Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

doğru tabiiki yani sonuçta bu kesinliği olmayan bir yöntem fakat ben daha önce de denemiştim o zaman dibe çökmüştü.. bu sefer bariz bira gibi köpürdü... baktım hamile olup sonuç verenler çok fazla ve hamile olmayanlarda hep dibe çöküyor. Bende acaba mı? dedim... heyecan yaptım yani.eyvahedigeldismile

hosgeldın canımmmmmmmmmm

nası oldu kayınpederın??
:lepi:
bendemı yapsam yarın sabah karbonat??
ıdrarın ıcınemı atıyorsun?
ne kadar? 1 cay kasigi?

gayem moralini bozmak istemem ama geçen ay bende senin gibi oldum her ay deniyorum hep dibe çöküyordu bu ay denedim öyle bi köpürdü ki gaza eldim hemen test aldım ama negatif çıktı tabi sonra ertesi gün yine denedim bu sefer de dibe çöktü. zaten sonrasında da adet oldum yani anlayacağın fazla güvenme bu yöntemlere

hosgeldın canımmmmmmmmmm

nası oldu kayınpederın??
:lepi:
bendemı yapsam yarın sabah karbonat??
ıdrarın ıcınemı atıyorsun?
ne kadar? 1 cay kasigi?

Mugişcim plastik bardağa 2 parmak idrar yaptım içine yarım tatlı kaşığı karbonat attım... daha önce denediğimde dibe çökmüştü bu sefer resmen bira gibi oldu köpük köpük.
Kayınpederim cidden çok üşütmüş.Zatürre başlangıcı dediler vede karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı.bakalım daha tetkikleri devam edecek birsürü de ilaç verdiler onları içecek.

evt tatlım hamileyim adet günüm yarındı aslında ama sabha idrarda çıktı sonrada kan da baktırdım değerim 207
Allahım hepinize versin inş

şekerim benimkisi zaten kendimi avutmak... :) daha zamanım var test yapmak için... pek belirtim de yok zaten...Bugün 2 tane test aldım... bitanesini birkaçgün sonra yapmayı düşünüyorum.

kızlar bi bakayım çıkayım demiştim lafa dalmadan ben kalkayım kocam geldi yatalım artık diyo. iyi geceler hepinize

evt tatlım hamileyim adet günüm yarındı aslında ama sabha idrarda çıktı sonrada kan da baktırdım değerim 207
Allahım hepinize versin inş

Canım hayırlı uğurlu olsun... çok sevindim hamişler listesinde görünce seni... Bu forumda ilk konuştuğum kişilerden biriydin vede aynı zamanlarda evlenmiştik. Umarım bu güzel haberi alışımızda arka arkayadır ve bende hamişimdir inşallah.

yaaa ayşe hazır hamileyken şu karbonat olayını bi dener misin? bakalım sende köpürecek mi? idrarını seffaf bir kaba yapıp içine 1 tatlı kaşığı kadar karbonat atıcan. bakalım dibe mi çökecek? köpürecek mi?

canım inş senin güzel haberlerinide alıcaz senin isminlede dua ettim bugün Allahım isteyen her eli boş göndermesin

canım evde yok yarın alıp dener sizlerle paylaşırım olurmu

resmınde cok guzel olmus :lepi:

ya kızlar kımsenın ıcıne doguyormu?
benım hamılelıgım?
artık kafayı yedım, son demlerımı yasıyorum,kusuruma bakmayın

ya kızlar kımsenın ıcıne doguyormu?
benım hamılelıgım?
artık kafayı yedım, son demlerımı yasıyorum,kusuruma bakmayın

Yaa mugişcim keşke Ankarada olsan valla hergün buluşup gezerdik azıcık kafamızdan atardık şu düşünceleri. :)
Eşin ne iş yapıyor senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…