Lorkeee yemekte ne var????????
hadi kızlar bızde cıkıyoruz eve gıdıyorum sukur hepınıze ıı aksamlar
:Saruboceq:Kızlaaar ben geldim ama kimsecikler yok... Ayşe hamilemi????? ne zaman öğrendiiii!!! inanmıyorum yaaa... çok sevindiiim... biz onunla aynı tarihlerde evlenmiştik ve burda ilk konuştuğum kişilerden biriydi... çok sevindiiiimmm... Darısı benim başıma inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Yaaaa kızlar bişey diiicem... hani bi ara kvrck bahsetmişti ya karbonatla gebelik testinden. internette bi bakayım dedim 2008 yılına ait bir topic buldum bu sitede http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/166942-karbonat-gebelik-testi.html bu topici okudum.hamile arkadaşlar denemişler ve tutmuş çoğunda.
Bu arada kvrck bundan bahsettiğinde denemiştik ve bizimkiler dibe çökmüşlerdi. ben kalktım tekrar deneyeyim dedim. plastik bardağa çişimi yaptım ve yarım tatlı kaşığı karbonatı attım içine
Veeeee kızlar yemin ederim bira gibi köpürdü. bardakta idrar altta üstte 1 parmak bembeyaz köpük oldu.
Ayy acaba iğnenin etkisinden mi? yoksa cidden hamile miyim kızlar? ve bu olay doğru mu acabaaa?
Çok heyecan yaptıııııımmm
canim bu konuyu biz yazmistik ta iki sene once bende denemistimm benimkide köpürdü ama hamis degildim.o yuzden gercek degil bu test hem bir cok arkadastan duyuyoruzz hamilelik belirtisi regl gecmeden anlasilmiyo diye o yuzden sen hemen karamsar olma canim durbir bekle negatif dusunme guzelim tammmami..insalah allahin izniyle olucak bebislerimizzz:ecrin_bebek:Yaaaa kızlar bişey diiicem... hani bi ara kvrck bahsetmişti ya karbonatla gebelik testinden. internette bi bakayım dedim 2008 yılına ait bir topic buldum bu sitede http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/166942-karbonat-gebelik-testi.html bu topici okudum.hamile arkadaşlar denemişler ve tutmuş çoğunda.
Bu arada kvrck bundan bahsettiğinde denemiştik ve bizimkiler dibe çökmüşlerdi. ben kalktım tekrar deneyeyim dedim. plastik bardağa çişimi yaptım ve yarım tatlı kaşığı karbonatı attım içine
Veeeee kızlar yemin ederim bira gibi köpürdü. bardakta idrar altta üstte 1 parmak bembeyaz köpük oldu.
Ayy acaba iğnenin etkisinden mi? yoksa cidden hamile miyim kızlar? ve bu olay doğru mu acabaaa?
Çok heyecan yaptıııııımmm
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah Allah gönlüne göre verir boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?