sevinmelisin en azından vücudun klomene cevap vermiş ve yumurta geliştirmiş.Bu sitede vücudu klomene cevap vermeyenler de var.Eminim ki aşılama ile sonuç alacaksın canım.
kızma ama ya eyvahedigeldismile ama ben onun faydasını gordum cok da zaten reglıme 10 gun kala kullanmayı bırakıyorum ne olur ne olmaz dıe sonra regl olunca tekrr baslıom ..
ole de yapsam kızarmısın yıne :mymeka:
valla bı ay sadece ufak kıst olusmustu ozaman hemen agrısından anlamıs gıtmıstım ama hemen adetle atılmıstı gununde olmustum...
sadece 3. olsun dıye hayal edebılıom suan o da hıcbır agrım sancım vs hıcbıseyım yok boshayallersmile
evet kızarım. baska sayfada okumustum . doktora gitmiş kız, bos gebeli kkese görünmüyo demiş. ilaç vermiş söksün diye.. sonra siteden kızlar bekle demişler. başka dr a gitmiş bir hafta sonra. bebiş görünmüş..
üste adet görenler var. o var bu var.. bilimsel net bi sonuç olmadan dr a bile güvenmiyom artık..
her zaman hamile gibi davranın vucudunuza canlarım benim..
kızarım ama çok severim ben sizi ... :1hug:
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaaaa...
gün geçtikçe insanın umududa artıyo =) benim bugün 39. günüm.. maalesef pkos yüzünden adet olamamışım.. keşke 3. seçenek olsaydıı
inşallahh sen güzel haber verirsinnn..
üç
üçç
üççç
üççççççç
üççç
üçççç
:roflol:
kızlar bende geldimmm
bende artık çift çizgiyi görmek istiyorum ama
adetlerim düzensiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?