Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleyimdir ilgisizdim öyle çok yaklaşmazdım çocuklara şimdi ise merakla inceliyorum tavırlarını hareketlerini
acaba diyorum benim bebişim nasıl olacak?
Erkek olursa eşim gibi olmasını istiyorum mesela
umarım gönlünüzdeki ne ise o olur hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli inşallah :Saruboceq:bende erkek ıstıyorum hanı kız olur babaya duskun olur babalr da kızlara ben unutulurum belkı
akannehir
saka bı yana erkek cocukları daha cok dıkkatımı cekıo daha sevımlı gelıolar bana ...
yegenım oldu tam esımle tanıstıgımız gun o yuzden ona karsı cok farklı hıssedıyorum ...cok tatlı bı erkek cocugu bende onun gıbı oglum olsun ıstıyorum
hayılrısı tabı Rabbım ne verırse beklıoz
hayırlsı olsun ınsallah ılk denemede guzel sonuca ulasırsınız....kızlar doktordan geldim tahlil sonucumu aldım prolaktin 16,79 fsh 4,61 yazıo
doktor herşey yolunda dedi pazartesi tekrar gidicem ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi ama eğer olmazsa eşinde iltihap olabilir dedi ona bakmamız gerekebilir sonra rahim filmi isterim dedi inşallah olur yaa
şekerparelerim nasılsınız...işlerden akşam son gezmelerinden bi konuşamadık
nasılsınızhaftaya müjdeyle dolup taşacak inşallah
slm kızlar beni listeye ekledinizmi
hayırlsı olsun ınsallah ılk denemede guzel sonuca ulasırsınız....
hosgeldın bafo...
ya ınsallah bende haftaya en az 3 hamıle beklıyorum ...hadı hayırlısı arık...
bloguna baktım bu arada hayırlı olsun sana sans getırır ınsallah :lepi:
iyi akşamlar kızlar
mugiciğim çok uykum var canımm uyumak istiyorum sen nasılsın?
merhaba kızlar günaydın ben bu grupta yeniyim ve dün akşam hastalandım bu ayda biişey yok tek yumurtalıkla nası olcak bu iş bilmiyorum ya....