kızlar sabah yazımı görürsünüz bi cevap verir misiniz
şimdiye kadar pco diye bi teşhis konulmadı bana ama adetlerim bu ara düzensizleşti. şimdi saraçoğlunun sitesine baktım bi soğan kürü var bi de sadece adet düzensizliği için aslanpençesi kürü. hanisini yapmam daha doğru olur acaba.
acaba soğan kürünün bi zararı dokunur mu ki kızlar.
günaydınlar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus
iyi haberler aldığımız bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan
bu arada sonunda kırmızı kartı gördümm konu sorumlusu arkadaşım benide 13 şubata ekleyebilirmisinopuyorumnanaktan
ay canım bu arada baktımda benimde regl günüm en son 29 aralıktı:))
20 gün olmuşş akannehir
günaydın kızlar nasılsınız inşallah. maşallah maşallah iyisiniz iyi.
lapam sabah sabah beni aydınlattın günüm aydın aydın başladı. teşekkürler tatlım
ayşenim nerelerdeydin ya göremedim kaç zaman seni
lorke ve gulus sizde hoşgeldiniz
günaydın mugmug... nasılsın bakalım..yeni resmini gördükçe hep seni hamile hayal ediyorum ben =))) inşallahhh gerçekten resimdeki gibi olursun canım yaaaa.. inşallah hepimiz oluruzzzz
hadi iyi akşamlar evden vaktim olursa girmeye çalışcam bu akşam ezel varmı ya
yeni bölümü
bugün 2 tane japon balığı aldım isim koyamıyoruz birisi sarıve yavruağzı tonlarında biri beyaz turuncu siyah benekleri var.yardımcı olurmusunuz kızlar.
aa lorke gece gece benim aklıma yeni geldi ya kafam çok dağınık arkadaşım nacizane tavsiyem şuan ki rahatsızlığın içi maydonozun sapını kaynat ve aklına geldikçe tüket. iyi gelecektir.
ben de gözlerimi uykudan açamadım saat 7 de bi uyumuşum 10 da zar zor kalktım yeni kendime geldim hala da uykum var . zaten kimsecikler de yok yarın görüşürüz
kızlar sabah yazımı görürsünüz bi cevap verir misiniz
şimdiye kadar pco diye bi teşhis konulmadı bana ama adetlerim bu ara düzensizleşti. şimdi saraçoğlunun sitesine baktım bi soğan kürü var bi de sadece adet düzensizliği için aslanpençesi kürü. hanisini yapmam daha doğru olur acaba.
acaba soğan kürünün bi zararı dokunur mu ki kızlar.
günaydın mugmug... nasılsın bakalım..yeni resmini gördükçe hep seni hamile hayal ediyorum ben =))) inşallahhh gerçekten resimdeki gibi olursun canım yaaaa.. inşallah hepimiz oluruzzzz
sen nasılsın canım bugun?
ıstanbul cok souk
ofglen kar gelıyormussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?