Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

GÜnaydın kızlar nassınız ben ıyım ılk klomenıme Şuan ıtıbarıyle baŞlamıŞ bulunuyorum vatna mıllete topıĞe kocama bana hayırlı olsun........

iyiyim şekerler biraz uykuluyum ama iyiyim
edacığım hayırlı olsun umarım bu son ilaçlar olur bu ay hamiş kalırsın

günaydın barays+,
günaydın EKAKAL,
günaydın gyshnky+ bu arada hastalar iyi mi sen nasılsın koştur koştur bu koşuşturma arasında bebegin sana tutunsunda gör sen
günaydın lapaci+,
günaydın lorkee,
günaydın samsak
günaydın canlarımmmmm nasılsınız opuyorumnanaktan

Günaydın kızlaaaaarrrr... hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.

Canım zaten çok takılmıyorum sadece deneyeyim dedim aklıma gelince... bide ben tereddütteyim yaaa... şöyle ki ben şimdi progestan kullanmaya devam ediyorum ya, progestan 20 sinde bitecek ben genelde bitince 3. günü adet oluyorum. zaten normal günüm de 23'ü.
Fakat şimdi hamileysem progestan bittikten sonra adetim gelmez mi? bugün arayıp doktoru sorucam...

Bide ben dün 2 tane idrar testi almıştım... Sabah ilk idrarımdan plastik bardağa ayırdım biraz acaba yapsam mı diyorum???

kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
emineu------------------ 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak

Ayselcim canım günaydın... emineu adet olmuştu sanırım 2 - 3 gün önce. erken gelmişti sanırım kırmızıları

GÜnaydın kızlar nassınız ben İyİm İlk klomenİme Şuan İtİbarİyle baŞlamıŞ bulunuyorum vatna mİllete topİĞe kocama bana hayırlı olsun........

inşallah ilk klomenin bebiş olurrrrrrrrr hayırlı olsun canım zemuszemus

gaye geçmiş olsun canım kayınpederin eski sağlığına kavuşur inş.
emineu ben farketmedim ama
geçmişe bakmaya çalışırım

hayır yapma içimden öyle geçiyo biraz daha bekle sabret olmazmı sonra üzülceksin bebek mızmızlancak boşver onu istemiyomuş gibi yap o koşuşturmada o tutunmuştur nasıl olsa İNŞALLAHHHHHHHHHHH

Kızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim. Kayınpederim çok ciddi şekilde üşütmüş. Zatürre başlangıcı dediler. Bi sürü ilaç verdiler ayrıca karaciğer enzimleri çok çok yüksek çıktı. ayın 22 sine ultrason ve yine kan tahlili istediler... bakalım inşallah iyileşecek.
Belki ben 21inde güzel haberle iyileştiririm zemuszemus

Bizde dün çalışmalara başladık
hesaplayıcılara göre 11-16 ocak arası.
Tüm herşey bebek için:)))))))))))

tamam yapmıyorum kızlar idrar testini... Biraz daha bekliicem

bencede yapma gayeim çünkü iğne yapıldığı zaman erken testlerde yanlış sonuçlar çıkabiliyomuş bildiğim kadarıyla iğneden sonraki 14. Gününde adet olmn gerekiyo yada testi o zamana bırak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…