Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ya içime kız gibi doğdu.....bebeklerde genelde anneler dinlenirken hareket ederlermiş..canım bnm ya süper bi duygu maaşallah Allah nazardan saklasın senide bebeğinide ....Rabbim tamamına erdirsin senin bebek şimdiden kucakçı olcağını belli etti ilgionda olsun gezsin dolaşsın istiyo demekki ...

selam herkese kizlar!! biriki gundur giremedim nete. ben malesef adet oldum bitiyor bile. bu ay biraz umudum vardi normalde adetimde olmayan belirtiler vardi ama olmadi, kismet degilmis.

inşallah fazla bekletmez bebişim benim kızım 6.5 yaşında 1. sınıfa gidiyo bizde mart ayında başladık çalışmalara ilk ay oladı sonra mayıs da kirlendim bi daha kirlenmedim sonra test yaptım falan hamileyim die seviniyoss sonra bebek bi türlü gözükmedi boş gebelikmiş temmuz sonu kürtaj oldum sonra 3 ay tekrar korunduk şimdi bu ay 3. ayımız olucak işte bilmiyorumkismile

selam herkese kizlar!! biriki gundur giremedim nete. ben malesef adet oldum bitiyor bile. bu ay biraz umudum vardi normalde adetimde olmayan belirtiler vardi ama olmadi, kismet degilmis.

cnm hiç sıkma sanını biz bu ay böle olmaya kara verdik sıkıtı etmek yok bi daha ki ayı planlamaya başladık.ben küre başladım eşimede kendimede öle oyalanıyoruz ama ÜZÜLMEK YOK....en azından yumurtaığın ii çalışyıo bak aramızda 50 gündür hastalanamayanlar var hiç üzülme eninde sonunda olcak

ayy yazmışsın bile ben geç cevap vermişim sana teşekkür ederim kolay tarifmiş evet yaaa
bende zor zannediyordum

amin hep beraber inşallah

önümüzdeki ay için hazırlık yapmıştır belki içinde bir yerler... hamile kalmadan önceki aylarda pek çok kişide görülüyormuş. adette farklılık belirtilerde farklılık..
inşallah önümüzdeki aya gelir bebiş..

:
yeni gelen arkadaşlar...
beklenen adet tarihinizi yazın listeye eklensin...
merhabalar ben horuda....
bende yeniyim çok açamıyorum burayı ama aradabi girmeye çalışıyorum bana iyi geliyor.24ocak ama belli olmuyor geçen ay 6sında bekliyordum 1de oldum.bakalımbu ay 24ü nezaman gelecek inşallah gelmez.:

bnm arkadaşımda 8 ay içinde 2 kere boş gebelik geçirdi sonra 6 ay falan hiç bişey yapmadı aralıkta korunmayı bırakayıp artık demiş veeee hamile 2 aylık olur merak etme ama boş gebelikten sonra vucudun yerine gelmesi bi müddet sürüyor.

yok cnm nedense uzulmedim. evet haklisin bende gecen ay 46 gunde adet oldum, sogan kuru yaptim oyle adet oldum. gecikicegine boyle gelmesi daha hayirli. bugun bitiyo adetim bal tarcin corekotuna basladim bende. sen ne kuru yapiyosun?

supreme hoşgeldin anneciikk...nasılsın bakalımm...
pison sende hoşgeldin... bir daha ki aya artık umutlar... rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bak ben adet olmayı bile unuttum 2 ay oldu nerdeyse zemuszemus ne güzel sağlıklısınız adet oluyorsunuz ve yumurtlamış oluyorsunuz...bunlar için şükretmeli...

Supreme hoŞgeldİn annemİz
nasılsınız canım? (eee artık İkİ canlısın :))))

canımm benim ya iyiyim cok şükür giremedim nete bikaç zaman böyle olucak toparlanana kadar =((
bulantıların dışında iyiyim ya sabahları keskin bulantılar oluyo gün içinde de devam ediyo =))

napıyosunuz yeni haberler var mı bakim ?

hoş geldin kızlar geçen gün bahsediyodu hamilesin dimi ne kadar zaman sonra oldu senin tedavimi gördün yoksa kendiliğinden mi

canm selam =))
pko luyum ben bekarkende evliligimde oldugu gibi hep ilac kullandım dkh yani
ilacsız adet olmadım hiç 8 ay adet olmadıgımı biliyorum malesef.
6ay önce korunmayı bıraktım tık yok yine adet olamıyodum 40-50 gün sürdü bikaç damla falan oldum tabi ben her ay psikolojik hamiş kalıyorum sonra bekledik bekledik adetim gelmedi bi türlü. artık korunmasız 5.ayım bitiyodu ve ben 2 kez adet oldum oda adet söktürücüyle =))
sonra kızlar dediki yap artık test belki bebek gelmiştir ama ben hiç ummuyodum bi baktık kanda teste 65515 sonuc bebiş gelmiş ve kocaman olmuş bile =)) hamdolsunn işte böyle arkadaşım

allah kızını sizlere bağışlasın... bende oda yok..hiç çocuk yok... çabalıyorum olmuyor... her zaman daha kötü olanları düşünüp şükretmek gerek halimize...aylardır uğraşmama rağmen çok umutluyum.. 2 ay oldu nerdeyse adet olmadım ama yinede umutluyum.. soğan kürü yapıp adet olucam..sonrada incir kürü yapıcam..arada bal tarçın çöretotuda yicem... inanıyorum ki bende bir gün anne adayı olacağım...
umutsuz yaşanmaz.. asla kimse umudunu yitirmesin.. en ummadık anda gelivericek minik mucizeler eminim... boshayallersmile

Kul kurar kader gülermiş
Bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş
Ama kadere inat insanoğlu hayal kurmaya
Yazgım değişir diye inanmaya devam edermiş

bak bu söz çok güzel canım.

yaa benimde canım sürekli türk kahvesi içmek istiyor... eğer hamileysem cidden bebek arap olacak sanırım kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar =))

Hoşgeldin Handecim... nasıl bakiim nohut tanen? gördün mü kalbini dinledin mi bebişinin yakın zamanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…