ınsallah kotu bır durum yoktur ..kolay gelsın..kızlar ben acil çıkıyorum kayınpederim rahatsızlanmış.arabayı götürücem. görüşürüz
kızlar ben acil çıkıyorum kayınpederim rahatsızlanmış.arabayı götürücem. görüşürüz
hadı gozun aydı atlatmıssındır ınsallah bu sefer...
dualarına da aminn dıyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar ben geldim geçmişe dalım dedim ama işimde var büroya geldim doğru size bilgi verip işe bakacam geçende asistanlar aşılama demişti bugün hocaya çıktık henüz erken aşılamaya dedi bi sorun yok testler normal 2 ay daha komen+çatlatma iğnesi tedavisine başladılar yani çarşamba klomene başlıyorum salı yumurta takibi ve iğne için randevu verdiler yani içimde garip bi huzur var inşallah tutarda benden bu kadar sizde ne var ne yok akşama okucam artık......
selam kızlar ben geldim geçmişe dalım dedim ama işimde var büroya geldim doğru size bilgi verip işe bakacam geçende asistanlar aşılama demişti bugün hocaya çıktık henüz erken aşılamaya dedi bi sorun yok testler normal 2 ay daha komen+çatlatma iğnesi tedavisine başladılar yani çarşamba klomene başlıyorum salı yumurta takibi ve iğne için randevu verdiler yani içimde garip bi huzur var inşallah tutarda benden bu kadar sizde ne var ne yok akşama okucam artık......
bitan inşallah güzel haberlerle gelir.. :saruboceq:
bende sevındım vala demıstım sorun yoksa erken degılmı dıye bak aklın yolu bır aklinialirimsmileselam kızlar ben geldim geçmişe dalım dedim ama işimde var büroya geldim doğru size bilgi verip işe bakacam geçende asistanlar aşılama demişti bugün hocaya çıktık henüz erken aşılamaya dedi bi sorun yok testler normal 2 ay daha komen+çatlatma iğnesi tedavisine başladılar yani çarşamba klomene başlıyorum salı yumurta takibi ve iğne için randevu verdiler yani içimde garip bi huzur var inşallah tutarda benden bu kadar sizde ne var ne yok akşama okucam artık......
valla az once aklımdan gectı benımde...ayy inşallah:)
sebinde gözükmedi bugün
geçti geçti ağlamam kocişim geldi gelecek beni ağlarken görmesin. onun ööle hüzünlü bakışına dayanamıyorumç bugün hastanede bebeler etrafta herkes o çocuklarla oynuyor nebiliyim seviyorlar ilgileniyorlar falan bizimki hiç o tarafa bile bakmıyor. onun o halini görünce bende kötü oluyorum tab.
ayy inşallah:)
sebinde gözükmedi bugün
malesef ben gidiyorum. iyi aksamlar kızlar.. yarın görüşmek üzere hoşçakalın..
aklıma radyonun eski cıngılı geldi..
çocuk çocuk radyo başına başlıyor eğlencemiz.. :)
öptüm hepinizi...
malesef ben gidiyorum. iyi aksamlar kızlar.. yarın görüşmek üzere hoşçakalın..
aklıma radyonun eski cıngılı geldi..
çocuk çocuk radyo başına başlıyor eğlencemiz.. :)
öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?