ohh hadı yasadın bakalım gezmek en guzel kafa dagıtıcı ..kızlar eşimin c.tesi günü toplantısı varmış ankaraya gidecekmiş
izinini ayarla seni de götüreyim dedi:))))))))))
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiii
kızlar sonucum geldi
207 sizce nasıl
eehehehheee...nassı olmuş yeni resmimmm ???
ama bebiş pek görünmüyyooo.. minijiikkkk =)))
ohh hadı yasadın bakalım gezmek en guzel kafa dagıtıcı ..
ve dusunmenın onun een cok gecen seylerden bırı
cok guzel ıyı olmus sonunda prayforu yaptırdı sana bunu kaydirigubbakcemile3
ya ınsallah gayenın kayyınpederınde sıkıntı yoktur dun onu soyleyıp cıktı bı daha da ses yok...
Allah yardımcıları olsun bakalım
canımmm
bakarsın adet olmnazssın nıye adetını beklıyonkıııı
...bugün 45. günümdü.. hala adet olmadım da o yüzden bekliyorum eyvahedigeldismile
doktora gittim birşey yok ilaç verdi iç bitince olucaksın dedi.. beklemedeyim hala olmadım işte... adet olayımki çalışmalara başlayayım tekrar sositososito
ya kizlar bisi sorcam. simdi benim bugün adetimin 12.günü yani benim hesaplarima göre ama dün doktor bana 11.gün oldugunu bugün icin iliski olmasin yarin olsun dedi. fakat simdi wcye gidince gördüm akinti gelmis hani su uzayandan kaydirigubbakcemile3 ama rengi cok az sari gibi. benimde kafam karisti acaba yumurtluyormuyum iliski olsunmu olmasin mi diye??
ya kizlar bisi sorcam. simdi benim bugün adetimin 12.günü yani benim hesaplarima göre ama dün doktor bana 11.gün oldugunu bugün icin iliski olmasin yarin olsun dedi. fakat simdi wcye gidince gördüm akinti gelmis hani su uzayandan kaydirigubbakcemile3 ama rengi cok az sari gibi. benimde kafam karisti acaba yumurtluyormuyum iliski olsunmu olmasin mi diye??
...
bugunku yazıyı sen mı paylasmıtın hanı dr yok demıs ama hamıle cıkmıs
kan testı yapmısmıydın kı
Bence yumurtlama günün bence ilişki olsun.Çünkü yumurtlama zamanında öyle sıvı gelirmiş ben öyle biliyorum.
bence o uzayan akıntı olduguna emınsen olsun bugun ılıskı yada sabah olsun daha garantı hem daha saglıklı..sonrada ertesı gun olabılır mesela
hmmm..evet haklisin bencede olsun hem eger bugün degilde yarin yumurtlarsam spermlerin yasama sansi oldugu icin yinede tutabilir sanirim. Fakat bugün yumurtlarsam yarin iliski olursa sanirim gec kalmis olurum.
hayır olmaz.. yumurtada 24 saat canlı kalıyor.... gün aşırı ilişki olduğunda eninde sonunda buluşuyorlar merak etme
merhaba ıyıdır sen nasılsınnMERHABA KIZLAR ...Nasılsınız?
Sabah olmasi icin bi sansim yok maalesef :kedi:
ama eger bugün yumurtluyorsam yarin yinede olurmu ki canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?