Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

becerdim kızlar yumurtalama günümüzü gösteren bi çizelge yaptım gerçi ondan 5 gün önce 5 sonrada çalışma var ama olsun :dance:

bugün 2 tane japon balığı aldım isim koyamıyoruz birisi sarıve yavruağzı tonlarında biri beyaz turuncu siyah benekleri var.yardımcı olurmusunuz kızlar.

canım nasıl yaptın bende yapsam çizelge:bbo:

bak şimdi tickers factory die bi yer var onun adını google da yaz sonra altta wedding yazıo ben ordan tarih oluştur konuyu yaz back tuşuna bas sonra çizelge seç back tuşuna bas sonra çizelgede işaretleme imgesi seç back tuşuna bas eğer çizelgen istediğin gibi olduysa çizelge üzerinde sağ tıkla resmin url sini kopyala gibi bişey var onu kopyala sonra yukarda üstte kullanıcı paneli varya oraya gir ordan profilini düzenleyi seç ordan çizelge bölümü var oraya bu kopyaladığın url yi yapıştır işte böle yap takıldığın yerde yine yardımcı olurum

Ayselcim htcyz arkadaşımız hamileymiş... bizimde topiğimize yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Listeye eklersin yarın.

kızlarrr ne yapıyorsunuz bakiiim? annem tv izliyo eşim ve ben netteyiz :) tamamen dijital aile

ıyı olmaya calısıyoz malum adetımın ucuncu gunu daha toparlanamdıım sen naptın canım tekrarladınmı gebelık testını

Herkese merhabalar.Bende bugün üye oldum.Burada herşey çok keyifli.Üstelik bende anne olmak istiyorum.2gün sonra test yapacağım.Test elimde hala bekliyorum.Kalbim yerinden çıkacak.Eşim ise Çin'de mutlu haberi bekliyor.Çok heyecanlı inşallah hamileyimdir:)

hosgeldın cnım ınsallah san ugurlu gelırızzz gayecım neden supelı alatsana meraklndım bak sımdı uykum kacttııı

hoşgeldiiin
ne zaman adet olucan cnm yoksa günün mü geçti..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

hosgeldın cnım ınsallah san ugurlu gelırızzz gayecım neden supelı alatsana meraklndım bak sımdı uykum kacttııı

canım şöyle oldu bu sabah test yaptım ilk 1 dk tek çizgi çıkınca sinirlendim dolaba koydum testi.eşim daha evdeydi o gidince atarım dedim. o arada geldim kızlara tek çizgi çıktı dedim... sonra gittim testi atayım dedim bi baktım 2. çizgi var ama silik... ilk yaptığıma göre daha belirgin ama.
936. sayfada sanırım testin resimleri var canım. Ama sorun şu ki acaba 2. çizgi ne zaman belirdi. hani testlerde 10dk dan sonrası dikkate alınmıyor ya ondan dolayı.
testimin markası laboquick'ti ve dakika ile ilgili bir uyarı yok hiç üstünde yada içindeki kağıtta. O yüzden ben şüpheli yaklaşıyorum şu an duruma. Ve perşembe kan testini bekliyorum.

aa lorke gece gece benim aklıma yeni geldi ya kafam çok dağınık arkadaşım nacizane tavsiyem şuan ki rahatsızlığın içi maydonozun sapını kaynat ve aklına geldikçe tüket. iyi gelecektir.
ben de gözlerimi uykudan açamadım saat 7 de bi uyumuşum 10 da zar zor kalktım yeni kendime geldim hala da uykum var . zaten kimsecikler de yok yarın görüşürüz

kızlar sabah yazımı görürsünüz bi cevap verir misiniz
şimdiye kadar pco diye bi teşhis konulmadı bana ama adetlerim bu ara düzensizleşti. şimdi saraçoğlunun sitesine baktım bi soğan kürü var bi de sadece adet düzensizliği için aslanpençesi kürü. hanisini yapmam daha doğru olur acaba.
acaba soğan kürünün bi zararı dokunur mu ki kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…