çok teşekkürler.. herkes birşey yazmış.. tek tek cvp vermeyeyim burdan toptan cvp yazayım dedim...
aşılamaya geçmek üzmüyor beni... hamilelik elde etme şansımın az olduğunu bir kez daha görmüş oldum o üzüyor işte... aşılama ile olacak ama 3. dense 3 aşılamayı da yaptırırım.. yeterki olsun.. hiç önemli değil aşılama ile doğal yolla yada tüp bebek oluşu... ama ya olmazsa.. işte bu beni üzüyo mafoldumben
doktor tüp bebek ile aşılamanın aynı olduğunu (kullanılan ilaçlar açısından) sadece tüp bebekde işin içine laboratuvarda yapılan bir takım işlemler girdiğini söyledi.. eşimin problemi olmadığı için aşılamadan sonuç alabileceğimi belirttii..
ama ilk bebek istiyorum diye doktora gittiğimde (6 farklı doktora gittim) bana hep klomenle hemen gebelik elde edebileceğimi söylediler.. ama olmadı.. şimdide aşılama ile olacak deniyo... ya olmazsaaa..
ayy içim kabarıyorr..
akşam olsada eve gitsem ağlama krizine girsemmm
merhaba arkadaşlar size kötü bir haberim var ilk kan değerim düşüktü bu gün tekrarladık dahada düşmüş dr. boş gebelik dedi şu an kanamam başladı yani düşük yapıyorum çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın demekki kısmet değilmiş çok kötüyüm e malesef
merhaba arkadaşlar size kötü bir haberim var ilk kan değerim düşüktü bu gün tekrarladık dahada düşmüş dr. Boş gebelik dedi şu an kanamam başladı yani düşük yapıyorum çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın demekki kısmet değilmiş çok kötüyüm e malesef
merhaba arkadaşlar size kötü bir haberim var ilk kan değerim düşüktü bu gün tekrarladık dahada düşmüş dr. boş gebelik dedi şu an kanamam başladı yani düşük yapıyorum çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın demekki kısmet değilmiş çok kötüyüm e malesef
üzülme canım ya hamile kalabildiğini gördün en azından allahın takdiri bu belki sağlıklı değildi.....
Lapacı gecİkme İÇİn sÖktÜrÜcÜ verdİmİ ben bu ayda kalamazsam belkİ beraber aŞılama gÜnÜmÜzÜ sayarız ÜzÜlme belkİ bİzİm bebİŞlerİmİzde bÖyle gelecektİr bİze hsg mİz aynı ay ÇekİlmİŞtİ....
üzülme canım ya hamile kalabildiğini gördün en azından allahın takdiri bu belki sağlıklı değildi.....
canım bu benim 3. Düşüm genetik olabilir dedi inş normal olarak düşerde kürtaj olmam çok tedirginim
aaayyyy canım benim içim burkuldu.tesellisi çok zor bir durum ne desek boş biliyorum.ama zamanla göreceksin ki bunda da bir hayır vardır elbet.İnş. 2. seferde nasip olur canım benim
zaten doktor bu iş tarif edilemiyor pek dedi.. 2x2=4 değildir bu işte dedi.. tüp bebek sahibi olan bir kadın 1 kez korunmasız ilişkiye girip yeniden hamile kalabiliyo dedi..
sabah sormuştum size... adet olunan ay illa yumurtlama olmuşmudur diye..evet dedi..eğer zamanında adet olduysan o ay yumurtlama olmuştur dedi...
glukophage tarzı şeker ilaçlarını ve kilo vermeyi şiddetle tavsiye etti.. zaten ben kilolu değilim şeker ilacımı alıcam sadece... ve biraz kendimi dinleyeceğim... bir iki ay belki.. sonrada iyi bir yer araştırıp aşılama yaptıracağım...
adet olamamak çok ciddi şeylere neden oluyor diyerek uzunca anlattı... adet gecikmesi yaşamamam gerektiğini de belirtti
canım üzülme diyecem ama üzülmemek elde değil tabi ki
ama şuna emin ol ki bir sonra ki hamileliğin çok güzel geçecek canım hayırlısı bu demek ki
bebişin hayırlısı ile gelip döbüşün de 9 ay 10 gün kalacak canım benimmm
artık korkuyorum bu seferkindede korkarak başlamıştım artık büyük bir tedavi şart genetiklere bakılacak büyük konuşmuştum bir daha düşerse yapmam diye allahım beni affetsin dua edin normal olarak düşüreyim
artık korkuyorum bu seferkindede korkarak başlamıştım artık büyük bir tedavi şart genetiklere bakılacak büyük konuşmuştum bir daha düşerse yapmam diye allahım beni affetsin dua edin normal olarak düşüreyim
geçen senede bu günlerde düşük yapmıştım bilmiyorum bundan sonrasını nasıl olur.allahım oğluma sağlık ve uzun ömür versin o benim tek tesllim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?