Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:Saruboceq:
ya minik kuşum yapma böyle bırak aklından çıkar kesinlikle düşünme gelicek bak benim cok zordu ve Allah yazdı oldu. Allahım sizede nasip edicek inşalah

:Saruboceq:

ALLAH HAYIRLISI ILE KUCAGINA DA ALMAK NASIP ETSIN..HAKLISIN CANIM AMA GECEN AYLAR BENI YORUYOR. BU 2.OCAK LISTESINDE ADIM

BE YARIN TUP BEBEK MERKEIIYLE RANDEVUM VAR BANA DUA EDIN YOLUNDA GITSIN HERSEY:Saruboceq:boshayallersmile

ya minik kuşum yapma böyle bırak aklından çıkar kesinlikle düşünme gelicek bak benim cok zordu ve Allah yazdı oldu. Allahım sizede nasip edicek inşalah

canım benım
hıkayen senı cok yormus...
Allah tamamını erdırsın
ne kadar mutlu oldum anlatamam
bızler ıcınde dualarını esırgeme
kocısıne haber verdınmı?

canım benım
Allah tamamını erdırsın
kocısıne haber verdınmı?

CANIM YA BGUNDE YAZICAKTIM ISLERDEN VAKIT BULAMADIM BU AY ICIMDEKI SES AYSEL GAYE VE SEN DIYOR BAKALAIMzemuszemus

HELE KI GAYE :lepi:

canım benım
Allah tamamını erdırsın
kocısıne haber verdınmı?

ya size dua etmeyi nasıl unuturum tabiki edicem ediyorumda
haber verdim inanmadı cünkü ben negatif cıkınca aglıyodum
bugün yine aglıyınca =)) şaşırdı oda

supreme
eşine söyledin mi ne dedi anlat sana zemuszemus

CANIM YA BGUNDE YAZICAKTIM ISLERDEN VAKIT BULAMADIM BU AY ICIMDEKI SES AYSEL GAYE VE SEN DIYOR BAKALAIMzemuszemus

HELE KI GAYE :lepi:

:kedi:
cok mutlu ettın benı valla
calısmalarımız yarın son buluyor
bende hayırlısı dıyorum
her gece dualarımda bebıs

supreme
eşine söyledin mi ne dedi anlat sana zemuszemus

söyledim ya cok şaşkınız ihtimal yoktu ya ama ben bu ay baltarcın yapmıştım ondan sonrada hamiş kalmışım demekki. Cünkü tam ozamana geliyo vesile olmuş olabilir. doktorum aradı şimdi dediki 6-7 hafta olmuş yarın bakıcak keseye

arkadaslarım cok az kaldı hepbirlikte ilerliyoruz sene cok güzel başladı bereketli insallah böylede devam edicek. size tek tavsiyem bırakın kafanıza takmayın nolurrr

OOO nerdeyse 7 ay sonra dogum var..
:lepi:

aslında tv deki gibi altyazı gecen bir yer olsa sayfada.. son haber şeklinde.. ne güzel olur dimi ?

flafh flash bir hamilemiz daha var...... flafh flash bir hamilemiz daha var...... flafh flash bir hamilemiz daha var......

aslında tv deki gibi altyazı gecen bir yer olsa sayfada.. son haber şeklinde.. ne güzel olur dimi ?

flafh flash bir hamilemiz daha var...... flafh flash bir hamilemiz daha var...... flafh flash bir hamilemiz daha var......

evet evet
yada telefonumuza da mesaj gelse
O HAMILE
BU SU O HAMILE SEKLINDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…