ben daha hareket hissetmiyorum ama bizimki gezerken ve çalışırken rahat,evdeyken boş boş otururken rahatsız ediyor beni....boş durmayı sevmiyoruz , gündüz çalışıp gece gezicek heralde diyorum kaydirigubbakcemile3
barays cnm tiramisuda yapabilrisin çok kolayvereyim mi tarifni
bir süre dene bakalım.. hiç belli olmuyor pcoslularda hemen gebelik olabiliyorda kimisinde olmayabiliyorda kimisinde uzun süreden sonra da olabiliyor... artık nedir nedeni bilmiyorum ama..adetleriz düzensizleşirse o zaman mutlaka git ama doktora ve testleri yaptırmak istediğini söyle bence.. çünkü adet düzensiz olduğunda yumurtlama olmuyor ve boş boşuna uğraşmış oluyorsun.. ama yumurtlamada problem yoksa düzenli adet oluyorsan o zaman bekleyebilirsin.. eminim olacaktır bebiş...
ne kadar süredir deniyorsun? çocuğun kaç yaşında?
selam herkese kizlar!! biriki gundur giremedim nete. ben malesef adet oldum bitiyor bile. bu ay biraz umudum vardi normalde adetimde olmayan belirtiler vardi ama olmadi, kismet degilmis.
muhallebi için
2 su bardağı süt
2 su bardağından biraz az şeker
4 çorba kaşığı un
vanilya
bunları pişiriyosun pişince içine ocaktan alıp labne peyniri katıp çırpıyosun
hazır aldığın kakaolu pasta tabanları varya hazır kakaolu kekler onları biraz süt biraz nescafe karışımyla ıslat arasına ve sütüne bu muhallebiyi sür
servis yaparkende üstüne toz kakao serp
kekinide öle vıcık cıcık ıslatma ama her yerine azar azar gezdir o süt ve nescafe karışımı hem şık hemde güzel bi tatlı oluyo pasta gibi yapımıda kolay ayrıca hemen donuyo
canım ya içime kız gibi doğdu.....bebeklerde genelde anneler dinlenirken hareket ederlermiş..canım bnm ya süper bi duygu maaşallah Allah nazardan saklasın senide bebeğinide ....Rabbim tamamına erdirsin senin bebek şimdiden kucakçı olcağını belli etti ilgionda olsun gezsin dolaşsın istiyo demekki ...
önümüzdeki ay için hazırlık yapmıştır belki içinde bir yerler... hamile kalmadan önceki aylarda pek çok kişide görülüyormuş. adette farklılık belirtilerde farklılık..selam herkese kizlar!! biriki gundur giremedim nete. ben malesef adet oldum bitiyor bile. bu ay biraz umudum vardi normalde adetimde olmayan belirtiler vardi ama olmadi, kismet degilmis.
merhabalar ben horuda....yeni gelen arkadaşlar...
beklenen adet tarihinizi yazın listeye eklensin...
inşallah fazla bekletmez bebişim benim kızım 6.5 yaşında 1. sınıfa gidiyo bizde mart ayında başladık çalışmalara ilk ay oladı sonra mayıs da kirlendim bi daha kirlenmedim sonra test yaptım falan hamileyim die seviniyoss sonra bebek bi türlü gözükmedi boş gebelikmiş temmuz sonu kürtaj oldum sonra 3 ay tekrar korunduk şimdi bu ay 3. ayımız olucak işte bilmiyorumkismile
ben geldim kızlar =))
cnm hiç sıkma sanını biz bu ay böle olmaya kara verdik sıkıtı etmek yok bi daha ki ayı planlamaya başladık.ben küre başladım eşimede kendimede öle oyalanıyoruz ama ÜZÜLMEK YOK....en azından yumurtaığın ii çalışyıo bak aramızda 50 gündür hastalanamayanlar var hiç üzülme eninde sonunda olcak
Supreme hoŞgeldİn annemİz
nasılsınız canım? (eee artık İkİ canlısın :))))
hoş geldin kızlar geçen gün bahsediyodu hamilesin dimi ne kadar zaman sonra oldu senin tedavimi gördün yoksa kendiliğinden mi
inşallah fazla bekletmez bebişim benim kızım 6.5 yaşında 1. sınıfa gidiyo bizde mart ayında başladık çalışmalara ilk ay oladı sonra mayıs da kirlendim bi daha kirlenmedim sonra test yaptım falan hamileyim die seviniyoss sonra bebek bi türlü gözükmedi boş gebelikmiş temmuz sonu kürtaj oldum sonra 3 ay tekrar korunduk şimdi bu ay 3. ayımız olucak işte bilmiyorumkismile
Kul kurar kader gülermiş
Bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş
Ama kadere inat insanoğlu hayal kurmaya
Yazgım değişir diye inanmaya devam edermiş
ben daha hareket hissetmiyorum ama bizimki gezerken ve çalışırken rahat,evdeyken boş boş otururken rahatsız ediyor beni....boş durmayı sevmiyoruz , gündüz çalışıp gece gezicek heralde diyorum kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlar =))
canm selam =))
pko luyum ben bekarkende evliligimde oldugu gibi hep ilac kullandım dkh yani
ilacsız adet olmadım hiç 8 ay adet olmadıgımı biliyorum malesef.
6ay önce korunmayı bıraktım tık yok yine adet olamıyodum 40-50 gün sürdü bikaç damla falan oldum tabi ben her ay psikolojik hamiş kalıyorum sonra bekledik bekledik adetim gelmedi bi türlü. artık korunmasız 5.ayım bitiyodu ve ben 2 kez adet oldum oda adet söktürücüyle =))
sonra kızlar dediki yap artık test belki bebek gelmiştir ama ben hiç ummuyodum bi baktık kanda teste 65515 sonuc bebiş gelmiş ve kocaman olmuş bile =)) hamdolsunn işte böyle arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?