evet sana sordum canım
aşurenin görüntüsü gel beni ye diyor ki ben aşureyi çok severim:)
etimek tatlısı içinde 1 paket yeter mi?
kızlar benım gıbı su ıcmek aklına gelmeyen ve bılgısayar basında da cok duran acaıb tıpler varsa ıcınızde hayat suyun sayfasında su ıcmeyı hatırlatan bı sısecık programı var onu ındırdım sımdı cok sevımlı ...
30 dk falan mı cıkıo nedır ekrana gelıo bı bardak suyunu ıctınmı dıye...
bunun hatrına ıcerım belkı delikafadulden
dıkdortgen borcama yaparsan yeter
ewet canım bu su şeker muhallebi falan tam bi paket etimek içinevet sana sordum canım
aşurenin görüntüsü gel beni ye diyor ki ben aşureyi çok severim:)
etimek tatlısı içinde 1 paket yeter mi?
gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben
senınkıyle alakasız ama herkesın ustunde bıseylık var sanırım bugun ben de bı soz yazayım okuduysanız elıf safak "ask " ta gecıyordu...
"Hakk `in karsina cikardigi degisimlere direnmek yerine, teslim ol.Birak hayat sana ragmen degil, seninle beraber aksin. "Duzenim bozulur, hayatimin alti ustune gelir " diye endise etme. Nereden biliyorsun hayatin altinin ustunden daha iyi olmayacagini ? " (şemsi tebrizi )
süüpper tesbit
Ayy canım bunu söylemen çok iyi oldu. Bende su içmem gerektiği halde unutuyorum ve canım da çekmiyor.Sonra böbrek sancısı çekiyorum ve taş düşürüyorum. Bende şimdi indireceğim.
ben sürekli su içerim o yüzden sıkıntı değil wallla günde 2 litreyi geçer içtiğim su
ya bu arada ne güzel sözler yazmışsın
elif şafak okumak isterim ama vaktim yok bir arkadaşım da önermişti bana:)
bulamadım nerde o su şişesi bende istiyorum
kızlar cumartesiye randevu aldım doktorumdan kasıklarımsda ağrı var adet olucam olamıyorum sanırım :uhm:
valla bende kum döktüm esım cok kızıo hergun kontrol edıo benı ne kdr ıctın dıe zorla 1.5 a cıkıom bazen gunde ama cok zor gelıo su ıcmek...ozellıklede wc kısmı...
usenıom valla..
alısmamıs bobrekler heralde benım bıde hemen suzuyo masallah :dance:
kız bende hep kıtap okuyanlara ozenen ama hıc okuyamayan bı ınsanım yanı ıcım sıkılıo nefesım daralıo sadece kıtapta degıl duragan bır ıs yaparken ...mesela ders hıc calısamazdım zorla bıttı unı... delikafadulden
ama bu kıtabı ben bıle 3 gunde bıtırdım dusun ..
elıf safak ılk defa okudum onyargılarım vardı ...ama bu kıtapta guzel altı cızılecek yerler var bence
cok guzelmıs
kullanacagım bunu :lepi:
hayırlısı olsun bende ılk defa 4 gun gecıkmelı oldum agrım sancım da yoktu
senın de bısey yoktur ınsallah
canım rabbim saglık versin hayırlısıyla olur bebişin sende de umut var unutma bunu hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktangecmiş olsun canm allh sabrını versin en kısa zamnda yeni bi bebiş versin acın dinsin seni anlayabilyorum bnde 7 ay önce bir dıs geblik yasadım malesef tek tüpüm alıntı 2 aydır korunmayı bıraktık sen bnden sanslısın hala iki tüpün var ve bi ay bekledikten sonra tekrar denemeye baslayabilirsin allh beterinden korusun bnmde adet günüm 15 ocak tabi beklenmeyen adet günü yumrtlamadan beri gögslerim cok sis ve sızlıyo bakalım biraz umudum var gibi dualrınızı eksik etmeynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?