Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet kaya kurabiyesi güzel gözüküyor

ay susalım bence ben bugün rejime başladım... hafta sonu sadece yedikte:)

ayy evet sana işkence gibi gelir şimdi bu konuşma... Bu arada şekerim kocaelinin neresinde oturuyorsun... ben çok gelip gittim kocaeline... Amcam tüpraşta çalışıyordu. her şubat tatili ve yaz tatilinin ilk 15 günü kocaelinde olurdum ben. Şimdi emekli oldu ama eşi hala tüpraşta olduğu için kocaelindeler

o bi gelsin teyzesi ben onu hiç üzmem.hayırlısıyla bi gelsin.

inşallah samsakcım yaaa...
hele bi gelsin h.sonu.. inşallah allah gönlüne göre vermiştir boşuna üzülmüşsündür bu kadar... güzel haberi patlatırsın bizde halay çekeriz senin için...

senin hamişliğini kutlarız gayem. yada ikimizin.
bak bak yine umutlanmaya başladım. bi ööleyim bi bööle kızlar hafif sıyırdım balatayı sanırım

sen ye prayım bebişinin karnı acıkmıştır oyy kıyamam teyzesi yesin onu.
dün akşam gelinimizle konuşuyorum 6 ay oldu hamileliği
nasıl hareketleri diyorum acıkmaya başlayınca tekmeliyormuş...

senin hamişliğini kutlarız gayem. yada ikimizin.
bak bak yine umutlanmaya başladım. bi ööleyim bi bööle kızlar hafif sıyırdım balatayı sanırım

Hahahaha ilahi kuzum yaaa... hepimiz sıyırdık balataları boşveeeerrr... Hani derler ya çıkmadık candan ümit kesilmez diye.. daha kırmızılarımız gelmedi... şunu da unutmayalım kimisi adetine 9-10 gün önce çift çizgi görürken kimisi adeti 2 gün geçince bile silik çizgiyi ancak görüyor... Bunları düşününce senin hala ümitli olman gayet normal

Kul kurar kader gülermiş
Bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş
Ama kadere inat insanoğlu hayal kurmaya
Yazgım değişir diye inanmaya devam edermiş

sen ye prayım bebişinin karnı acıkmıştır oyy kıyamam teyzesi yesin onu.
dün akşam gelinimizle konuşuyorum 6 ay oldu hamileliği
nasıl hareketleri diyorum acıkmaya başlayınca tekmeliyormuş...

ben daha hareket hissetmiyorum ama bizimki gezerken ve çalışırken rahat,evdeyken boş boş otururken rahatsız ediyor beni....boş durmayı sevmiyoruz , gündüz çalışıp gece gezicek heralde diyorum kaydirigubbakcemile3

sabırlı olun kızlar yaaaa... elbet bir gün göreceğiz çift çizgileri... inşallah siz bu hafta sonuna görürsünüz boshayallersmile

siz yemek tarifine daldınız kızlar ağzımın suyu akıyo yav burada bi de hamileysem sorarım sonra size
şişerse biyerlerim...

muhallebi için
2 su bardağı süt
2 su bardağından biraz az şeker
4 çorba kaşığı un
vanilya
bunları pişiriyosun pişince içine ocaktan alıp labne peyniri katıp çırpıyosun
hazır aldığın kakaolu pasta tabanları varya hazır kakaolu kekler onları biraz süt biraz nescafe karışımyla ıslat arasına ve sütüne bu muhallebiyi sür
servis yaparkende üstüne toz kakao serp
kekinide öle vıcık cıcık ıslatma ama her yerine azar azar gezdir o süt ve nescafe karışımı hem şık hemde güzel bi tatlı oluyo pasta gibi yapımıda kolay ayrıca hemen donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…