Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimle çalışmaya başlayan arkadaşım 8 ayını bitirdi... doğurcak artık bu ay sonu... oda soruyo sürekli ne oldu diye.... ne yapalım olmuyo iştee... üzme kendini hiç.. hakkımızda hayırlısı

evet katılıyorum walla sana canım bu kadar uzayacağını hiç tahmin etmemiştim
zaman uzadıkça umutla beklerken kırmızıları gördükçe bekleyiş daha da yorucu oluyor

Benim bugün 11. günüm:)
çalışmaları hızladırmak gerek
kvrck duydun mu?????????
çalışmalar ne durumda?

sorma canım ya 10.gün akşam 12.gün sabah 13.gün akşam oldu ama dün bir sancım vardı kasıklarıma bi agrı girdi ki sorma ılık bi duş falan aldım rahatladım azıcık yumurtlama gününde olurmuş dedi arkadaşlar zaten benimde son 2 aydır düzene girdi adetim ve son 3 aydır falan var kasık agrım bakalım kısmet bugün benim 14.günüm 28 günde bi oluyorum artık hemde aynı saatte akşam 9 buçukta

Duzene gırmesı cok guzel
ınsallah Bu ay sende Ayse gıbı hamıle kalırısın canım

kızlar ben kaçyım biraz dinleneyim
benimle mutluluğumu pylaşan herkese çok tşk
Allahım hepinize nasip eder inş

Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz
Sarılıp da geçmişe avunmak olmaz
Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada
Umudun kaybedip pes etmek olmaz

Bir kez olsun çevir yüzün bak şu toprağa
Her Gün bir çiçek açıyor diyor merhaba
Bütün geceler mecbur varır sabaha
Umudun kaybedip pes etmek olmaz

Gönül isterdi ki hep iyi olsun çok iyi olsun
Bütün acılar bitip her an hoş olsun
Ama ne yaparsın insanoğlusun
Acı olmayınca tatlı da olmaz

kızlarr hergün bi hamile haberi gelirse topicteki herkes 2 ay içerisinde hamileliğini ilan etmiş olur hadi çalışmaları hızlandıralım:))

kızlarr hergün bi hamile haberi gelirse topicteki herkes 2 ay içerisinde hamileliğini ilan etmiş olur hadi çalışmaları hızlandıralım:))

bende onu diyorum ya samsak... bu gidişle hamileler topici olucaz.. inşaallhh :Saruboceq:
ben bi adet olabilsem soğan kürüne ve b+t+ç karışımına başlayacağım...
boshayallersmile

bu ay bende sz verdim adetten sonra bu nohut kürünü ihmal etmeyeceğim. 1 ay devam ettim sonrada sıkıldım ama inşallah bu adetten sonra kesinlikle ihmal etmeyeceğim. ben de bi sorun yok ama bende b t ç ye başlasam mı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…