Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

banada doktor aşılamaya geçicez dedi ama ben biraz zaman verdim kendime =)) biraz daha savaşayım bakayım şu pcos la.. belki alt ederim zemuszemus

tatlım bak sana bişey diyimmi bende yıllardır pko yum arkadaslarım biliyo ilaçsız adet olmuyordum bide üstüne 1sende dogumkontrol hapı kullandım. ilacı bıraktım adet olamıyorum. ama artık bu ay doktora gitmicem nolursa olsun dedim bıktım ilac içip 10 gün sora adet olmaktan anaaaa bi baktımki 7haftalık hamişim.
sende kendi haline bırak en azından bi ay bakalım ne olucak

canım hayrlısıyla olucak inş ben cok umutluyum =))
gaye ben hamileligimn ilk zamanlarında cok aglıyodum
herseye ama bak dikkat et bakalım sende nasıl tepki vericeksin

anldm cnm rabbim kıcagna almayı nasip etsn ama ben asılamaya geiorum zaten o yazı diğer arkdsın cnm pkolu diilim ben ve asılamaya basldk zaten canm inşallah sonuc alırım:Saruboceq:

canım ya iyiyim bende napim =)) eda gec kalmış bu ay adetinde yaa
yumoşları büyüyomu acaba nasıl bi takip yapacaklar

kızlar herşey için saolun hepimize rabbim saglıklı hayrlı evlat nasip etsin ben şimdilk cıkıorum size haber vericem kızlar inşşallah güzel sonuclar alırım:Saruboceq:

canım hayrlısıyla olucak inş ben cok umutluyum =))
gaye ben hamileligimn ilk zamanlarında cok aglıyodum
herseye ama bak dikkat et bakalım sende nasıl tepki vericeksin

Handecim valla bende anlamadım yani ne olumlu ne olumsuz bişi düşünemez oldum... bazen içimden "yok bu deneme tutmadı" diyorum ama sonra en ufak bişi umut oluyor tekrardan. 5 Ocak sabah 11 de vurulmuştum iğnemi 5ini saymazsak 6 gün sayarsak 7 gün oldu. bu kadar erken çıkacak sonuçlar nedir bilemiorum. klomen topiğinde de sordum herkes adet tarihini bekle öncesinde rahat ol kasma kendini diyorlar.

canım ya iyiyim bende napim =)) eda gec kalmış bu ay adetinde yaa
yumoşları büyüyomu acaba nasıl bi takip yapacaklar

onun sanırım gecen ay da gec gelmıs o yuzden 5-10 arası beklıom yazmıst duzenı bozulmus dıye ...
bakalım ınsallah ılk seeferınde gguzel sonuc alırlar:Saruboceq:

canım benim ya heyecanlı gidiyor, bide bulantılı =))
sabahları kusuyorum genelde anladıgım kadarıyla sabah meyve yememek gerekıyor
ne zaman elma yesem portakal suyu içsem yaramıyor =))

kuzujuukk büyüyor büyüdükçede anneyi heyecanlandırıyor değil mi? vallahi senin gibi pat diye 6 haftalık hamile olmayı çok isterdim.. tam bir sürpriiiizzzzz :sm_cool:

kafamçokkarıştı
bulantı işi kötü...
ben hayatımda belki 1 belki 2 kez istifra etmişimdir.. kusamam hiç... inşallahh hamile kalırsam hiç istemediğim şey mide bulantısı ve istifra olur herhalde kafamçokkarıştı

Bir tatlı kaşığı kekiği bir iki yudum su ile çiğnemeden yutsun. Mide bulantısı hemen geçecektir. Sağlığınız daim olsun.

İbrahim Saraçoğlunun hamile bir bayana tavsiyesi yukarıdaki yazı.. belki işinize yarar

ben bu ay kendi haline bıraktım.. 44 gün oldu hala adet olamadım zemuszemus
allahım ben nerde hata yapıyorumm kafamçokkarıştı

supreme sen bitkisel kür falan yaptınmı???
yada adet olabilmek için birşey??
doktor bana dediki eğer normal gününde adet oluyorsan yumurtlama olmuştur, ama gününde olmazsan 40. güne gelmişsen yumurtlama olmamıştır hamilelik şansın yok o ay..
şimdi ben bu ay olamadım.. önümüzdeki ay düzenli bi şekilde olması için birşeyler yapmalıyım diye düşünüyorum...
o yüzden soruyorum sen ne yaptın? nasıl düzenli yumurtladın da hamile kaldın? bizim gibi pcoslularda bu iş ne zor yaaaaa eyvahedigeldismile

ben bu ay kendi haline bıraktım.. 44 gün oldu hala adet olamadım zemuszemus
allahım ben nerde hata yapıyorumm kafamçokkarıştı

aaa kanda baktırdın mı benim gibi olma sora =))
ben hergün takvime bakıp bukadar gecti diye sayıyodum deli gibi
ama bebek yok olsa hissederim falan diyodum ama hissedilmiyormuş

canım ben hamile kaldıgım ay bal tarcınçörekotu yapmıştım belki şifa olmuş olabilir ama hesaplıyorum hesaplıyorum çıkamıyorum içinden, ayrıca ondan önce bi sefer de sogan kürü yapmıştım 19mm bi yumurtam olmuştu onunlada hamile kalmış olabilirim:uhm:

bende pko yok ama gecen ay sogan yaptım bu ay da btç ve ıncır kürü ıcıyorum ...
belkı de vesıle olurlar bakalım ..bıde kcıboynuzu pekmezıne basladık delikafadulden

aaa kanda baktırdın mı benim gibi olma sora =))
ben hergün takvime bakıp bukadar gecti diye sayıyodum deli gibi
ama bebek yok olsa hissederim falan diyodum ama hissedilmiyormuş

31. günü yaptırdım negatif çıktı.. 39. günü doktora gittim progestan verdi gönderdi.. iç bunu adet olacaksın dedi.. bebek flanda yok dedi =)
ama hala olmadımm... beklemedeyiimmmm =(

kızlaaar ben geldimmmm
galiba sonunda kabul ettiler... ortaklardan biri geldi . o begendi.. diğeri de begenir inşallah...
amin amin amin...

4-5 gündür bebişi düşünemedim valla. yazık bu vakitte iş stresi yaşatıyorum...

ne güzel pozitif bir hava var .. güzel şeyler olacak bu ay bitmeden. herkes bu sefer toptan hamile kalsa... yüzyılın en güzel ayı seçsek ocağı ve şubatı

bu arada sabah tv de vardı.. ender saraç.. çörekotu için o da her derde deva dedi... ama yemeden az önce ezip yiyin dedi..bal etkisini artırıyormuşşş

kızlar ben acil çıkıyorum kayınpederim rahatsızlanmış.arabayı götürücem. görüşürüz

hadı gozun aydı atlatmıssındır ınsallah bu sefer...
dualarına da aminn dıyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…