Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

samsakcığım... soğan kürünü pcosu olan ve kisti olanlar için öneriyor saraçoğlu.. adet düzensizliği içinse civanperçemi yada aslan pençesi daha uygun diyor.. benim bildiğim bu şekilde...

herkkeeeseee günayyddıınn...
işte yine sabah oldu ve lapacı topice damladııı
güzel bir gün diliyorum herkese... bol halaylı, sağlıklı....
opuyorumnanaktan

günaydınlar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus
iyi haberler aldığımız bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

bu arada sonunda kırmızı kartı gördümm konu sorumlusu arkadaşım benide 13 şubata ekleyebilirmisinopuyorumnanaktan

ne güzel adet olabiliyorsun :çok üzgünüm:
buna sevinmelisin...
inşallah bebiş olduğu için adet olmadığın zamanlarıda görürüz =))

ayy canım benim hiç sorma ben tam tamına 17 gün geçti öle oldum stres sıkıntı etkilemiş
bugünde tekrardan doktora gidecektim artık hap versinde olayım diye
ama çok şükür gece gece sevindirdi beni
(kırmızıları görüpte sevineceğimi hiç aklıma getirmezdim )
ama canım civanperçemi içtim sende regl olamıyosan iç derim canım
inşlhh hamile haberlerimizide alırız bacım tez zamanda :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız inşallah. maşallah maşallah iyisiniz iyi.
lapam sabah sabah beni aydınlattın günüm aydın aydın başladı. teşekkürler tatlım
ayşenim nerelerdeydin ya göremedim kaç zaman seni
lorke ve gulus sizde hoşgeldiniz

selam samsakcımm
buralardayım canımcım eskisi kadar sık girmiyorum kafam dağılsın die ama girdiğimde seni takip ediyorum bakalım bizim kıs hamile felanmı die

nese kıslar eşim nöbetten geliyo kahvaltıyı hazırlıyam bende opuyorumnanaktan

ay canım bu arada baktımda benimde regl günüm en son 29 aralıktı:))
20 gün olmuşş akannehir

ahh canım benim ben en son 29 kasım da oldum.. 29 aralıktaki adetim gelmedi.. hala bekliyorum.... ilaç içtim işe yaramadı.. civanperçemi çayı içtim 1 hafta sabah akşam işe yaramadı... soğan kürüne başlayacağım inşallah bu akşam.... sinir stres gerginlik şişlik hassassiyet hat safhada =((((

ne deemmeekkkkk =)) ama sen yinede bi araştır.. çok emin değilim çünkü.. yanlış yönlendirmek istemem....

günaydın mugmug... nasılsın bakalım..yeni resmini gördükçe hep seni hamile hayal ediyorum ben =))) inşallahhh gerçekten resimdeki gibi olursun canım yaaaa.. inşallah hepimiz oluruzzzz

günaydın mugmug... nasılsın bakalım..yeni resmini gördükçe hep seni hamile hayal ediyorum ben =))) inşallahhh gerçekten resimdeki gibi olursun canım yaaaa.. inşallah hepimiz oluruzzzz

ınsallah canım
resım cok guzel dımı
bızı Allah bu duygulara yanastırsın ınsallah
ben umıtlerımı yıtırdım
bende belırtı yok
bakalım gorecegız canım :gitme:

aysen_34, lapaci+, mugmug1, samsak
gunaydın kızlaaaarrrr

hadi iyi akşamlar evden vaktim olursa girmeye çalışcam bu akşam ezel varmı ya
yeni bölümü

ezel atv ye gecmıs ya haftaya ptesı yayınlanacakmıs ...bız de fanatıgı olduk
ezel yok dıye aksam mısafırlıge gıttık ..olsa evden cıkmıyoruz aklinialirimsmile

bugün 2 tane japon balığı aldım isim koyamıyoruz birisi sarıve yavruağzı tonlarında biri beyaz turuncu siyah benekleri var.yardımcı olurmusunuz kızlar.

bende alıcam balık degısıklık olsun ıstıom hem de fazla sorumluluk ıstemeyen bı hayvan olsun sessız vs yoksa ugrasamam ısım konusunu dusunelım bakalaım ...

sagol canım onu okudum baska topıkte bende faydası varmıs ama dun antıbıyotıge basladım ınsallah bı an once kesılır de kotu etkılemez benı bu sabah daha ıyıyım sukur

valla bende de pko yok ama sogan kuru yaptım benımde adetım duzenlı ama az az gelıodu sadece bı kac gun gec geldı yapınca ama eskı halıyle 4 gun falan geldı yanı ...zararrı olacagını sanmıom ama sen bılırsın

sen nasılsın canım bugun?
ıstanbul cok souk
ofglen kar gelıyormussss

ayşenimbi hamile kalıyım 7 cihana haber salıcam merak etme...
lapacım artık senin adet beni strese soktu. şu kız bi adet olaydı deyip duruyorum.

inşallah hamişimdir de böyle şeylere gerek kalmaz ama tedbiri de almak lazım şimdi değilsem bile çalışmalara son hız devam etmeliyim. sağol lorkeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…