ben geldim canım... yemeklerimi yaptım sadece cacık kaldı yapmadığım... kuru fasulye pilav sütlü irmik tatlısı hazır... bide cacık yapıcam. belki birazcıkta salata yaparım.
hosgeldın canım
ben kofte pure bırde brokolı yapıcam
gozlerım kapoanıyooo GAYE ya
zzzzzzzzzzzzzz halındeyım resmen
ohh yemeklerı yapmıssın sen,bravo valla
6 ya gelıyo saat ne cabuk gectı bugun
bende kabak yemeği yapıorum yanına ne olur bu yemek prinçli ya ne yapıcam yanına makarna mı
valla şekerim yatsam bende uyurum... bide karnımın altında bi dolgunluk ve adet olacakmışım gibi bir his var... temizlik yapacaktım hiç uğraşmadım sadece elektrik süpürgesiyle bi süpürdüm... hiç halim yok.
bende kabak yemeği yapıorum yanına ne olur bu yemek prinçli ya ne yapıcam yanına makarna mı
valla bende anlamadım hakkaten ...
az once son yazdıgım mesajdan sonra uyumus kalmısım koltukta :1closedeyes:
Allah tan hemen uyandım da telasla yemegım yanacakmıs
yanına makarna yada erıste mantıklı olur bencede canım
hosgeldın canım
ben kofte pure bırde brokolı yapıcam
gozlerım kapoanıyooo GAYE ya
zzzzzzzzzzzzzz halındeyım resmen
ohh yemeklerı yapmıssın sen,bravo valla
senın esın gec gelıo kendı ısıydı dımı heralde daha vaktın var yaparsın hemen sen de...
benım kıde 7 de engec evde oluo o yuzden hazır oluyoz bu saatte bayanssulusmile
benim annem geldi :)) eşimde 7:30 gibi gelir... öptüm kızlar akşam girebilir miyim bilmiyorum. öpüldünüz
kızlar ya kabak dolapta bir haftadır duruyodu çürümemiş ama hani asma yapraklarının hastalıklı oalnları vardır ya kabarcık kabarcık kabarır öle olmuş kabak atiim mi sizce hormondanmış acaba?
Lorkee senın esıne bırsey kalmamıs
son 30 dk
benim annem geldi :)) eşimde 7:30 gibi gelir... öptüm kızlar akşam girebilir miyim bilmiyorum. öpüldünüz
ay bayılıyorum senın bu hamaratlıgına.kuşum benim nazar değmesin arkadaşımıza :)ben geldim canım... yemeklerimi yaptım sadece cacık kaldı yapmadığım... kuru fasulye pilav sütlü irmik tatlısı hazır... bide cacık yapıcam. belki birazcıkta salata yaparım.
öptüm bende kızlar bişey sorcam hani bişiler ekliosunuz ya cetvel gibi şuna bu kadar kaldı buna bu kadar kaldı die nası yapıosunuz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?