Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hımmm
herkes kayıp bende dahil:)))
kızlar işlerden daoğru dürüst giremedim
ekran açık kaldı ama cevap yazamadım

geçmiş olsun bende siteye yeni katıldım bende 2.kez anne olmak istiyorum 2aydır korunmuyoruz.inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm herkese hayırlı haberler.

Kızlaaar ben geldim ama kimsecikler yok... Ayşe hamilemi????? ne zaman öğrendiiii!!! inanmıyorum yaaa... çok sevindiiim... biz onunla aynı tarihlerde evlenmiştik ve burda ilk konuştuğum kişilerden biriydi... çok sevindiiiimmm... Darısı benim başıma inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kızlar dün akşam ve bu sabah yoktum... bende pek belirti yok gibi mafoldumben canım çok sıkılıyor. 6 sından itibaren sayarsak bugün 7 gün oluyor iğne vurulalı.Ben eve gelirken 2 tane gebeklik testi aldım.Bulunsun diye. Bakalım belki önümüzdeki 7 günde bir belirti çıkar.

neyse kızlar kimsenin konuşmaya niyeti yok ben de gideyim de geniş geniş geniş aileyi izleyeyim.

Yaaaa kızlar bişey diiicem... hani bi ara kvrck bahsetmişti ya karbonatla gebelik testinden. internette bi bakayım dedim 2008 yılına ait bir topic buldum bu sitede http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/166942-karbonat-gebelik-testi.html bu topici okudum.hamile arkadaşlar denemişler ve tutmuş çoğunda.
Bu arada kvrck bundan bahsettiğinde denemiştik ve bizimkiler dibe çökmüşlerdi. ben kalktım tekrar deneyeyim dedim. plastik bardağa çişimi yaptım ve yarım tatlı kaşığı karbonatı attım içine
Veeeee kızlar yemin ederim bira gibi köpürdü. bardakta idrar altta üstte 1 parmak bembeyaz köpük oldu.
Ayy acaba iğnenin etkisinden mi? yoksa cidden hamile miyim kızlar? ve bu olay doğru mu acabaaa?
Çok heyecan yaptıııııımmm

:Saruboceq:

canımcım sende buay sanslılardan olucan allahın ıznıyle:Saruboceq:

canim bu konuyu biz yazmistik ta iki sene once bende denemistimm benimkide köpürdü ama hamis degildim.o yuzden gercek degil bu test hem bir cok arkadastan duyuyoruzz hamilelik belirtisi regl gecmeden anlasilmiyo diye o yuzden sen hemen karamsar olma canim durbir bekle negatif dusunme guzelim tammmami..insalah allahin izniyle olucak bebislerimizzz:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah Allah gönlüne göre verir boshayallersmile

amin canım cümlemizin inşallah rabbim gönlüne göre versin.şimdi gördüm uzun süredir giremedim kusura bakma.önce eşim sonra oğlum şimdide ben soğuk algınlığı geçiriyoruz pek giremedim ev revir gibi cumaa.s.da kız kardeşim safrakesesinden ameliyat olacak.allah beterinden saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…