Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar gunaydın gecmısı okudunuz mu bılmıyorum ben adet oldum ve bugun asılama ıcın muayeneye gıdecem oglen allahım sızlerın dualarını bos cevırmesın ınsallah bu ay..........

hayırlı olsun canım
ıcını rahat tut, rahat ol..ınsallah Allah bu ay emellerıne ulastırır

oo supermıs
bızde gıdıcez bu hafta avatara
3 bıyutlu bıraz gozu yoruyor ama esım cok ıstıyor gıtmeye
dayanıcaz artık

Ben c.tesi akşamı dvd de kızkardeşim diye bir film izledim
çok güzeldi duygusal bir film.
Izlemek isterseniz tavsiye ederim

selam kızlar gunaydın gecmısı okudunuz mu bılmıyorum ben adet oldum ve bugun asılama ıcın muayeneye gıdecem oglen allahım sızlerın dualarını bos cevırmesın ınsallah bu ay..........

canım inşallah hadi bakalım en azından yapılacak birşeyler var daha hiç bişey umutsuz degil opuyorumnanaktan

Edacığım;
canım moralini yüksek tut canım
her zaman umutlu ol canım benim
ben de gelecek ay dr gitmeyi düşünüyorum

muhteşemdi canım ya ben ki sinemada çok sıkılırım ama adamda muhteşem hayal gücü varmış bir saniye bile sıkılmak yok ki gece rüyama bile girdi

allah yardımcın olsun.. inşallah güzel sonuçlar alırsın.. tüm süreci paylaşırsan sevinirim... bende klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum sonuç alamadım.. doktorum artık aşılama için merkez araştır dedi... hiç bilgim yok bu konuda.. biraz beklemekde istiyorum açıkcası.. bitkisel kürler falan uygulayacağım bir süre... hele bi adet olabilsem... bugün 44. günüm hala adet olamadım...
hayırlısı olsun hepimiz için... allah dualarımızı kabul etsiinn... yarım saat önce bir arkadaşımın bebeği oldu.. darısı bekleyen tüm anne aday adaylarının başına inşallahhh :Saruboceq:

hepınıze cok cok tesekkur ederım kızlar ben hazırlanıp cıkıcam kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktan

Günaydın lapaci;
canım nasılsın?
Bi gelişme yok beklemedeyiz bitan bugün ka testi yaptıracaktı

saoll.. iyiyimm.. çok şüküürrr
inşallah güzel haber alırrr...
adet olabilmek için civanperçemi çayı içildiğini duyan varmı???? araştırıyorum heryerde başka şey yazıyor kafamçokkarıştı

ya kızlar biri rüyasında bebegi oldugunu onu emzirdigini görmüş anlatmıştı bize kimdi o hatırlıyomusunuz

slm kızlar nasılsınız akşam rüyamda çift çizgiyi gördüm inş.gerçek olur

günaydın papatipapati hoşgeldin nasıl bebiş gittiniz mi doktora

kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza regl tarihim dündü olmadım.en son 13 aralıkta olmuştum sonra 26 aralıkta dayanamadım test yaptım tabi negatif şuan hamile olabilirmiyim okadar çok istiyorumki

slm kızlar nasılsınız akşam rüyamda çift çizgiyi gördüm inş.gerçek olur

"çift çizgiyi gördüm" kısmına odaklanmışım... gerçek sandım... yuppiiii derken bi baktım rüyada imiş =((
inş tez zamanda gerçektede bunu görürsünn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…