banada doktor aşılamaya geçicez dedi ama ben biraz zaman verdim kendime =)) biraz daha savaşayım bakayım şu pcos la.. belki alt ederim zemuszemus
Handecim valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum.... geçmişte de yazdım... iğneden sonraki 3. ve 4. günlerde bir yere uzanırken yada yerden bişey alırken kasık batmalarım gerilmelerim olmuştu... sonra geçti onlar. dün markette küçük kornişon turşu çekti canım aç karnına 4-5 tane yedim hatta şimdi de aldığımız poşeti bitirmek üzereyim kaydirigubbakcemile3 onun dışında hiçbir durum yok bende. ne akıntım var ne bişi. göğüs uçlarım biraz koyu ama iğneye bağlıyorum onu iğnenin 10-12 gün böyle bir etkisi oluyormuş.Göğüslerim normal durumda ağrı falan da yok. bazen adet öncesi 1-2 günde olan gaz sancısı gibi sancı giriyor adet olcam herhalde diyorum (imkansız olmasına rağmen) ama çok sürmeden geçiyor...
tatlım bak sana bişey diyimmi bende yıllardır pko yum arkadaslarım biliyo ilaçsız adet olmuyordum bide üstüne 1sende dogumkontrol hapı kullandım. ilacı bıraktım adet olamıyorum. ama artık bu ay doktora gitmicem nolursa olsun dedim bıktım ilac içip 10 gün sora adet olmaktan anaaaa bi baktımki 7haftalık hamişim.
sende kendi haline bırak en azından bi ay bakalım ne olucak
hosgeldın hande...
eda yı sormussun dun regl olmus...
bugun ogleden sonra asılama ıcın kontrole gıttı bu ay deneme yapacaklar bakalım hayıorlısı ınsallah....
senın nasıl gıdıo bı sıkıntın yoktur ınsallah :CüvCüv:
canım hayrlısıyla olucak inş ben cok umutluyum =))
gaye ben hamileligimn ilk zamanlarında cok aglıyodum
herseye ama bak dikkat et bakalım sende nasıl tepki vericeksin
canım ya iyiyim bende napim =)) eda gec kalmış bu ay adetinde yaa
yumoşları büyüyomu acaba nasıl bi takip yapacaklar
canım benim ya heyecanlı gidiyor, bide bulantılı =))
sabahları kusuyorum genelde anladıgım kadarıyla sabah meyve yememek gerekıyor
ne zaman elma yesem portakal suyu içsem yaramıyor =))
tatlım bak sana bişey diyimmi bende yıllardır pko yum arkadaslarım biliyo ilaçsız adet olmuyordum bide üstüne 1sende dogumkontrol hapı kullandım. ilacı bıraktım adet olamıyorum. ama artık bu ay doktora gitmicem nolursa olsun dedim bıktım ilac içip 10 gün sora adet olmaktan anaaaa bi baktımki 7haftalık hamişim.
sende kendi haline bırak en azından bi ay bakalım ne olucak
ben bu ay kendi haline bıraktım.. 44 gün oldu hala adet olamadım zemuszemus
allahım ben nerde hata yapıyorumm kafamçokkarıştı
supreme sen bitkisel kür falan yaptınmı???
yada adet olabilmek için birşey??
doktor bana dediki eğer normal gününde adet oluyorsan yumurtlama olmuştur, ama gününde olmazsan 40. güne gelmişsen yumurtlama olmamıştır hamilelik şansın yok o ay..
şimdi ben bu ay olamadım.. önümüzdeki ay düzenli bi şekilde olması için birşeyler yapmalıyım diye düşünüyorum...
o yüzden soruyorum sen ne yaptın? nasıl düzenli yumurtladın da hamile kaldın? bizim gibi pcoslularda bu iş ne zor yaaaaa eyvahedigeldismile
aaa kanda baktırdın mı benim gibi olma sora =))
ben hergün takvime bakıp bukadar gecti diye sayıyodum deli gibi
ama bebek yok olsa hissederim falan diyodum ama hissedilmiyormuş
bende pko yok ama gecen ay sogan yaptım bu ay da btç ve ıncır kürü ıcıyorum ...
belkı de vesıle olurlar bakalım ..bıde kcıboynuzu pekmezıne basladık delikafadulden
gaye sen b+t+ç kürü yapmıştın dimi? sonuna kadar uyguladın mı?
kızlaaar ben geldimmmm
galiba sonunda kabul ettiler... ortaklardan biri geldi . o begendi.. diğeri de begenir inşallah...
amin amin amin...
4-5 gündür bebişi düşünemedim valla. yazık bu vakitte iş stresi yaşatıyorum...
ne güzel pozitif bir hava var .. güzel şeyler olacak bu ay bitmeden. herkes bu sefer toptan hamile kalsa... yüzyılın en güzel ayı seçsek ocağı ve şubatı
bu arada sabah tv de vardı.. ender saraç.. çörekotu için o da her derde deva dedi... ama yemeden az önce ezip yiyin dedi..bal etkisini artırıyormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?