valla bende sevıom ama soguklarda usenıom evden dısarı cıkmaya sen ısın ıcın mecburen cıkınca mı yuruyus yapıosun ...
ıstanbulun neresınde oturuyosun
gelıyo gelıyo merak etme a.s
kızlar ya ben yine öğle yemeğimi cokacimcoookgece bıraktım üf ya.neyse akşama artık salata yerim sadece valla kızlar ben yürüyüşü çok yapıyorum ve okadar rahatım ki amacım öle hantal olmak değilde daha zinde kalmak inş.hihoyyyt
kızlar ben kk kardeşliğine oüye iteği gönderim isteğiniz beklemede diye cevap geldi valla hemen alıncam dandım da:)
kızlar ben kk kardeşliğine oüye iteği gönderim isteğiniz beklemede diye cevap geldi valla hemen alıncam dandım da:)
canım bu söylediklerinle ne demek istemişsin anlamadım burada konuşulanlarla senin söylediklerinin bi alakası yok gibi o yüzden sesini kimse duymuyodur.bana kızma ama sanki sürekli hamileliğin ile böbürlenir gibisin.biz bu kadar sıkıntı yaşarken böyle şeyler duymak canımızı sıkıyo.
canım bu söylediklerinle ne demek istemişsin anlamadım burada konuşulanlarla senin söylediklerinin bi alakası yok gibi o yüzden sesini kimse duymuyodur.bana kızma ama sanki sürekli hamileliğin ile böbürlenir gibisin.biz bu kadar sıkıntı yaşarken böyle şeyler duymak canımızı sıkıyo.
alkisalkisalkis
:lepi:
laelaelaelaelae kafamçokkarıştı hihoyyyt alsanaalsanasmile
kızlar sakin olun
papatipapati canım sakin ol
emineu arkadaşım kırıcı olmayalım lütfen
şimdiye kadar hiç yorum yapmadım.. tek bir kelime dahi söylemedim..
ama hakediyor bence bu sözleri..
yanlış yerde sevincini paylaşıyor... sürekli bebeğinden ve yaptıklarından bahsetmesi gereken yer hamile kalamayanlar topici değil bence... burada herkesin acısı kendisine yetiyor.. sebin gibi yada şekerkız gibi güzel bir şekilde sohbet edemediğini düşünüyorum papatinin... bencil davranıp sürekli kendisinden bahsediyor..buda beni rahatsız ediyor...
biliyorum bunları okuyunca ağlayacaksın papati.. ama sen herşeye ağlıyorsın.. anne olacaksın biraz güçlü ol allah aşkına... ne konuşacağını, nasıl davranacağını bil.. kimseyide üzme.. elbette kendini de...
içimden geçenler bunlar ne yapayım.. kimseyi üzmek istemem...
canım ne kadar kırıcı oldum bilmiyorum ama ben gerçekleri söyledim yinede sizlerden özür dilerim.ya bizim kırılmamız hiç önemli değilmi hamile olan insanlar ne kadar hasaszsa biz onlardan daha hassasız bizim duygularımız yokmu mafoldumben
eda sende bir gelişme yok değil mi canım?
geçmişi tam okuyamadım gözden kaçırmak istemiyorum şekerim seni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?