Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim yaa beklemek heyecan veriyor haklısın sana katılıyorum bir an önce öğrenmek istiyorsun değil mi sonucu? Bende öyle her adet dönemi sonrası merak başlıyor tek dileğimiz bu aralar hamiş kalmak. İnşallah gönlümüzden geçen bebişlerimiz tez zamanda gelir hatta senin pıtırcığın bebişe dönmüş bile olsun :ecrin_bebek: inan bana senin hamiş haberini almak istiyorum canım benim:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

aysel cim canım nasılsın senin gününe daha vardı dimi yanlış hatırlamıyosam ben şimdiden dua edicem sana boshayallersmile

ahh ayselcim yaa kendimi dinlemeyeceğim diyorum ama olmuyor.yani beynimi söküp atmam lazım ancak ki düşünmeyeyim. En ufak bişeyde düşünüyorum acaba mı ? diye. Bi de merak ediyorum tabi acaba iğneden ne kadar süre sonra belirtiler çıkmaya başlar ve ilk en belirgin en yaygın belirti ne acaba diye.

canım dr bu konuda bilgi vermedi mi tatlım? Yani mutlaka belirleyici bir tarih vardır değil mi? Bu bekleyişler bu meraklar artık son bulsun istiyorum gaye temmuzdan beri her ay bir bekleyiş. Biliyorum daha uzun bekleyenlerde var ama bilemiyorum herkes kendi halini daha iyi bilirmiş ben beklemekten sıkıldım:bbo:

ayşeciğim inşallah hamişsindir canım
bulunduğu yer zor bi yer biliyorum inş. bebişin göbüşündedir annesine gelmiştir:Saruboceq:

evet canım bu ayın son günleri beklemeye devam yani:umursamaz:
sen ne yaptın var mı bir gelişme?

ocak ayı hamişlerinden olursun canım inşallah ben son cuma akşamı test yapmıştım çıkmamıştı yarın 4 gün gecikmiş olucak doktora gidecem yarın ilk iş kan testi için çünkü günlerim düzenliydi inşallah stresten falan şaşmamıştır da hamileyimdir zemuszemus

Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!

Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

ayşeciğim bir sitede aldım belki faydası olur sana canım benim

inş bitan hamişsindir yaa yarın senin için halay çekeriz canım
hamileysen çok mutlu ve huzurlu olursun eminim

bitan gaye ayşe ben çıkıyorum malum sabah işe gidecem
görüşmek üzere şekerler öptüm iyi geceler çalışmalrı aksatmayalım

ayşeciğim inşallah hamişsindir canım
bulunduğu yer zor bi yer biliyorum inş. bebişin göbüşündedir annesine gelmiştir:Saruboceq:

tatlım çok sağol
eğer bebişim geld,yse can yoldaşı olacak bana
sana iyi geceler tatlım öpt

iyi geceler ayselcim Allah rahatlık versin yumoşlarını büyütsün :)) görüşürüzz yarın ilk iş size haber vericem zaten hoşçakall.. kaydirigubbakcemile5

İyi geceler ayselcim... valla biz durmuyoruz bu sabah yine çalışma yaptık kayınvalidemlerde olmamıza rağmen bilmiyorumkismile herşey bebiş için kaydirigubbakcemile3

annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim.

arkadaşlar çok beyendim bu yazıyı sizinle payşlaşmak istedim allah hepinize seslerinizi duyuracağınız bebekler nasip etsin ben bu yazıyı okuduğumda çok duygulandım inşallah bu yazıyı okuyan herkezin bebeği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…