- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlarrr ben eve döndüm... yaa kızlar tabi daha çok erken gibi ama benim tutmadı galiba bu klomen denemesi... bende hiç belirti yok... kasık batmaları geçti sayılır.Sadece bugün bişiy oldu markette minik kornişon turşular vardı sabah bişeyler almaya gitmiştik acayip canım çekti eşime dedim ki 1 tane istesene. o da tuttu hemen aldı birazcık. kıtır kıtır 3-4 tane turşu yedim sabah sabah aç karnına.
Tek olay bu oldu ama bu da aslında normalde de olabilecek bir durum eyvahedigeldismile yaaa bu belirtiler ne zaman başlar acaba???
canım benim yaa beklemek heyecan veriyor haklısın sana katılıyorum bir an önce öğrenmek istiyorsun değil mi sonucu? Bende öyle her adet dönemi sonrası merak başlıyor tek dileğimiz bu aralar hamiş kalmak. İnşallah gönlümüzden geçen bebişlerimiz tez zamanda gelir hatta senin pıtırcığın bebişe dönmüş bile olsun :ecrin_bebek: inan bana senin hamiş haberini almak istiyorum canım benim:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
aysel cim canım nasılsın senin gününe daha vardı dimi yanlış hatırlamıyosam ben şimdiden dua edicem sana boshayallersmile
ahh ayselcim yaa kendimi dinlemeyeceğim diyorum ama olmuyor.yani beynimi söküp atmam lazım ancak ki düşünmeyeyim. En ufak bişeyde düşünüyorum acaba mı ? diye. Bi de merak ediyorum tabi acaba iğneden ne kadar süre sonra belirtiler çıkmaya başlar ve ilk en belirgin en yaygın belirti ne acaba diye.
bı fıkrım yok cnm ...olumsuz dusunme...hayırlısı olsun
evet canım bu ayın son günleri beklemeye devam yani:umursamaz:
sen ne yaptın var mı bir gelişme?
ayşeciğim inşallah hamişsindir canım
bulunduğu yer zor bi yer biliyorum inş. bebişin göbüşündedir annesine gelmiştir:Saruboceq:
bitan gaye ayşe ben çıkıyorum malum sabah işe gidecem
görüşmek üzere şekerler öptüm iyi geceler çalışmalrı aksatmayalım
bitan gaye ayşe ben çıkıyorum malum sabah işe gidecem
görüşmek üzere şekerler öptüm iyi geceler çalışmalrı aksatmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?