günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz
GÜnaydın kızlar nassınız ben İyİm İlk klomenİme Şuan İtİbarİyle baŞlamıŞ bulunuyorum vatna mİllete topİĞe kocama bana hayırlı olsun........
GÜnaydın kızlar nassınız ben İyİm İlk klomenİme Şuan İtİbarİyle baŞlamıŞ bulunuyorum vatna mİllete topİĞe kocama bana hayırlı olsun........
herkesee günayddıınnnn opuyorumnanaktan
gaye hoşgeldin... hastalar nasıl? allah şifalar versiinnn....
karbonat testlerine falan çok takılma adet gününü bekle derim ben =) hem günün geçmeden belirti falanda pek olmuyormuş...
hakkında hyırlısı olsuunnnnn...
Foruma yeni katılanlar var... Hoşgeldiniz a.s.
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
emineu------------------ 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak
Günaydın kızlaaaaarrrr... hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
Canım zaten çok takılmıyorum sadece deneyeyim dedim aklıma gelince... bide ben tereddütteyim yaaa... şöyle ki ben şimdi progestan kullanmaya devam ediyorum ya, progestan 20 sinde bitecek ben genelde bitince 3. günü adet oluyorum. zaten normal günüm de 23'ü.
Fakat şimdi hamileysem progestan bittikten sonra adetim gelmez mi? bugün arayıp doktoru sorucam...
Bide ben dün 2 tane idrar testi almıştım... Sabah ilk idrarımdan plastik bardağa ayırdım biraz acaba yapsam mı diyorum???
Ayselcim canım günaydın... emineu adet olmuştu sanırım 2 - 3 gün önce. erken gelmişti sanırım kırmızıları
tamam yapmıyorum kızlar idrar testini... Biraz daha bekliicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?