ayyyy canım benim tadını çıkarın valla ama dikkat et kendine iyi bak bebişe opuyorumnanaktansöyledim ya cok şaşkınız ihtimal yoktu ya ama ben bu ay baltarcın yapmıştım ondan sonrada hamiş kalmışım demekki. Cünkü tam ozamana geliyo vesile olmuş olabilir. doktorum aradı şimdi dediki 6-7 hafta olmuş yarın bakıcak keseye
Ay kızlar Çok mutlu oldum ya allahım hepİmİz tez zamanda duyalım bu gÜzel haberİ İnŞallah.......ama ben Çok heyecanlıyım nasıl dayanacam sabaha kadar test yapmak İÇİn hele handeyİde duydum ya bende İstİyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm.....................
arkadaslarım cok az kaldı hepbirlikte ilerliyoruz sene cok güzel başladı bereketli insallah böylede devam edicek. size tek tavsiyem bırakın kafanıza takmayın nolurrr
Ay kızlar Çok mutlu oldum ya allahım hepİmİz tez zamanda duyalım bu gÜzel haberİ İnŞallah.......ama ben Çok heyecanlıyım nasıl dayanacam sabaha kadar test yapmak İÇİn hele handeyİde duydum ya bende İstİyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm.....................
şimdi içime doğdu senden de bir mujde gelecek kaydirigubbakcemile5
Bafocuk agzından bal damlıyor valla
2010 ne kadar bereketlı geldı degılmı?
muthıs mutluyum ben
ayyyyyyy inşallah ya ama sabahı beklicem çünkü karın ağrılarım başladı gibi belki gelir sabaha kadar
ayyyyyyy inşallah ya ama sabahı beklicem çünkü karın ağrılarım başladı gibi belki gelir sabaha kadar
NEEEEEEEE 7 HAFTA MI
HAHAHA SUPER YAA
BENCE EN ILGINC OGRENME DURUMLARINDAN BIRI.... AY MAŞALLAH MAŞALLAH
YARIN KALP ATISINI BILE DUYUCAKSIN BELKI DEdelikafadulden
hamileyimmmmmmmmmmmm
kanda baktırmıştım sabah sonuc taa 65515 olmuş
Yaaaa Hande yemin ederimm şu an ağlıyorum mutluluktan... Sonucum taaa 65000 lere vardığına göre bayadır hamişsin sen şekerim...
Allahım tamamına erdirsin. Ya Rabbim bana da göstersin bu mutluluğu inşallah.
Çok şükür canım... Bu varya bana inanılmaz bir umut oldu. Umarım bende sonuç alırım hemen.
Halayımı çekiyorum canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Yaaaa Hande yemin ederimm şu an ağlıyorum mutluluktan... Sonucum taaa 65000 lere vardığına göre bayadır hamişsin sen şekerim...
Allahım tamamına erdirsin. Ya Rabbim bana da göstersin bu mutluluğu inşallah.
Çok şükür canım... Bu varya bana inanılmaz bir umut oldu. Umarım bende sonuç alırım hemen.
Halayımı çekiyorum canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?