supreme hoşgeldin anneciikk...nasılsın bakalımm...
pison sende hoşgeldin... bir daha ki aya artık umutlar... rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bak ben adet olmayı bile unuttum 2 ay oldu nerdeyse zemuszemus ne güzel sağlıklısınız adet oluyorsunuz ve yumurtlamış oluyorsunuz...bunlar için şükretmeli...
canımm benim ya iyiyim cok şükür giremedim nete bikaç zaman böyle olucak toparlanana kadar =((
bulantıların dışında iyiyim ya sabahları keskin bulantılar oluyo gün içinde de devam ediyo =))
napıyosunuz yeni haberler var mı bakim ?
ayy evet sana işkence gibi gelir şimdi bu konuşma... Bu arada şekerim kocaelinin neresinde oturuyorsun... Ben çok gelip gittim kocaeline... Amcam tüpraşta çalışıyordu. Her şubat tatili ve yaz tatilinin ilk 15 günü kocaelinde olurdum ben. şimdi emekli oldu ama eşi hala tüpraşta olduğu için kocaelindeler
ya canım bunu düşünme lütfen bende senin gibiydim biliyosun kendi kendine oluvermiş bile anlamadık, ama bide ben sogan kürüyle baltarçın çörekotu kürüde yapmıştım arka arkaya
bak bu söz çok güzel canım.
yaa benimde canım sürekli türk kahvesi içmek istiyor... eğer hamileysem cidden bebek arap olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Handecim... nasıl bakiim nohut tanen? gördün mü kalbini dinledin mi bebişinin yakın zamanda?
zaten bu topice geldiğimden beri çok fazla umut beslemeye başladım.. önceden sürekli ağlıyordum..şimdi daha güçlüyüm.. seni ve diğer arkadaşları gördükçe neden olmasın demekki oluyormuş diyorum...bu akşam başlayacağım soğan kürüne..adet olmayıda sağlıyormuş.. arkasından incir kürü yapayım dedim.. soğanla bal+tarçın+çöretotu aynı anda yenirmi acaba??? ikisini bir yapsam arkasından da incire geçsem mesela????
allah kızını sizlere bağışlasın... bende oda yok..hiç çocuk yok... çabalıyorum olmuyor... her zaman daha kötü olanları düşünüp şükretmek gerek halimize...aylardır uğraşmama rağmen çok umutluyum.. 2 ay oldu nerdeyse adet olmadım ama yinede umutluyum.. soğan kürü yapıp adet olucam..sonrada incir kürü yapıcam..arada bal tarçın çöretotuda yicem... inanıyorum ki bende bir gün anne adayı olacağım...
umutsuz yaşanmaz.. asla kimse umudunu yitirmesin.. en ummadık anda gelivericek minik mucizeler eminim... boshayallersmile
yok cnm nedense uzulmedim. evet haklisin bende gecen ay 46 gunde adet oldum, sogan kuru yaptim oyle adet oldum. gecikicegine boyle gelmesi daha hayirli. bugun bitiyo adetim bal tarcin corekotuna basladim bende. sen ne kuru yapiyosun?
ya geyacim nasılsın okadar heyecanlıyımki senin için varya anlatamam Allahım nolur topicteki bu güzel arkadaslarımada nasip et saglıkla hayırlsyla insallah..
evet kuşum görüm gecen persembe yine görüdk zaten bliyosun gec ögrendigim için kalp atışlarını ilk muaynede dumuştuk ikincisinde de gördüm böyle kaju gibi bişey yakaydirigubbakcemile3 pıt pıt atıyo
soğan bitmeden incire geçme...
zaten bu topice geldiğimden beri çok fazla umut beslemeye başladım.. önceden sürekli ağlıyordum..şimdi daha güçlüyüm.. seni ve diğer arkadaşları gördükçe neden olmasın demekki oluyormuş diyorum...bu akşam başlayacağım soğan kürüne..adet olmayıda sağlıyormuş.. arkasından incir kürü yapayım dedim.. soğanla bal+tarçın+çöretotu aynı anda yenirmi acaba??? ikisini bir yapsam arkasından da incire geçsem mesela????
supreme hoşgeldin anneciikk...nasılsın bakalımm...
pison sende hoşgeldin... bir daha ki aya artık umutlar... rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bak ben adet olmayı bile unuttum 2 ay oldu nerdeyse zemuszemus ne güzel sağlıklısınız adet oluyorsunuz ve yumurtlamış oluyorsunuz...bunlar için şükretmeli...
öyle yapıcam.. soğan bitince incir.. ama soğanla b+t+ç yapsam bişi olmaz dimi? ne dersiniz? hepsini ayrı ayrımı yapmak gerekir ki?
öyle yapıcam.. soğan bitince incir.. ama soğanla b+t+ç yapsam bişi olmaz dimi? ne dersiniz? hepsini ayrı ayrımı yapmak gerekir ki?
Cnm bende başladım bal tarçın çörek otuna sabah akşam aç karnına alıyorum bide eşimde bi sorun olmamasına rağmen sigara içiyo die endişeleniyorum ben ona da keçi boynuzu kürüne başladık.senin ismin neydi bu arada ben merve sende düzenli yap...bari daha önce denedin mi bu ballı kürü sen yoksa ilk mi
hayır aynı anda yapmadım ben sogan suyunu yaptıktan sonra bitane yumoş olmuştu heralde ondan olmuştur =))
sonra doktora gittim 19mm yumoş var degerlendir dedi ama ben 12 gün sora regl oldum ve ikinci günü btç başladım o arada hamile kalmışım ama okadarcık kısa günde nasıl hamile kaldım yada aslında o gördügüm üstüne görmekmiydi neydi anlamadım. doktora göre 20de hamiş kalmışım. oysaki ben 14te regl olmuştum Allah işte nasip ya ne dicegimi bilmiyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?