- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canım yyaaaa..... Bu sevinci yaşarken bile bizi unutmadın demekkk opuyorumnanaktan
:1hug:
:asigim:
unuturmuyum cnm ya
hani bi deyim varya damdan düşenin deridini damdan düşen anlar diye
gerçekten bunu bilmeyen bebişin yolunu gözlemeyen bizi anlayamaz
kızlar ya bişi sorcam size benim 2 aydır adetim acayip düzenleşti tam 28. gün akşam saat 9 buçukta oluyor kaydirigubbakcemile3
14.günler kasıklarıma birden bi sancı giriyor ama kıvranıyorum resmen ertesi gün azalıyo bu agrılar acaba yumurtlama döneminde oluyomu bu bunu merak ettim sizdede oluyomuydu korkmaya başladımda acaba bi sorun mu var yoksa normal olan mı buydu şimdiye kadar olmamıştı diye
tebrikleri ayşe..çok sevindim gerçekten..Allah hamile sayımızı arttırsınn inş
kızlar ya bişi sorcam size benim 2 aydır adetim acayip düzenleşti tam 28. gün akşam saat 9 buçukta oluyor kaydirigubbakcemile3
14.günler kasıklarıma birden bi sancı giriyor ama kıvranıyorum resmen ertesi gün azalıyo bu agrılar acaba yumurtlama döneminde oluyomu bu bunu merak ettim sizdede oluyomuydu korkmaya başladımda acaba bi sorun mu var yoksa normal olan mı buydu şimdiye kadar olmamıştı diye
amanda aman resimlerde degişmiş zemuszemus
bence yumurtlama günü =) herkesde farklı belirti veriyo.. kimisinde hiç vermiyo... bendede ağrı oluyo bazen batma bazende çok çok az kanama... hepside yumurtlama belirtisi diyor doktorum =)
vallah benimde eskiden ayni oluyodu. ama bebek istemeye basladikdan sonra gecti yumurtlamayi biraktim sanirim kaydirigubbakcemile3
anladım canım bizde 10.gün akşam 12.gün sabah 13.gün akşam olducanım allah razı olsun listeye sizlerde eklenin inş
canm yumurtlama
ama 14.günden önce ilişki olsun cnm benim öle tuttu
10 11 12.gün ilişki oldu çünkü
:kedi:
mafoldumbencanım benim eşim 7 45 te kalkar 8 de işe gider ben tesi 6 da yaptım zaman geçmiyor bide hemen söyledikten sonra işe gitmesini istemedim eşimin telindeki saati 1 saat ileri aldım neyse bu zavallı kalktı ben gece sakın sorma eğer varsa ben sana derim dedim oda bişey sormadı kalktı giyindi
kapıya geldim uğurlucam beni öptü
bişey unutmadın mı dedim tekrar öptü
bişey unutmadığına eminmisin dedim
yok unutmadım dedi
bebişimizi öpmeyi unuttun babası dedim cebimdeki testi gösterdim
önce afalladı sonra doğrumu söylüyon dedi
evt dedim bana sarılmak istedi elini kapıya çarptı biraz yaraladı
sonra ben telin saatini ileri aldığımı itiraf ettim
beraber yatağ uzanıp hayal kurdukk
işte böyle
yakında kuşum en yakın zamanda hepimizin gzel haberleri gelecekaamiiinnnnn :Saruboceq:
ben hamile olduğumu öğrensem günlerce ağlarım eminim ki =))))))
samsakım:) özeline bak cnm. akşam anlatıcam detayı ben başlıyoruz kımsetse hemen sen aklıma geldın ankarada varmı dedım hacettepede dedılerGÜNAYDIIINN türkiyeee yahu radyo yasyını gibi oldu ama içimden çığlık atmak geldi ayşeeeee ne güzel haberler veriyosun böyle az önce yazdıklarını okudum öğrencilerim geldi şimdi hocam hayırdır niye öyle gülüp duruyorsunuz diye sorup durdular. valla ağzım kulaklarıma vardı güzel haberini alınca. Rabbim mutluluğunu daim etsin
resmını yerım senın.(bende ugur getırsın dıye degıstırdımcanım allah razı olsun listeye sizlerde eklenin inş
canm yumurtlama
ama 14.günden önce ilişki olsun cnm benim öle tuttu
10 11 12.gün ilişki oldu çünkü
:kedi:
mafoldumben
:çok üzgünüm: hepimizin böyle güzel hikayeleri olsun kızlar...ayşecim ağlattın ya bizi
yakında kuşum en yakın zamanda hepimizin gzel haberleri gelecek
samsakım:) özeline bak cnm. akşam anlatıcam detayı ben başlıyoruz kımsetse hemen sen aklıma geldın ankarada varmı dedım hacettepede dedıler
resmını yerım senın.(bende ugur getırsın dıye degıstırdım)
Bebişkom88 ben burdayım canımmm aysel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?