Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar eşimin c.tesi günü toplantısı varmış ankaraya gidecekmiş
izinini ayarla seni de götüreyim dedi:))))))))))
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiii
ohh hadı yasadın bakalım gezmek en guzel kafa dagıtıcı ..
ve dusunmenın onun een cok gecen seylerden bırı

kızlar sonucum geldi
207 sizce nasıl

e guzel cok sukur zaten erken gıttıgın ıcın hjemen katlanır degerler bı kac gune kalmaz

eehehehheee...nassı olmuş yeni resmimmm ???
ama bebiş pek görünmüyyooo.. minijiikkkk =)))

cok guzel ıyı olmus sonunda prayforu yaptırdı sana bunu kaydirigubbakcemile3

ohh hadı yasadın bakalım gezmek en guzel kafa dagıtıcı ..
ve dusunmenın onun een cok gecen seylerden bırı

cok guzel ıyı olmus sonunda prayforu yaptırdı sana bunu kaydirigubbakcemile3

evet yaptırdı ama değiştiricem ben şimdi bunu yine... düşündüm de şimdilik kocişimle birlikte 2 kişiyiz... ben gelin o damat modundayız resimdeki gibi.. eğer bir küçük yolcu daha eklenirse minik ailemize o zaman bu resmi koyacağım..
o minik ayıları çok sefiyorum beenn.. o yüsden birascık daha kalsınlar istedim galibbaaa alkisalkisalkis

ya ınsallah gayenın kayyınpederınde sıkıntı yoktur dun onu soyleyıp cıktı bı daha da ses yok...
Allah yardımcıları olsun bakalım

ya ınsallah gayenın kayyınpederınde sıkıntı yoktur dun onu soyleyıp cıktı bı daha da ses yok...
Allah yardımcıları olsun bakalım

hımm..evet.. inşallah bi sorun yoktur.. ne zorlu süreçten geçiyo.. çevresinde bi sürü kişi hasta :çok üzgünüm:
inşallah herkes sağlığına, gaye de bebişine kavuşuurrr yerimseniben

acaba adet olabilecekmiyim kii boshayallersmile
herkes yumurtlama dönemini, kan testi yaptıracağı zamanı bekler..bense adet tarihimi yaaaa...zemuszemus
artık gelsin şu kırmızı kart... :tomato:

canımmm
bakarsın adet olmnazssın nıye adetını beklıyonkıııı

bugün 45. günümdü.. hala adet olmadım da o yüzden bekliyorum eyvahedigeldismile
doktora gittim birşey yok ilaç verdi iç bitince olucaksın dedi.. beklemedeyim hala olmadım işte... adet olayımki çalışmalara başlayayım tekrar sositososito

ya kizlar bisi sorcam. simdi benim bugün adetimin 12.günü yani benim hesaplarima göre ama dün doktor bana 11.gün oldugunu bugün icin iliski olmasin yarin olsun dedi. fakat simdi wcye gidince gördüm akinti gelmis hani su uzayandan kaydirigubbakcemile3 ama rengi cok az sari gibi. benimde kafam karisti acaba yumurtluyormuyum iliski olsunmu olmasin mi diye??

...
bugunku yazıyı sen mı paylasmıtın hanı dr yok demıs ama hamıle cıkmıs
kan testı yapmısmıydın kı

Bence yumurtlama günün bence ilişki olsun.Çünkü yumurtlama zamanında öyle sıvı gelirmiş ben öyle biliyorum.

bence o uzayan akıntı olduguna emınsen olsun bugun ılıskı yada sabah olsun daha garantı hem daha saglıklı..sonrada ertesı gun olabılır mesela

...
bugunku yazıyı sen mı paylasmıtın hanı dr yok demıs ama hamıle cıkmıs
kan testı yapmısmıydın kı

evet ben paylaştım... =)) mucize ama o.. herkesin başına gelmes ki =(((
kan testi 31. günü yaptırdım 0,1 çıktı... 39. günü doktora gittim o da bişi göremedi ultrasonda...
olucam ya azimliyim ben.. hem bitki çayımı içiyorum civanperçemli hem progestan alıyorum.. bu kadar desteğe kanama mı gelir gelir hepsi :hooray:

Bence yumurtlama günün bence ilişki olsun.Çünkü yumurtlama zamanında öyle sıvı gelirmiş ben öyle biliyorum.

hmmm..evet haklisin bencede olsun hem eger bugün degilde yarin yumurtlarsam spermlerin yasama sansi oldugu icin yinede tutabilir sanirim. Fakat bugün yumurtlarsam yarin iliski olursa sanirim gec kalmis olurum.

hmmm..evet haklisin bencede olsun hem eger bugün degilde yarin yumurtlarsam spermlerin yasama sansi oldugu icin yinede tutabilir sanirim. Fakat bugün yumurtlarsam yarin iliski olursa sanirim gec kalmis olurum.

hayır olmaz.. yumurtada 24 saat canlı kalıyor.... gün aşırı ilişki olduğunda eninde sonunda buluşuyorlar merak etme

ayy bu kadar hesap kitap yapmaktan kafayı yicezz laelaelaelaelae
bende senin gibiyim... ama bu işin hiçde öyle matematiksel bişi olmadığını anladım..eğer başarabilirsem önümüzdeki ay hiiçç hesap yapmıcaaamm :jeyyar:

ben kaçıyorum bayanlarr.... haydi iyi akşamlaarrr....
sevgiyle kalın yarın sabah yine gelin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…