Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

geçmiş olsun cnm bozma moralini hemen inşallah önemli bişi yoktur:Saruboceq:

canım çok saol ben eminim sonunda bebişim gelecek en iyi zamanı rabbim bilir o ne zaman verirse beklicez üzülücem tabi ama fazla üzülmemeye çalışıcam

moralini yüksek tut şeker hayırlısıyla saat 4 de güzel haberler veririsin inş.

18 26 arasındabeklemedeyim dünden beri belim çok ağrıyo sol kasığımdada ağrı var bu ay içnde 3 kere aynı şeyler oldu bugün 19 günüm ama sonuna kadar devam etcez bakalım

oo benımde 21 ı
az kalmıs senınde
ınsallah o hafta patlatırız guzel haberlerı

haydaaa
kan sonucunu bekleyelım.
4 e bırsey kalmadı zaten
sıkma canını
bırsey yoktur merak etme
ya bu doktorları hıc sevmıyorum
dandan konusup ne kadar rahat davranıyorlar

CANIM gecikmenin nedeni neymiş peki?
merak ettim şimdi
canım bekleyelim 4e kadar sonucu.

valla niye gecikmiş bende bilmiyorum ama çok moralim bozuldu beklemekten başka şansım yok görüşürüz ben çıkıyorum aysel cim kızım okula gidecek giydiriyom onu sonucu mutlaka yazıcam size öptüm bayy bilmiyorumkismile

ya boyle mıllı pıyango bıletı almıs gıbıyım
ay ne zaman cekılecek
ay cıktımı bıze acaba seklındeyımm
off BENDE BUYUK IKRAMIYE bebısımı ıstıyorum

net çok kopuyoay sinir etti beni kızlar sonra görüşürüz iyi bakın kendinize

Günaydın kızlaaaarrrrrrr.... Yeni hafta yeni umutlar.... Umarım bu haftamız da bereketli geçer.

Sorma Mugişcim.Belki görmüşsünüzdür akşam girdim yazdım bişeyler.Ayselcim ve Ayşe ile konuştuk.Acayip meraktayım... ufak tefek belirtiler oluyor ama sonra düşünüyorum başka şeye de yorulabilir diyorum ve emin olamıyorum... Bazen "yok tutmadı bu denemem" diye bir his geçiyor içimden. Amaaaan valla nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum.

ayy canım geçen hafta ben tükendim resmen doktora git gel yapmaktan çok şükür aşılamam yapıldı da bu hafta rahatımm ağrılarım devam ediyo amaa:sinifsinif:

Bitte'cim canım hayırlısı olsun.İnşallah sonucun güzel olur ve halaylar çekeriz bebişin için.Şans düşük falan demişsin sakın böyle düşünme.Aksine şans daha fazla çünkü spermler katetmeleri gereken yolun büyük kısmını zaten katetmiş oluyorlar aşılama ile.
Canım aramızda aşılama düşünen yada doktoru aşılama diyip tereddütte kalan arkadaşlar var.işlemleri biraz daha detaylı anlatırsan sanırım onlar da biraz rahatlarlar

Ohhhhh süperrr... Acayip moral olmuştur sana bu gezme.E artık bu gazla bu ay hamiş olursun canım kaydirigubbakcemile3 Günlerini değerlendir bol bol.

♥Sabahın Bütün Güzel renkleri Odanıza dolsun, hayatınız tatlı, Gününüz aydın olsun arkadaşlar...

Canım hoşgeldin... yokluğun hissedildi.... :1hug:

Bebek sahibi olmayı düşünmeye başladıktan sonra bir araştırma yapmıştım.Acaba Rabbimiz Yüce Kuran-ı Kerimde hayırlı bir çocuk ve nesil için nasıl dua etmemizi istiyordu.Bu dualar Kuranı kerimin tamamında yer alan Çocuk isteme duaları.Eğer Bebeğiniz olmasını istiyorsanız her an bu cümlelerle dua edin.Özellikle tüp bebek aşamasındakiler bu duaları sık sık tekrarlamalılar.Allah c.c. en güzelini nasib eder ınşallah...........Ey Rabbimiz! ıkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı
(alıntıdır arkadaşlar)

şekerlerim selam..
çok yogunum bi selam vereyim iyi haftalar dileyeyim hepinize işleri bitirince dönerim tekrar.. öpüyorum hepinizi...

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali ımran Suresi – 38

Gayecık hosgeldın
valla ben bu hafta kendımı sokaklara attıyım dıye dusunuyom
yanı bekle bekle patlamayalım evde
bır mesgale bulmak lazım
kendımı forumdanda ayrı tutamıyorum
Allah bıze yardım etsın anacım ya
bende deedıgım gıbı belırtı melırtı yok
offf goguslerımın agrımasını ısteyecegımı hıc dusunmemıstım ben yaw
daha neler gelecek basımıza

yaa lütfen bana şu iş için dua edin kızlar.. :Saruboceq:

bebişi de beni de çok yordu.. adamlar bir karar veremediler maymun ettiler beni. her türlü alternatifi yaptım . begeniyorlar ama kararsızlık diz boyu. dua edinde bugun yaptıgım son çizimi kabul etsinler. bir işe ; 10 iş vakti harcadım. haftasonu uykusuz kaldım çok yoruldum.. 2 de gelecekler. son rötusları yapıp onları bekliyorum . bilmiyorumkismile

Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.
Saffat Suresi – 100

Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

tm canım rabbim şuan da okunan ezanlar hürmetine işini rast getirsin...

evet canım yaa sorma... bende çıkıp gezeyim dedim ama hava çok soğuk şimdi bide hamişlik varsa iyice riske atmiim kendimi dedim. iğneden sonraki 3. gün ve 4. gün bi yere uzanırken ve yerden bişey alırken kasığımda batmalar oluyordu.gerilmeler oluyordu.Dün eve gelince soyunurken baktım göğüs uçlarım biraz koyulaşmış ama ben hepsini iğneye bağlıyorum.İğne de bu belirtileri yapıyor. O yüzden ben 21 ini bekliicem. 21 inde zaten herşey meydana çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…