Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayşecik bugün bütün duaları sen kaptın:)) inşallah şimdide dualarla bekleyelim sonucunu....

kızlar kan verip geldim 4 te çıkacak sonuç eşim alacak dua edin benim için olurmu
ınsallah cok guzel cıkar degerlerın canım benım dua edıyoruz:Saruboceq:

mugi elimde çok döküman var ortaya çıkarırsam türkiye sallanır:))))

aman samsak cıkar olsun turkıye sallanmaya alıskın maalesef kaydirigubbakcemile3

cnm beni de ekler mısınız gecen gun yazmıstım ama gozden kaçtı heralde... 16 ocak..

tabı mumkunse:)

ınsallah eda hep dua edıyoruz bakalım ...ocak ayı beklentım gaye mugmug aysel
subatın ılk haftası olarak da kendımı ve senı hıssedıom nedense kaydirigubbakcemile5

hadı canımmmmmmm
ay ben kendımden hıc umuıtlı degılım bu ay
yanı belırtı melırtı yasamıyorum
hıc bırsey yok

kızlar kan verip geldim 4 te çıkacak sonuç eşim alacak dua edin benim için olurmu

dualarımıza baslıyoruz canım senın ıcın...allah degelerını 10 a katlasın ınsallah

mugi elimde çok döküman var ortaya çıkarırsam türkiye sallanır:))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kocam da beni sallar. 3. kattan aşağıyaaa

:lepi: :lepi: alemm kız

ayşecik bugün bütün duaları sen kaptın:)) inşallah şimdide dualarla bekleyelim sonucunu....

ınsallah cok guzel cıkar degerlerın canım benım dua edıyoruz:Saruboceq:

aman samsak cıkar olsun turkıye sallanmaya alıskın maalesef kaydirigubbakcemile3

cnm beni de ekler mısınız gecen gun yazmıstım ama gozden kaçtı heralde... 16 ocak..

tabı mumkunse:)

kızlar çok sağolun bende sizler için dua ediyorum ve edicemde

kızlar ya ben biliyorum rabbim kalp krizinden ölmemem için haömile kalmama izin vermiyor. ayşe senin sonucunu beklerken bile elim ayağım titriyor bi de düşünsenize ben sonuç bekliyorum. heralde hastanenin acil kısmında beklerdim sonucumu...

kıyamam ya valla ben biraz rahatum idrarda pozitifi görmesem belki korkardımda şimdi bekliyorum inş güzel çıkar değerim

kızlar ben kaçar kıocacım geliyomuş almaya. hepinizi öpüyorum kocaman. ayşecim sonucunu da 4 gözle bekliyoruz. iyi akşamlar bebeler

kızlar eşimi aradım hastaneye gidiyor şimdi
az önce heyecan yokmu demiştim
kalbim birazdan ekrana yapışacak

kızlar eşimin c.tesi günü toplantısı varmış ankaraya gidecekmiş
izinini ayarla seni de götüreyim dedi:))))))))))
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiii

akşam oldu ama günlük burçlarınız :)
değişiklik olsun dedim..

12.01.2010

Ay Yay burcunda.

Koç
Sevgili Koç, güne normal başlayıp hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz, bir yerlere yetişmeye çalışırken sinirli olmamaya ve sabırlı davranmaya çalışın. Akşamın erken saatlerinde Ay’ın sert enerjisi çabuk sinirlenme ve düşünmeden konuşma eğilimi verebilir. Bu etki altında acele kararlar vermekten ve plan yapmaktan kaçının.

Boğa
Sevgili Boğa, bugün maddi konularda acele hareket etmeyin. Boğa burcu olarak düşünerek hareket etmeyi seversiniz ancak aniden para harcayabilir ya da ani bir masraf karşısında çabuk sinirlenebilirsiniz . Bir arkadaşınız ya da bir grup veya katılmayı düşündüğünüz sosyal bir program sizi masrafa sokabilir.

ıkizler
Sevgili ıkizler, ikili ilişkilerde parlamaya hazır bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eşinize, uzun zamandır beraber olduğunuz veya birlikte iş yaptığınız birine sinirlenebilirsiniz . Yakın ilişkinizdeki ufak bir kriz sonucunda bazı pürüzlerden kurtulabilirsiniz. Kariyerinizde ise beklemediğiniz durumlara uyum sağlamanız gerekebilir.

Yengeç
Sevgili Yengeç, günlük işler tüm zamanınızı alacak. ışlerin gizli yönleri ile uğraşmanız gerekebilir ve bu durum işe harcamanız gereken enerjiyi çalabilir. ış yerinde birine sinirlenebilir ama hiçbir şey belli etmeden işinize devam edebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeniz ve düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Aslan
Sevgili Aslan, Ay sizin gibi ateş burcu olan Yay’da size uygun enerjiler verir ancak Ay’ın yaptığı sert açı bu enerjinin huzursuzluğa dönüşmesine yol açabilir. Aşk ilişkiniz veya iş ilişkiniz olsun fark etmez, her türlü ilişkide ortak paylaşımlara ve bu paylaşımlarda sizi rahatsız eden noktalara odaklanacak ve çözüm arayacaksınız.

Başak
Sevgili Başak, bugün hem ev, hem işiniz, hem de partnerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Ya da sadece kariyeriniz en yoğun alan olacak ama yanında diğer sorumlulukları n varlığı bile sizi biraz zorlayacak. Neyse ki, motive olacak ve hızlı hareket edeceksiniz. Partnerinizle aynı fikirde olmadığınız bazı ailevi konularda yüzleşebilirsiniz.

Terazi
Sevgili Terazi, hareketli ve hızlı tempolu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken ama ihmal ettiğiniz işler varsa, rehavet duygusundan sıyrılıp işe koyulabilirsiniz. Zihinsel olarak aktif bir gündesiniz ancak acele etmeden sağlıklı düşünmeye ve detayları atlamamaya çalışın. Akşam ise yavaşlayın ve tecrübeli bir arkadaşınıza danışın.

Akrep
Sevgili Akrep, para evinizdeki Ay’ın enerjisi ile birlikte maddi konular en önemli önceliğiniz olacak. Harcamalarınızı gözden geçirebilir, lüks için yapmış olduğunuz veya yapmayı düşündüğünüz harcamalarda yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Sevgiliniz veya çocuğunuzla halletmeniz gereken bazı maddi konular olabilir.

Yay
Sevgili Yay, burcunuzdaki Ay’ın değişken enerjisi üzerinizde duygusal bir gerilim yaratabilir ve fiziksel olarak yerinizde durmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Hareket etme ihtiyacınız içsel gerilimden kaynaklanıyor. Sabah saatlerindeki enerji mantıklı düşünmenize yardımcı olacak. Akşama doğru huzursuz olabilirsiniz.

Oğlak
Sevgili Oğlak, işlerinizi dikkatleri üzerinize çekmeden halletmek ve kimselere görünmek istemediğiniz bir gündesiniz. Mahremiyetiniz ön planda ancak bir anda patlayabilir ve bastırdığınız tüm duyguları dile getirebilirsiniz. Kalabalıklardan kaçınmak ve sakin ortamlarda bulunmak iyi gelecek.

Kova
Sevgili Kova, Ay bugün yine yıldız haritanızın en kalabalık bölgesinde olduğundan, kalabalık gruplarda yer alacaksınız. Bu tip gruplarla ilgili maddi bir sorun olabilir. Alternatif olarak bir grupla değil de tek bir arkadaşınızla yüzleşmeniz gereken maddi bir mesele olabilir. Yüzleşmek uzun vadede yararına olacak.

Balık
Sevgili Balık, bugün sorumlulukları nız ve kariyeriniz ön planda geliyor. ıçe atıp bastırdığınız kişisel sorunlar patlak verecek ve bunlara çözüm bulmak için motive olacaksınız. Akşam işleriniz yine çok olabilir ancak telaş yerine sakin bir yaklaşımla işlere daha kolay odaklanabilirsiniz. Otorite figürlerine tepki göstereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…