Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar benım gıbı su ıcmek aklına gelmeyen ve bılgısayar basında da cok duran acaıb tıpler varsa ıcınızde hayat suyun sayfasında su ıcmeyı hatırlatan bı sısecık programı var onu ındırdım sımdı cok sevımlı ...
30 dk falan mı cıkıo nedır ekrana gelıo bı bardak suyunu ıctınmı dıye...
bunun hatrına ıcerım belkı delikafadulden

Ayy canım bunu söylemen çok iyi oldu. Bende su içmem gerektiği halde unutuyorum ve canım da çekmiyor.Sonra böbrek sancısı çekiyorum ve taş düşürüyorum. Bende şimdi indireceğim.

ben sürekli su içerim o yüzden sıkıntı değil wallla günde 2 litreyi geçer içtiğim su

ya bu arada ne güzel sözler yazmışsın
elif şafak okumak isterim ama vaktim yok bir arkadaşım da önermişti bana:)

gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben

canım yyaaaaa :çok üzgünüm:
çok üzüldüümmmm....
diyecek birşey de yok...
çok geçmiş olsun.. allah bir daha yaşatmasın....
sabırlı ol lütfen.. tekrar hamile kalabilirsinnn... sen bunu başarabildin 1 kez...
üff yaa bir gün girmedim şuraya neler olmuş neler :çok üzgünüm:

cok guzelmıs
kullanacagım bunu :lepi:

Ayy canım bunu söylemen çok iyi oldu. Bende su içmem gerektiği halde unutuyorum ve canım da çekmiyor.Sonra böbrek sancısı çekiyorum ve taş düşürüyorum. Bende şimdi indireceğim.

valla bende kum döktüm esım cok kızıo hergun kontrol edıo benı ne kdr ıctın dıe zorla 1.5 a cıkıom bazen gunde ama cok zor gelıo su ıcmek...ozellıklede wc kısmı...
usenıom valla..
alısmamıs bobrekler heralde benım bıde hemen suzuyo masallah :dance:

kız bende hep kıtap okuyanlara ozenen ama hıc okuyamayan bı ınsanım yanı ıcım sıkılıo nefesım daralıo sadece kıtapta degıl duragan bır ıs yaparken ...mesela ders hıc calısamazdım zorla bıttı unı... delikafadulden
ama bu kıtabı ben bıle 3 gunde bıtırdım dusun ..
elıf safak ılk defa okudum onyargılarım vardı ...ama bu kıtapta guzel altı cızılecek yerler var bence

gecmiş olsun canm allh sabrını versin en kısa zamnda yeni bi bebiş versin acın dinsin seni anlayabilyorum bnde 7 ay önce bir dıs geblik yasadım malesef tek tüpüm alıntı 2 aydır korunmayı bıraktık sen bnden sanslısın hala iki tüpün var ve bi ay bekledikten sonra tekrar denemeye baslayabilirsin allh beterinden korusun bnmde adet günüm 15 ocak tabi beklenmeyen adet günü yumrtlamadan beri gögslerim cok sis ve sızlıyo bakalım biraz umudum var gibi dualrınızı eksik etmeynn

kızlar cumartesiye randevu aldım doktorumdan kasıklarımsda ağrı var adet olucam olamıyorum sanırım :uhm:

bnde su içmeyi unutanlardanım bi bakayım bnde buna işe yarar belki tüm gn 1 bardak su içtigim bile oluyo

aslında okumak istiyorum ama vaktim pek kalmıyor
yoksa okumayı çok severim
ama çalışmak eve gitmek evle uğraşmak kitap okuma dermanı bırakmıyor
yaa ben bu akşam kitap alayım evde okumak için bir atayım en iyisi:)

canım rabbim saglık versin hayırlısıyla olur bebişin sende de umut var unutma bunu hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

Bu kitap okunur okunmaz unutulmak için yazıldı. Suya yazı yazar gibi...
"Siyah Süt" kadınlığın, kadınların hayatının kasvetli ve karanlık ama son tahlilde geçici bir dönemiyle ilgili. Birdenbire gelen ve geldiği gibi hızla dalgalar halinde çekile çekile giden bir haletiruhiye burada incelenen. Bu haliyle elinizde tuttuğunuz kitap bir nevi tanıklık. Otobiyografik bir roman.
(...) Annelik dünyanın en yaşanılası, en muhteşem lütuflarından biri; güzel ki hem de nasıl. Aldığı tüm övgüleri fazlasıyla hak ediyor.
Öylesine benzersiz, öylesine kıymetli... aynı zamanda çetrefil, karmaşık ve kimi zaman hayli ağır.

"Siyah Süt, cesur, şaşırtıcı, tılsımlı bir roman: Bunca kötülüğün ortasında, bize umut veriyor Elif Şafak, dayanabilmek, direnebilmek ve sonra hayata, bir mucize gibi, yeniden başlayabilmek için."
Selim İleri

siyah sütü alacam sen okudun mu arkadşaım bunu demişti bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…