Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ay kızlar Çok mutlu oldum ya allahım hepımız tez zamanda duyalım bu gÜzel haberı ınŞallah.......ama ben Çok heyecanlıyım nasıl dayanacam sabaha kadar test yapmak ıÇın hele handeyıde duydum ya bende ıstıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm.....................

ayyyy canım benim tadını çıkarın valla ama dikkat et kendine iyi bak bebişe opuyorumnanaktan

BEBIS senın gunun 6-10 arasımı?

arkadaslarım cok az kaldı hepbirlikte ilerliyoruz sene cok güzel başladı bereketli insallah böylede devam edicek. size tek tavsiyem bırakın kafanıza takmayın nolurrr

NEEEEEEEE 7 HAFTA MI
HAHAHA SUPER YAA

BENCE EN ILGINC OGRENME DURUMLARINDAN BIRI.... AY MAŞALLAH MAŞALLAH
YARIN KALP ATISINI BILE DUYUCAKSIN BELKI DEdelikafadulden

ŞİMDİ İÇİME DOĞDU SENDEN DE BİR MUJDE GELECEK kaydirigubbakcemile5

Hadı kızlar bende kactım eve dogru handecim tekrar tebrıkler...canım hadı bir mujde daha beklıyoruz sabaha

NEEEEEEEE 7 HAFTA MI
HAHAHA SUPER YAA

BENCE EN ILGINC OGRENME DURUMLARINDAN BIRI.... AY MAŞALLAH MAŞALLAH
YARIN KALP ATISINI BILE DUYUCAKSIN BELKI DEdelikafadulden

ya biliyomusun ben hep öyel dua edıyodum diraz gecsin sora ögrenim hatta burdaki arkadaslarada sölemiştim zaman zaman

hamileyimmmmmmmmmmmm

kanda baktırmıştım sabah sonuc taa 65515 olmuş

Yaaaa Hande yemin ederimm şu an ağlıyorum mutluluktan... Sonucum taaa 65000 lere vardığına göre bayadır hamişsin sen şekerim...
Allahım tamamına erdirsin. Ya Rabbim bana da göstersin bu mutluluğu inşallah.
Çok şükür canım... Bu varya bana inanılmaz bir umut oldu. Umarım bende sonuç alırım hemen.
Halayımı çekiyorum canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

supreme
canım tekrar tebrikler umartım saglıklı bir bebek nasip eder rabbim
ben çıkıyorum hoşçakalın darısı sizlerin başınaaaaaa opuyorumnanaktan

Hosgeldın canım
sende bu guzel haberı hemen duy gel dıye gecırdık ıcımızden sen geldın

gaye az kaldı kuşum sıra sana geliyo he haberin olsun senin zaten bi sorunun yok çalışmalarda tam arada bal çörek otu at agzına olur mu. canımsın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…