Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba arkadaşlar size kötü bir haberim var ilk kan değerim düşüktü bu gün tekrarladık dahada düşmüş dr. boş gebelik dedi şu an kanamam başladı yani düşük yapıyorum çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın demekki kısmet değilmiş çok kötüyüm e malesef

Lapacı gecıkme ıÇın sÖktÜrÜcÜ verdımı ben bu ayda kalamazsam belkı beraber aŞılama gÜnÜmÜzÜ sayarız ÜzÜlme belkı bızım bebıŞlerımızde bÖyle gelecektır bıze hsg mız aynı ay ÇekılmıŞtı....

ama boyle dusunme ya herseyın hayırlısını ıstemıyormuyuz..belkı senın ıcın en hayılrı olanı bu sekılde bılemezsın kı ...elınden gelenı yapacaksın tedavı vs sonra Allah ne takdır ederse...
ınsallah ıkız bebelerın olur asılama ıle belkıde bır kız bır erkek kaydirigubbakcemile5

bakın kız falan deyince yine eşimle aramda geçen bir diyalog aklıma geldi.ben kadın denmesinden hiç hoşlanmam.eşimde zaten bana bazen kızım falan der konuşurken.bir akşam mutfakta yemek yapıyoruz beraber konu neydi hatırlayamadım şimdi ama kadın dedi bana.
- bana kadın deme hiç hoşlanmıyorum
* kız mı diyeyim kadın değil misin?
- evet kız de
* sen hala kız ise o zaman benim de top olmam lazım
- walla sen ne olursun bilemem ama bana kadın deme :roflol:

:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsunn... aynısını çok yakın bir arkadaşım yaşadı geçen hafta....
inşallah kolay atlatırsın... allah sağlıklı sıhhatli başka bi bebişin haberini verir sana :Saruboceq:
benim gibi hiç hamile kalamayanlarda var.. bizleri düşün ve üzme kendini.. beterin beteri var... allah daha büyük dert vermesin.. inşallah sağlıklı bir bebişin de olacak

üzülme canım ya hamile kalabildiğini gördün en azından allahın takdiri bu belki sağlıklı değildi.....

aaayyyy canım benim içim burkuldu.tesellisi çok zor bir durum ne desek boş biliyorum.ama zamanla göreceksin ki bunda da bir hayır vardır elbet.İnş. 2. seferde nasip olur canım benim

evet verdi... ayrıca glukophage verdi yine... geçen sene alıyodum ben bu ilacı... doktorum bırakabilirsin dedi bende bıraktım.. şimdi bu doktor ise kullanmaya devam et pkos direncini kıran bir ilaç bu dedi... tekrar almaya başlayacağım...
inşallahh.. bebişer gelsindee.. başka birşey istemiyorummm.....
bir sürü aşamadan geçtik.. rabbim bu çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın :Saruboceq:
dileyen herkese hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

üzülme canım ya hamile kalabildiğini gördün en azından allahın takdiri bu belki sağlıklı değildi.....

tabi zaten sağlıklı olmadığı için düşermiş bebek.Allah korusun sakat bir bebek dünyaya getirmek daha üzücü.gözünün önünce hep acı.Allah hayırlısını versin herkese

aleynacım tez zamanda tekrar hamilelik haberi alırız ve bebişin göbüşünde büyür tatlım..
üzüldüm gerçekten ama sen saglıgına dikkat et.. gelecek bebişin için.....

ay canım çok geçmiş olsun ya neyapalım senin için hayırlı değilmiş inş bidahaki denemende olur hemen tutar kendini yıpratma olurmu kısmet değilmiş

canım üzülme diyecem ama üzülmemek elde değil tabi ki
ama şuna emin ol ki bir sonra ki hamileliğin çok güzel geçecek canım hayırlısı bu demek ki
bebişin hayırlısı ile gelip döbüşün de 9 ay 10 gün kalacak canım benimmm

aaayyyy canım benim içim burkuldu.tesellisi çok zor bir durum ne desek boş biliyorum.ama zamanla göreceksin ki bunda da bir hayır vardır elbet.İnş. 2. seferde nasip olur canım benim

artık korkuyorum bu seferkindede korkarak başlamıştım artık büyük bir tedavi şart genetiklere bakılacak büyük konuşmuştum bir daha düşerse yapmam diye allahım beni affetsin dua edin normal olarak düşüreyim

benım yengem preglemsı hastası yanı gebelıge baglı yuksek tansıyon..daha once yazmıstım sneın ıcın tekrr yazayım ılk dogumunda bunu bılmedıklerı ıcın ebebgını kaybettı kendı olumden dondu ...Allah korudu..sonra dedıler kı tup bebek dısında kesınlıkle hamıle kalamazsın tup bebek te olsa aynı krız rıskı var dedıel..yengem asılama oldu ılkınde tuttu bı kız bı oglu oldu ..aradan 4 yıl gectı ve baska turlu kesınlıkle hamıle kalamazsın dedıgı ıcın doktorlar bızımkıler korunmuyomus tabıkı ...
yengem bı baktı hamıle hemde hıcbır tedavı vs olmadan ...
yanı Allah ın dedıgı olur ...bızım veya doktorların dedıklerı sadece bazı tahmınlerden ıbaret ...sen ınan duaet sıkma canını...
sımdı ıkızlerı ve bırde kızı var 9 aylık alsanaalsanasmile :ecrin_bebek:

Allah yardımcın olsun ...gecmıs olsun sıkma canını ınsallah bıran once toparlanırsın ve yenı aylara bırlıkte devam ederız.... :Saruboceq:

geçen senede bu günlerde düşük yapmıştım bilmiyorum bundan sonrasını nasıl olur.allahım oğluma sağlık ve uzun ömür versin o benim tek tesllim

inşallah canım dualarımız seninle
oğluşunu da düşün dikkat et kendine..

Son düzenleme:

inş. inş. kürtaja gerek kalmadan sanki bu ay da olmamış da regl olmuşsun gibi atlatacaksın canım.korkma.Hayatta ne mucizeler oluyor.umudunu kaybetme.biraz da kendimiz yapıyoruz.sabah ben de endişeliydim sonra kızlar sayesinde kendime geldim.negatif düşünüp korkarak korktuklarımızın başımıza gelmesine neden oluyoruz diye düşünüyorum.bak ben bu ay doğru dürüst çalışmamamıza rağmen umutlanacak bir şey yok ama Allah'tan umut kesilmez diye diye hamile kaldım.Korkma.Bol bol dua et:teselli:

geçen senede bu günlerde düşük yapmıştım bilmiyorum bundan sonrasını nasıl olur.allahım oğluma sağlık ve uzun ömür versin o benim tek tesllim

bak buna çok sevindim çok şükğr bi oğlun varmış rabbim onu sana bağışlasın kardeşide gelir meraketme sen yakın zamanda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…