Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar bende kadının suratına sonucu çarpmayı çok isterdim ama maalesef olmadı hamile değilmişim ( sonucum 0.1 çıkmış doktor çıkmıştı görüşemedim yarın sabah tekrar gidicem niye gecikmiş olabilir diye

hayırlısı olsun canım
ınsallah kontrol sonucuda ıcıne sıner..
ınsallah 1 problem yoktur
kac gun gecıktı senın?

Bitan canım olsun sakın üzülme bitanem
yarın dr a gider tam bilgi alırsın eğer dr olumsuz geliyorsa sana başka dr git canım

Bafo bu arada sana cevap verecekken hattan düştüm az önce
canım güzel haberlerini bekliyoruz:) 27 ocak eşimle ilk çıktığımız gün benim için özel bir gün yani. Umarım sana güzel bir mutluluk getirir canım arkadaşım

benı de ekler mısınız..16 ocak

hayırlısı olsun bakalım merakla beklıyoruz bızde
kıslar nasılsınız
ıyıyız sen nasılsın ben gelene kdr cıkmıssın sanırım

oılsun hayırlısı dıyelım bıtan ya uzulme oldumu ..hep bırlıkte subata devam nabalım..
sen yıne kontrole gıt hatta baska dr a gıt ben sevmedım o doktoru...
ınsallah kotu bısey yoktur sadece stresten gecıkmıstır...

bafo kvrck bızlr kalmısız bı tek ...
esım gelıyomus sofra zamanı ...hadı ıyı aksamlar sızede ...

bafocummm sengeçmişi okumuyosun ama ben yine de yazayım bu aralar pek buluşamıyoruz. ama merak içerisindeydim yazdıklarını okudum canım inşallah gzel sonuçlar bekliyorum senden bak haberdar et bebek...

canım sağol inş. 26 ocakda gelir kırmızılar :) da başlayabiliriz.

benı de ekler mısınız..16 ocak
hoşgeldin aramıza hayırlı olur ınsallah

sağol lorkecim ...amin

bafocummm sengeçmişi okumuyosun ama ben yine de yazayım bu aralar pek buluşamıyoruz. ama merak içerisindeydim yazdıklarını okudum canım inşallah gzel sonuçlar bekliyorum senden bak haberdar et bebek...

kusum ozeline bak sana mesj atıyorum

kızlar hepiniz sağolun inan içime umut doluyo sayenizde aslında geçen ay daha üzülmüştüm bu ay günüm geçti hamileyim die düşündüm hep sonuç olumsuz ama üzülmedim o kadar insan galiba herşeye alışıyor hayırlısı diyorum

ben de aynı şekilde her ay hüngür hüngür ağlıyordum..ya bi de regl dönemi stresi de oluyor..ayyy deliresi geliyor insanın...ama ben de alıştım artık...ağlamanın hormanları uyarıp önümüzdeki ay için olumsuzluklar üretmesinden başka anlamı yok...
her ay yeni umut kızlar...birbirimize destek olalım...olamayanları düşünelim..opuyorumnanaktan

inşallah güzel haberleri alırız senden....
hayırlısı olsun hakkında...
aşılama için çok da acele etmemek gerek diye düşünüyorum...

canım benim üzülme sakın.. dediğin gibi insan alışıyor sanırım... hakımızda hayırlısı olsun... her ay yeni bir umut... elbet bizlerde anne aday adayı olma mutluluğu yaşayacağız zamanı geldiğinde.. :1hug:
bitan benimde adetim gecikti. bugün 45. günüm... progestan verdi doktor.. kullanıyorum ama banamısın demedi.. bir yandanda civanperçemli karışık bitki çayı aldım onu içiyorum... ama hala gelen giden yok... yeni umut bile besleyemiyorum şu an adet olamadığım için. zemuszemus
hakkımızda hayırlısı...
her zaman halimize şükretmemiz gerekiyor...
rabbim gönlümüze göre versin inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…