slm kızlar bende kadının suratına sonucu çarpmayı çok isterdim ama maalesef olmadı hamile değilmişim( sonucum 0.1 çıkmış doktor çıkmıştı görüşemedim yarın sabah tekrar gidicem niye gecikmiş olabilir diye
N83------------------------- 6 ocak
bitan ----------------------- 8 ocak
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
emineu------------------ 11 ocak
KIZLAR HABER VERİN :)))
BİTAN TEST SONUCUNU ALMIŞ OLMASI LAZIM
kızlar selm gecmısı okuyamadım ısler cok. ne var ne yok var mı guzel haber
samsak ıma ne oldu?
benım bugun ıtıbaırı ıle tup bebk kesınlestıo sekerler
27 ocak hayırlsıı ıse baslıyoruz eyvahedigeldismile
ıyıyız sen nasılsın ben gelene kdr cıkmıssın sanırımkıslar nasılsınız
slm kızlar bende kadının suratına sonucu çarpmayı çok isterdim ama maalesef olmadı hamile değilmişim( sonucum 0.1 çıkmış doktor çıkmıştı görüşemedim yarın sabah tekrar gidicem niye gecikmiş olabilir diye
canım sağol inş. 26 ocakda gelir kırmızılar :) da başlayabiliriz.Bafo bu arada sana cevap verecekken hattan düştüm az önce
canım güzel haberlerini bekliyoruz:) 27 ocak eşimle ilk çıktığımız gün benim için özel bir gün yani. Umarım sana güzel bir mutluluk getirir canım arkadaşım
hoşgeldin aramıza hayırlı olur ınsallahbenı de ekler mısınız..16 ocak
hayırlısı olsun bakalım merakla beklıyoruz bızde
ıyıyız sen nasılsın ben gelene kdr cıkmıssın sanırım
sağol lorkecim ...amin
oılsun hayırlısı dıyelım bıtan ya uzulme oldumu ..hep bırlıkte subata devam nabalım..
sen yıne kontrole gıt hatta baska dr a gıt ben sevmedım o doktoru...
ınsallah kotu bısey yoktur sadece stresten gecıkmıstır...
bafocummm sengeçmişi okumuyosun ama ben yine de yazayım bu aralar pek buluşamıyoruz. ama merak içerisindeydim yazdıklarını okudum canım inşallah gzel sonuçlar bekliyorum senden bak haberdar et bebek...
kızlar hepiniz sağolun inan içime umut doluyo sayenizde aslında geçen ay daha üzülmüştüm bu ay günüm geçti hamileyim die düşündüm hep sonuç olumsuz ama üzülmedim o kadar insan galiba herşeye alışıyor hayırlısı diyorum
selam kızlar ben geldim geçmişe dalım dedim ama işimde var büroya geldim doğru size bilgi verip işe bakacam geçende asistanlar aşılama demişti bugün hocaya çıktık henüz erken aşılamaya dedi bi sorun yok testler normal 2 ay daha komen+çatlatma iğnesi tedavisine başladılar yani çarşamba klomene başlıyorum salı yumurta takibi ve iğne için randevu verdiler yani içimde garip bi huzur var inşallah tutarda benden bu kadar sizde ne var ne yok akşama okucam artık......
kızlar hepiniz sağolun inan içime umut doluyo sayenizde aslında geçen ay daha üzülmüştüm bu ay günüm geçti hamileyim die düşündüm hep sonuç olumsuz ama üzülmedim o kadar insan galiba herşeye alışıyor hayırlısı diyorum
eeee herkeslere günaaydıın bayanllaarrrr opuyorumnanaktan
değilmişim ama neden online degilsiniz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?