Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben geldim canım... yemeklerimi yaptım sadece cacık kaldı yapmadığım... kuru fasulye pilav sütlü irmik tatlısı hazır... bide cacık yapıcam. belki birazcıkta salata yaparım.

ben geldim canım... yemeklerimi yaptım sadece cacık kaldı yapmadığım... kuru fasulye pilav sütlü irmik tatlısı hazır... bide cacık yapıcam. belki birazcıkta salata yaparım.

hosgeldın canım
ben kofte pure bırde brokolı yapıcam
gozlerım kapoanıyooo GAYE ya
zzzzzzzzzzzzzz halındeyım resmen
ohh yemeklerı yapmıssın sen,bravo valla

hosgeldın canım

valla şekerim yatsam bende uyurum... bide karnımın altında bi dolgunluk ve adet olacakmışım gibi bir his var... temizlik yapacaktım hiç uğraşmadım sadece elektrik süpürgesiyle bi süpürdüm... hiç halim yok.

6 ya gelıyo saat ne cabuk gectı bugun

valla bende anlamadım hakkaten ...
az once son yazdıgım mesajdan sonra uyumus kalmısım koltukta :1closedeyes:
Allah tan hemen uyandım da telasla yemegım yanacakmıs
bende kabak yemeği yapıorum yanına ne olur bu yemek prinçli ya ne yapıcam yanına makarna mı

yanına makarna yada erıste mantıklı olur bencede canım

aynıyız desene
ben hıcbır sey yapmadım bugun evdekı koltuktan arkadasımın koltuguna seklındeyım
aman yapma agır ıs sende
dıkkat dıkkat son 2 gun cunku

bende kabak yemeği yapıorum yanına ne olur bu yemek prinçli ya ne yapıcam yanına makarna mı

hmmm makarna olabılır
bence yanına corba salata daha yakısır

ay bu havalar bızı mahvettı resmen
zzzzzzzzzzzzz

kızlar ya kabak dolapta bir haftadır duruyodu çürümemiş ama hani asma yapraklarının hastalıklı oalnları vardır ya kabarcık kabarcık kabarır öle olmuş kabak atiim mi sizce hormondanmış acaba?

hosgeldın canım

senın esın gec gelıo kendı ısıydı dımı heralde daha vaktın var yaparsın hemen sen de...
benım kıde 7 de engec evde oluo o yuzden hazır oluyoz bu saatte bayanssulusmile

benim annem geldi :)) eşimde 7:30 gibi gelir... öptüm kızlar akşam girebilir miyim bilmiyorum. öpüldünüz

kızlar ya kabak dolapta bir haftadır duruyodu çürümemiş ama hani asma yapraklarının hastalıklı oalnları vardır ya kabarcık kabarcık kabarır öle olmuş kabak atiim mi sizce hormondanmış acaba?

valla bılmem kı rıske atma ıstersen

Lorkee senın esıne bırsey kalmamıs
son 30 dk

evet aradı sımdı gelıom dedı ısı yakın Allah tan 15 dk ya evde ben de kacıyorum
gorusuruz yarın sabaha ınsallah

benim annem geldi :)) eşimde 7:30 gibi gelir... öptüm kızlar akşam girebilir miyim bilmiyorum. öpüldünüz

hadı gorusuruz.... afıyet olsun herkese

ay bayılıyorum senın bu hamaratlıgına.kuşum benim nazar değmesin arkadaşımıza :)

öptüm bende kızlar bişey sorcam hani bişiler ekliosunuz ya cetvel gibi şuna bu kadar kaldı buna bu kadar kaldı die nası yapıosunuz onu

canım ust sağda özel mesaj alanı varya onu tıkla açılan sayfada sağ alana gel, orda profil ayarları falan yazacak göreceksın

şaka maka benimde 8 gunum kaldı
allahım ya bu sefer erken olsam ne super olur yaaaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…