Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya o da yetmiyo bi de bana diyo ki o kız evlendi artık kıskanma
sizin bebeginiz var mı diyo bende kısmet daha yok dedim
bana diyo ki bak işte o kız bide 5 aylık hamile ,
dedim ki o zaman kuzenine o kızı alsaydın bak ben hamile kalamıyorum kız hemen kalmış hamile çıldırcam ya bunaldım artık dünden beri aglamaktan içim dsışıma çıktı

ne saçma sapan şeyler ya bnm görümcemin evindede eşimin eski nişanından kalma boğça duruyodu kayınvaldemdeydi atamadılar bi türlü kıyamadılar görümce almış patates falan koymuş içine bende ne kadar varoş bş boğça ben sana patates soğan koymaya güzel bişey aliim hiç yakışmamış evine bu dedim.arada tutyo öle durumlar kurtariim derken batırıyorlar

akannehir
ne saçma bir iş bu böyleeeee.....
neyse çok yorum yapmayacağım bana düşmez..ama sen üzme kendini.. böyle patavatsız insan çok... geçmişte kalmış şeyler için üzülmeye değmez.... sonuçta eşin seninle evli... zafer senin :lepi:

ahh canım benim yaaaa.... eğer benim böyle bir durumum olsaydı aslaaa bir daha o kişi ile konuşmazdım görüşmezdim.. bu kadar patavatsız bir insan hayatımda olamazdı... bu ne terbiyesizlik yaaaaaaa..... klava:
sen üzme kendini... öyle değersiz insanlar için akıttığın gözyaşlarına yazık

tatlım benim, sana abla tavsiyesi: eşinle arandaki iyileri de kötüleri de anlatma.. en yakınında olsa hiç ummadıgın anda geri dönüyor bu 1...
2: o ara bozucu kırıntıyı bana gönder,saçını bir yolayım güzelce
3. beddua ettim .elimde değil,allah affetsin tutmayan bedduam yok malesef.. kalbim temiz, bilerek kötülük yapan cezasını çekiyor. hem bana hem sevdiklerime. senide seviyorum ,hiiç sıkma canını.. 2 cadı bulur belasını. sen mutlu olursun.. bu tür kişilerle mümkünse bayramdan bayrama görüş tatlım.. negatif enerjisi ordan buraya beni gerdi valla.
klava:

çok ayıp etmişler sana gerçekten ben bile okuyunca çok üzüldüm ama sıkma canını kimse kötü olsun istemem ama bu hassas bi konu bi insana bu yüzden nispet yaparlarsa Rabbim daha kötüsünü başlarına verir.sonuçta onlarında oğlu var kızı var yada olcak gelin alcaklar gelin vercekler kimin ne olacağını rabbim bilir sen üzülme artık cnm GÜN OLUR DEVRAN DÖNER ELBET BİZDE BİGÜN TIKİCAZ BÖYLE SÖYLEYENLERİN AĞZINI

hosgeldınız...aman yorulmayın dıkkat edın kendınıze...
yenı ıs almaya devam edıyormusun ...ne zaman dınlenmeye cekıleceksın yada boyle mı devam edeceksın
ayy kızlar koltukta içim geçmiş uyumuşum biraz
anam gelıo gelıo eyvahedigeldismile
ay kvrck senın ımtıhanın bu gorumce vs ...
salla yaa bunlar ıs bulandırmaya calısan tıpler kı sen suan evlısın vs takam bunları kafana ...
nıye aglayıp vs uzuyosun kendını lmaz:

üzerine yanlışlıkla çıkmayan bi leke ya da delik açardım :jeyyar:

lorkecim su anda devam ediyorum. doguma yakın bi yardımcı alıcam. günde verimli 4-5 saat yetiyor aslında .bu ara bir birikme oldu birden. önceden çizdiğim askıya alınan işlerle,yeni gelenler çakıştı.. nadir oluşan bir durum yanii. çalışabiliyoken para kazanıyımda sonra yatıcam mecburen :)

ya şerefsizlik bu madem evlisin bi de hamilesin karnında ki bebekten de mi utanmıyosun da hala benim kocamı soruyosun bizim evliliğimizi araştırıyosun utanmadan bi de bunları bana anlatıyolar

kvrck im hosgeldin canim.
üzülme canim bosver takma sen.
Bende esimin eski sevgilisi ile nerdeyse her dügünde karsilasiyorum alsanaalsanasmile
Ama hic takmiyorum vallah artik asil o cek fena bozuluyo farkediorum cünkü sürekli beni süzüyo aptal Bide üstelik benim yanimda kim varsa onunla basliyo bir muhabbet ama dedigim gibi esimle evli olan benim o degil o yüzden o kiskansin ben niye kiskanayim zemuszemus

Kıvırcık kesınlıkle uzulme
boyle degersız ınsanları hayatından cıkaramayacagın ıcın(akraba maalesef) takmamaya calısacaksın
gorusmeyı dıalogları mınımum a ındıreceksın
hıcbırseyını anlatmayacakmıssın
kocan la bır terslık tartısma olsa dahı hersey super seklınde davranacaksınkı zehırlerı ıle kendılerını soksunlar..
takma canım
sen kendıne bak , esine bak...bosu bosuna degmezler ıcın hucrelerınden olma..

dogru dıyosun bebeler ıcın para da lazım ...Allah yardımcın olsun ıslerınde kolaylık versın ınsallah....

üzerine yanlışlıkla çıkmayan bi leke ya da delik açardım :jeyyar:

artık hiç takmıyorum ki görümcem 5 yılın sonunda tedaviyle hamile kaldı diğer görümcemde 8 yıl sonra o konuda kayınvaldem ve görümcelerim bi tanedir bana nispet olsun diye asla bişey yapmazlar 3 tane görümcem var hepsini seviyorum ben hazımsız biri olmadığım için böyle şeylere takılacağımı düşünmediler ama en son gittiğimde eşinin eskiden cok can yaktığından bahsediyoduk bozuldu hanım efendi bende sen buna bozuluyosun ben içerde nişan boğçası görüyorum her geldiğimde ayıp yani dedim baktım en sonunda çöp olmuş

arada böyle şeyler söylüyor en ufak olan kendine rakip görüyo kardeşini en çok bağlı lan oymuş mesela ben geçen gün çok yüksek topuklu bi ayakkabı giymiştim ay ben hiç sevmem ne gerek var bu kadar yükseğine diyo ki kendi eşide dahil olmak üzere bütün herkes beğendi ayakkabımı bende ona dedim ki aaa nie sevmiyosun halbuki senin boyun benden çok daha kısa senin benden çok daha fazla ihtiyacım var bence sende sevsen ii olur dedim eşimde ii dmeişsin dedi :lepi:

ya kızlar sorun onunla karşılaşmam degil ben istemezmiyim onun gözünün önünde kocamın koluna girip gerine gerine gezmeyi sorun eşimde
o dügüne gitmemek için elinden gelen bütün bahaneleri sıraladı gitmedi demek bu yüzden gitmemiş bi de beni o dügüne yalnız yolladı kızdıgım diger konuda neden kuzeni o kızı savunup duruyo bana neden o kız hala benim kocamı soruyo ya ne hakla

Haklisin canim kizmak ile ama yinede bence bosver hic takma bunlar. Sen esin ne düsünüyo ona bak bence kaydirigubbakcemile5

Kvrck canımmm
koca senın boŞver
kocanda karŞılaŞmak ıstemedı demek kı boŞver Şekerım.
Ama kızlara katılıyorum kesınlıkle gÖrÜŞme ıkısıyle de. Huzur bozucu tıpler demek kı.sÜreklı nazar boncuĞu taŞı yanında:)

ya esınde gereksız gergınlık olsun ıstememıstır.. senın daha cok uzulecegını dusunmustur belkı...erkekler bızım gıbı dusunmuo genelde bılıyosun bakıs acıları faarklı...
sen yerden goge haklısın ama kafana takarsan sana yazık salla gıtsın bak prolaktının yukselır Allah muhafaza ohaoldumsmile
artık tehdıt unsurlarımız bebelerler ılgılı kaydirigubbakcemile3

haklısın cnm ama belki o kızla ilgili eşinin kulağına hala bişeyler geliyodur ve rahatsız oluyordur o kızdan seninde rahatsız olacağını düşünüyordur ama bnm nacizane fikrim herkesin olduğu bir ortamda bir daha böyle şeylerin konuşulmasını istemediğini ve o kız bi daha sorarsa eşim hakındada lütfen bişey söylemeyin siz kendi eşinizle ilgili böyle birşey olsa istermisiniz de bi şekilde dile getir aslında bunu dile getirmek eşimin kafasını böyle şeylerle bulandırmayın demek eşine düşer ama erkekler pek demiyolar böle şeyler

anaam ya mıllet kafayı yemıs az once facebook ta yanda reklamlar cıkıo ya bı baktım baglama buyusu bısey yazıo tıkladım resmen ılan vermsler tel no falan var ..
baglama buyusu yapılır dıye (bel fıtıgı tel no gıbı ) delikafadulden
Allah affetsın yaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…