- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
evet yeni gördüm canim..
Bende dün doktora gittim ...bu ay 4.cü denememiz bakalim.
Dr.bana 11-15 güne kadar iliski olmasini söyledi. ve 10-16ya kadar gün asiri iliskinin diye iyi olmadigini kafamçokkarıştı
nasılsın canım?
Az önce listeye baktım seninle genelde tarihlerimiz yakın oluyor bu ay ben öen geçmişim geçen ay sen öndeydi
ben anlamadım..doktor ne dedi?
Evet canim bende farkettim..Insallah bu defa ikimizde güzel haberleri aliriz canim.
pardon karisik yazmisim...:)
yani bütün ay boyunca gün asiri iyi olmadigini söyledi. sadece 11 günden 15güne kadar hergün olsun dedi. mümkünse 11-12 güne kadar iliski olmasin dedi.
İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIMMM
valla bekliyoruz canım beklemekte sıkıcı geliyor artık bana
ne yapabiliriz di mi:))
pardon karisik yazmisim...:)
yani bütün ay boyunca gün asiri iyi olmadigini söyledi. sadece 11 günden 15güne kadar hergün olsun dedi. mümkünse 11-12 güne kadar iliski olmasin dedi.
ayşe seni tebrik ettim ama beni görmedin mi?
hhıımmm... spermler güçlenecek sonra saldırıya geçecek hedefe ulaşıp tam 12 den vuracak... o bakımdan güçlenmesi için sanırım kaydirigubbakcemile3
vallahi erkekler adetin bitmesini zor bekkliyolar.. 11-12 güne kadar bekleyebilirlermi bilmiyorum :kedi:
bu doktorun söylediğini hemen eşime aktarayım ben =))))
evet baska care yok. benimle birlikde calismalara baslayan arkadasim suan 4 aylik olacak nerdeyse. Her ay arayip soruyo ne oldu ne oldu diye..Bende artik bu ayda tuttmassa istemiyorum dedim :1closedeyes:
Haklısın canım bende sıkıldım bekleyişten
tez zamanda bebişlerimiz gelsin annelerini bu sıkıntılı bekleyişten kurtarsınlar
Haklısın canım bende sıkıldım bekleyişten
tez zamanda bebişlerimiz gelsin annelerini bu sıkıntılı bekleyişten kurtarsınlar
Arkadaslar aranızda sıgara ıcen varmı?
tabııkı gecıktırıyordur hamıle kalmayı
ben ıcıyorum
paylasmak ıstedım sızınle
evet baska care yok. benimle birlikde calismalara baslayan arkadasim suan 4 aylik olacak nerdeyse. Her ay arayip soruyo ne oldu ne oldu diye..Bende artik bu ayda tuttmassa istemiyorum dedim :1closedeyes:
evet yaaa......
Senin kac ay olmustu canim?
Evet ben iciyorum maalesef. Bende düsünüyorum bunu aklima geliyo hep ama birakamiyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?