Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım yaaa.... Bende senin gibi zorlu bir yola girdim umarım sonucum da senin gibi güzel olur...

Handeeee muhtemel doğum tarihi 21 Ağustos... Helal kızım yaa Aslan bebişi yapmayı başardıııınnn :)) 19 Aralık-23 Ocak anomali açısından rsikli dönemmiş ve nerdeyse sen o zamanı geçmişsin :)) 23 Ocakta bebişinin organ gelişimi tamamlanmış oluyormuş :))

gaye az kaldı kuşum sıra sana geliyo he haberin olsun senin zaten bi sorunun yok çalışmalarda tam arada bal çörek otu at agzına olur mu. canımsın yaa

İnşallah canım... Valla çok istiyorum hamiş olmayı bu ay.. Ne olur bugün benim için de dua et.. bugünler benim için en değerli günler çünkü...

ya ben bilerek hiçbişey yapmadım hatta bu ay imkansız gibi geliyodu biliyosun beni ya adet bile olamıyorum duphastondan sora olmuş demekki. Hatırlıyomusun aynı anda kullanıyoduk demek benimkisi adet dil üstüne görmekmiymiş acaba ya yarın bakıcak doktor. Gayecim bu bilgileri nerden ögrendin bende başlarım artık anne bebek kitaplarına ve hep hayalini kurdugum hamilelikte pilates kitabını alırım =))

hamileyimmmmmmmmmmmm
kizlar bu aralar pek takip edemiyorum sizi ama bir actim ne yapmis bizim kizlarr ..allahimm birileri hande hande diyoo bi baktimm bu benim tanimdigimm kissiii bilmiyorumkismilekizz tebriklerr canimm yaa .o kadar sevindimkii saglikla bebisini al kucaginaaa guzelimm .. allahh tum isteyenlere nasip etsin yarabbimm:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah saglıkla :Saruboceq:

Canım benim gittiğim merkesin internet sitesinde bir hesaplama butonu var ordan baktım.
www.linakadinsagligi.com bu adreste sağ üst kısımda tahmini doğum hesaplama

gaye ya ben senden cok umutluyum ama gerilmek ve fazla düşünmek yok tamammı bak lütfen rica ediyorum düşnmemeye gayret et. ben bırakmıştım artık nasıl olsa aşıyla olucak diyodum hep ama bak işte ben adet bile olamıyodum ya sen biliyosun. şimdi moralini yüksek tut olur mu

Canım benim sat 23 Ocak ama ben klomen kullandım ve Dün sabah 11 de çatlatma iğnesi vuruldum.
canim benimki de 22 ocak . bende ilk defa bu ay 2 gun gec oldum o yuzden bilmiyorum ne zaman yumurtlama gunum diyee o yuzden kafam allak bullakopuyorumnanaktan
magmurcum senin sat in n zamankaydirigubbakcemile2

Canım senin hamiş haberin zaten bana büyük umut oldu... Ben durumumu ilk yazdığımda kader arkadaşıymışız demiştin bana... Umarım bu konuda da kaderimiz aynıdır ve bende hamiş haberi veririm 15-20 gün sonra.Rahatım... Kafamdan pek çıkardığımı söyleyemem ama kendimi farklı şeylere odaklamaya çalışıyorum

gaye su cetvelin adresini banada verirmisinn canimm bende yapmak istiyorumm:Saruboceq:insallah ugur getirir banaopuyorumnanaktan

oleyyyyyy beeeee
supper haber
Allah tamamına erdırsın handeeee:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yaa lorkecimm bize ne zaman gelcek siraa sikildimm vallahiii artik dayanamiyorumm bennn

Yaaa kızlar Bitte yazdı mı hiç? Doktor kontrolü vardı onun da saat 4'te. Yazdı da ben mi kaçırdım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…