Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eveeeeeeeeeeeet
Ayşeciğim tebrik ederim canımmmm
geçmişi okurken o kadar duygulandım ki canım benim
Allah güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
canımmm eşine süper süpriz yapmışsınnn walla
ne diyebiliriz başka darısı başımıza:)))))))

GÜNAYDIIINN türkiyeee yahu radyo yasyını gibi oldu ama içimden çığlık atmak geldi ayşeeeee ne güzel haberler veriyosun böyle az önce yazdıklarını okudum öğrencilerim geldi şimdi hocam hayırdır niye öyle gülüp duruyorsunuz diye sorup durdular. valla ağzım kulaklarıma vardı güzel haberini alınca. Rabbim mutluluğunu daim etsin

canım yyaaaa..... Bu sevinci yaşarken bile bizi unutmadın demekkk opuyorumnanaktan
:1hug:
:asigim:

unuturmuyum cnm ya
hani bi deyim varya damdan düşenin deridini damdan düşen anlar diye
gerçekten bunu bilmeyen bebişin yolunu gözlemeyen bizi anlayamaz

kızlar ya bişi sorcam size benim 2 aydır adetim acayip düzenleşti tam 28. gün akşam saat 9 buçukta oluyor kaydirigubbakcemile3
14.günler kasıklarıma birden bi sancı giriyor ama kıvranıyorum resmen ertesi gün azalıyo bu agrılar acaba yumurtlama döneminde oluyomu bu bunu merak ettim sizdede oluyomuydu korkmaya başladımda acaba bi sorun mu var yoksa normal olan mı buydu şimdiye kadar olmamıştı diye

unuturmuyum cnm ya
hani bi deyim varya damdan düşenin deridini damdan düşen anlar diye
gerçekten bunu bilmeyen bebişin yolunu gözlemeyen bizi anlayamaz

amanda aman resimlerde degişmiş zemuszemus

bence yumurtlama günü =) herkesde farklı belirti veriyo.. kimisinde hiç vermiyo... bendede ağrı oluyo bazen batma bazende çok çok az kanama... hepside yumurtlama belirtisi diyor doktorum =)

vallah benimde eskiden ayni oluyodu. ama bebek istemeye basladikdan sonra gecti yumurtlamayi biraktim sanirim kaydirigubbakcemile3

Vlla bu ay yumurtlama donemınde bende koyu renk akıntı oldu
daha once uzayan akıntı oluyordu
her ay bır degısık,herkesın bır degısık

tebrikleri ayşe..çok sevindim gerçekten..Allah hamile sayımızı arttırsınn inş

canım allah razı olsun listeye sizlerde eklenin inş

canm yumurtlama
ama 14.günden önce ilişki olsun cnm benim öle tuttu
10 11 12.gün ilişki oldu çünkü

amanda aman resimlerde degişmiş zemuszemus

:kedi:

bence yumurtlama günü =) herkesde farklı belirti veriyo.. kimisinde hiç vermiyo... bendede ağrı oluyo bazen batma bazende çok çok az kanama... hepside yumurtlama belirtisi diyor doktorum =)

hım anladım canım sagol demekki sevinmem gerekiyo daha önce olmamıştı böyle şeyler demekki yeni yumurtlamaya geçtim zemuszemus
vallah benimde eskiden ayni oluyodu. ama bebek istemeye basladikdan sonra gecti yumurtlamayi biraktim sanirim kaydirigubbakcemile3

zaten isteyince kaçıyolar SİZİ İSTEMİYORUMMMMM diye bagır bak o zaman nasıl geliolar

canm yumurtlama

anladım canım bizde 10.gün akşam 12.gün sabah 13.gün akşam oldu
ama 14.günden sonrada sık ilişki olması gerekiyomuş

mafoldumben

:çok üzgünüm: hepimizin böyle güzel hikayeleri olsun kızlar...ayşecim ağlattın ya bizi

aamiiinnnnn :Saruboceq:
ben hamile olduğumu öğrensem günlerce ağlarım eminim ki =))))))
yakında kuşum en yakın zamanda hepimizin gzel haberleri gelecek

samsakım:) özeline bak cnm. akşam anlatıcam detayı ben başlıyoruz kımsetse hemen sen aklıma geldın ankarada varmı dedım hacettepede dedıler

canm yumurtlama

resmını yerım senın.(bende ugur getırsın dıye degıstırdım )

amin cnm sizlerede uğur getirsin inş

Bende dün doktora gittim ...bu ay 4.cü denememiz bakalim.
Dr.bana 11-15 güne kadar iliski olmasini söyledi. ve 10-16ya kadar gün asiri iliskinin diye iyi olmadigini kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…