Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla bende sevıom ama soguklarda usenıom evden dısarı cıkmaya sen ısın ıcın mecburen cıkınca mı yuruyus yapıosun ...
ıstanbulun neresınde oturuyosun

gelıyo gelıyo merak etme a.s

canım biizm işyeri şişlide ve evden gelirken yürümeyi tercih ediyorum işim oluyor ki okmeydanına gittim yine yürüyebildiğim kadar yürüyorum haftasonuda eşimle yürüyorum valla öneririm çok yararını görüyorum

canım bu söylediklerinle ne demek istemişsin anlamadım burada konuşulanlarla senin söylediklerinin bi alakası yok gibi o yüzden sesini kimse duymuyodur.bana kızma ama sanki sürekli hamileliğin ile böbürlenir gibisin.biz bu kadar sıkıntı yaşarken böyle şeyler duymak canımızı sıkıyo.

ya ne demek istiyorsun sen ya.burada ben hamileliğimi mi kastedim.kilo aldımdan dolayı yürümeye çalışıyorum daha önceleri bunu yazmıştım ve arkadaşlarda biliyorlar ya inanmıyorum ya sen kim oluyorsunda hamileliğinle böbürleniyorsun gibi cümleler kuruyorsun bana ne hakla.kaldıki ben bunu yazarken ne amaçla yazıyorum sen ne diyorsun yok yok bugün insanlarda bişi var sabahtan buyana kaçıncı kişiyle yanlış anlaşılma ya keşke bunları yazmadan önce birazdaha düşünseydin... ben üzüntümü sevincimide hep burdaki arkadaşlarımla paylaştım seninse bna yazdına bak.çok teşekür ederim ağlattın için...

papatipapati
afiyet olsun canım
kesinlikle bende yürümek yanlısıyım ama kışın olmuyor ben yapamıyorum yani

alkisalkisalkis
:lepi:

bafocum maaşalllah yumurtların çok gelişmişRabbimide yardımı ile birtanesi yada iki tanesi bebiş olur inş.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

kızlar sakin olun
papatipapati canım sakin ol
emineu arkadaşım kırıcı olmayalım lütfen

bafo canımmm nereye kayboldun süper haberle gelmişsin canım benimmm
yaa o pıtırcıkların inşallah bebişe dönüşür canım benim

eda sende bir gelişme yok değil mi canım?
geçmişi tam okuyamadım gözden kaçırmak istemiyorum şekerim seni:)))

alkışlayan arkadaşlar hepiniz demekki aynı şeyi düşünüyorsunuz öyle mi? nedimki...valla çok koydu bana hamilleiğimle böbürleniyormuşum verende cc.allah alanda ben sadece bir kulum neyle böbürlenebiliirm ki...

laelaelaelaelae kafamçokkarıştı hihoyyyt alsanaalsanasmile

şimdiye kadar hiç yorum yapmadım.. tek bir kelime dahi söylemedim..
ama hakediyor bence bu sözleri..
yanlış yerde sevincini paylaşıyor... sürekli bebeğinden ve yaptıklarından bahsetmesi gereken yer hamile kalamayanlar topici değil bence... burada herkesin acısı kendisine yetiyor.. sebin gibi yada şekerkız gibi güzel bir şekilde sohbet edemediğini düşünüyorum papatinin... bencil davranıp sürekli kendisinden bahsediyor..buda beni rahatsız ediyor...
biliyorum bunları okuyunca ağlayacaksın papati.. ama sen herşeye ağlıyorsın.. anne olacaksın biraz güçlü ol allah aşkına... ne konuşacağını, nasıl davranacağını bil.. kimseyide üzme.. elbette kendini de...
içimden geçenler bunlar ne yapayım.. kimseyi üzmek istemem...

kızlar sakin olun
papatipapati canım sakin ol
emineu arkadaşım kırıcı olmayalım lütfen

canım ne kadar kırıcı oldum bilmiyorum ama ben gerçekleri söyledim yinede sizlerden özür dilerim.ya bizim kırılmamız hiç önemli değilmi hamile olan insanlar ne kadar hasaszsa biz onlardan daha hassasız bizim duygularımız yokmu mafoldumben

Valla bende senınle aynı seylerı dusunuyorum..tek taraflı hareket edıp sureklı kendınden bahsedıyor gıbı bır ızlenım var
burası paylasım forumu
ozellıkle bu topıc te herkes herkesı dınlıyor
severek ısteyerek yanında olmaya calısıyor
bu sekılde ılerlersek su ana kadar oldugu gıbı herkes bu topıcten zevk alır..

haklı olabilirsin canım yazışırken insanlar kendini yanlış yada eksik ifade edebiliyor. Arkadaşımız her anını paylaşmak istiyor sanırım ondan kaynaklanıyor tatlım.

eda sende bir gelişme yok değil mi canım?
geçmişi tam okuyamadım gözden kaçırmak istemiyorum şekerim seni:)))

yok canım bi gelişme olumlu yada olumsuz.......testten haberin varmı bilmiyorum negatif çıktı ve hala adet olmadım pzrtesiye kadar olmazsam salı kan testi yaptırrım

sizinle geçirdiğim günler çok güzeldi ama artık ben aranızda olmayacağım bir insanın üzerine bu kadar mı gelinir? söylediklerinize cevap vermek istemiyorum... hiçbirşeyde söylemek istemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…