Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıslar yaaa takılıyoooo son okunmus mesaja gırıyım dıyooom olmuyoooo amaaaan enı sonu geldımm lorkecım gelen gıden varmıııı kıııııs

kızlar birşey soracam size;
sol kasığım ağrıyor ve beyaz yoğun bir akıntım var. Sanki sürekli akıntı oluyormuşum gibi. Tuhaf bi durum yani hiç başınıza geldi mi?
valla bılmem kı usutmus olabılır mısın daha yumnurtlama zamanında degıl dımı ne olabılır kı :uhm:
kıslar yaaa takılıyoooo son okunmus mesaja gırıyım dıyooom olmuyoooo amaaaan enı sonu geldımm lorkecım gelen gıden varmıııı kıııııs

geldı kız guzel guzel gelıyolar masallah en azından agrısız sızısız..gecen seferlerde ıkı gun kahve bı gunde normal regl oluodum ..bu ay sogan suyu ıctım bakalım normalmı olacak

evet daha var canım pazar günü regl bitti
yani daha var
ama bu akıntı niye böyle anlamadım beyaz renk ve sürekli akıyor hissi veriyor

hayırlısı tatlımya uuzlmuyorum artık rabbım yıne verırı benımıcın hayırlı deılmış demekkı rabbımtumısteyenlere hayırlşsını nasıp etsın

evet daha var canım pazar günü regl bitti
yani daha var
ama bu akıntı niye böyle anlamadım beyaz renk ve sürekli akıyor hissi veriyor

benimde bu ay öle oldu.. bende güzel şeylere yordum ama ne yazıkki sonuç negatif çıktı...
erezyon oluşmuş dedi doktor.. minicik.. önemli birşey değil ve birşeye neden olmaz ama akıntı ve bazen ilişki sırası veya sonrası kanama yapar dedi.... benim akıntı bu nedenleymiş.. umarım seninki başka nedenledir

Aysel erken yumurtlama olabılır belkı

canım bilmiyorum ki yaa
bu kadar erken olabilir mi
evde önceki aylardan ovulasyon testi vardı kıyda köşede ondan yapsam mı ki?
aman boşver yaa
zaten kendimi bekleme listesine koydum olursa olur olmazsa yapacak yok

sen sagol dua edeceksen ne mutlu...
ya cıddı sorun aslında hem saglık hem guzellık gıdıo valla....
ben cok kılolu degılım mesela ama selulıtllerım aldı basını gıdıo gorsen ınanmazsınn :1no2:

ya ben neler çekiyorum susuzluktan bi bilsen :bbo:
cildim kupkuru..sürekli çatlak... her an kremleniyorum banamısın demiyo...
kabızlık hat safhada... hemeroid bile oldum...
selülitlerden hiç bahsetmiyorum bile..
doktor kızdı bana nasıl susuz yaşarsın ilaç gibi düşün ve iç hergün dedi.. ilk zamanlar dikkat ettim içtim ama şimdi yine unuttum gitti =(
neyseki artık programım var beni uyaracak =))) çok saaaolllll

rabbim ol derse zaman mekan farketmez olur biz sadece tedbir alıyoruz tajkdir rabbimin ama tedbir almaktan yorgun duruma düştüm. bu ay ben de bi hal var kızlar geçn aylar bugün kaçıncı günüm olduğunu bilirdim bu ay hesap yapamıyorum. hesaplamaya çalışıyorum kafam dağılıyor tam istediğim umursamama kıvamına gelmek üzereyim

canım bilmiyorum ki yaa
aman boşver yaa

ben kendimi hangi listeye koysam ???
acaip kafam karışık bayanlar... dün doktora gittim oda bana aşılamaya geç yeteri kadar klomen kullanmışsın cevap alamamışsın dedi..
ne yapacağım ben şimdi? biraz beklesem de kendi haline mi bıraksam? başka bir doktora daha mı gitsem? (bu gittiğim 5. doktordu) aşılama için zaman kaybetmeden bir yer mi arasam?
üstelik hala adet bile olmadım..bugün 40. günüm =((((((
ne yapsam ki... lütfen fikir verin baannnaaaaaaa

tatlım benı lısteden sılermısınboshayallersmile

canım bilmiyorum ki yaa
aman boşver yaa

uzayan akıntı degılse o baska bıseydır
ama sen takma canın ısterse calıs kafanı topla salla gıtsın

valla bekleyebılrıım dersen bence dusunmeden hıc bı tedavı vs uygulamadan kafanı dagıt ısterren bı kac ay

Bende tıcker yapmaya ÇalıŞtım ama oldumu kİ deneme 1-2 deneme 1-2

olmus olmus guzel olmus...
ya bende yapmak istiyoruummm.... :kedi:
nasıl yaptınn????

tickerfactory.com dan yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…