dün giremedim fena moralim bozuktu eşimin kuzeni aradı
bu yaz dügünü vardı utanmadan dügününe eşimin eski sevgilisinide çagırmış bi de onla kalmayıp görümcem denilen kız o kızla beni oyuna kaldırdı deli olmuştum çıldırmıştım resmen
dün kuzeni aradı ya sen bizim düğünde kırılmışsın bana diyo ya aradan geçmiş kaç ay hala bu olaydan bahsediyo kız çok iyiymişte benim kocam kıza haksızlık yapmışta tam evleneceklerden vazgeçmiş kızdan ayıp etmişte bana bunları anlatıyor ya çıldırdım resmen
dün giremedim fena moralim bozuktu eşimin kuzeni aradı
bu yaz dügünü vardı utanmadan dügününe eşimin eski sevgilisinide çagırmış bi de onla kalmayıp görümcem denilen kız o kızla beni oyuna kaldırdı deli olmuştum çıldırmıştım resmen
dün kuzeni aradı ya sen bizim düğünde kırılmışsın bana diyo ya aradan geçmiş kaç ay hala bu olaydan bahsediyo kız çok iyiymişte benim kocam kıza haksızlık yapmışta tam evleneceklerden vazgeçmiş kızdan ayıp etmişte bana bunları anlatıyor ya çıldırdım resmen
ya o da yetmiyo bi de bana diyo ki o kız evlendi artık kıskanma
sizin bebeginiz var mı diyo bende kısmet daha yok dedim
bana diyo ki bak işte o kız bide 5 aylık hamile ,
dedim ki o zaman kuzenine o kızı alsaydın bak ben hamile kalamıyorum kız hemen kalmış hamile çıldırcam ya bunaldım artık dünden beri aglamaktan içim dsışıma çıktı
dedim ki o zaman kuzenine o kızı alsaydın bak ben hamile kalamıyorum kız hemen kalmış hamile çıldırcam ya bunaldım artık dünden beri aglamaktan içim dsışıma çıktı
hosgeldınız...aman yorulmayın dıkkat edın kendınıze...biz iyiyiz. dün akşam korktum biraz. arabadan inerken ani bir sancı girdi 2 taraflı ,kaldım öylece.. sonra hemen yattım. 2-3 saat uyudum. kendime geldim. yorulmak pek iyi gelmiyor sanırım. 1 hafta 10 gün daha yogunum. dinlenmeye dikkat ediyorum ama genede olmuyor ,yorgunluk oluyor doğal olarak..
eskiden tarlada çalışıyolarmış ,pek çıtkırıldım hissettim kendimi ... bayanssulusmile
anam gelıo gelıo eyvahedigeldismileayy kızlar koltukta içim geçmiş uyumuşum biraz
ay kvrck senın ımtıhanın bu gorumce vs ...dün giremedim fena moralim bozuktu eşimin kuzeni aradı
ne saçma sapan şeyler ya bnm görümcemin evindede eşimin eski nişanından kalma boğça duruyodu kayınvaldemdeydi atamadılar bi türlü kıyamadılar görümce almış patates falan koymuş içine bende ne kadar varoş bş boğça ben sana patates soğan koymaya güzel bişey aliim hiç yakışmamış evine bu dedim.arada tutyo öle durumlar kurtariim derken batırıyorlar
lorkecim su anda devam ediyorum. doguma yakın bi yardımcı alıcam. günde verimli 4-5 saat yetiyor aslında .bu ara bir birikme oldu birden. önceden çizdiğim askıya alınan işlerle,yeni gelenler çakıştı.. nadir oluşan bir durum yanii. çalışabiliyoken para kazanıyımda sonra yatıcam mecburen :)
üzerine yanlışlıkla çıkmayan bi leke ya da delik açardım :jeyyar:
kvrck im hosgeldin canim.
üzülme canim bosver takma sen.
Bende esimin eski sevgilisi ile nerdeyse her dügünde karsilasiyorum alsanaalsanasmile
Ama hic takmiyorum vallah artik asil o cek fena bozuluyo farkediorum cünkü sürekli beni süzüyo aptalBide üstelik benim yanimda kim varsa onunla basliyo bir muhabbet ama dedigim gibi esimle evli olan benim o degil o yüzden o kiskansin ben niye kiskanayim zemuszemus
ya kızlar sorun onunla karşılaşmam degil ben istemezmiyim onun gözünün önünde kocamın koluna girip gerine gerine gezmeyi sorun eşimdeKıvırcık kesınlıkle uzulme
boyle degersız ınsanları hayatından cıkaramayacagın ıcın(akraba maalesef) takmamaya calısacaksın
gorusmeyı dıalogları mınımum a ındıreceksın
hıcbırseyını anlatmayacakmıssın
kocan la bır terslık tartısma olsa dahı hersey super seklınde davranacaksınkı zehırlerı ıle kendılerını soksunlar..
takma canım
sen kendıne bak , esine bak...bosu bosuna degmezler ıcın hucrelerınden olma..
ya kızlar sorun onunla karşılaşmam degil ben istemezmiyim onun gözünün önünde kocamın koluna girip gerine gerine gezmeyi sorun eşimde
o dügüne gitmemek için elinden gelen bütün bahaneleri sıraladı gitmedi demek bu yüzden gitmemiş bi de beni o dügüne yalnız yolladı kızdıgım diger konuda neden kuzeni o kızı savunup duruyo bana neden o kız hala benim kocamı soruyo ya ne hakla
ya kızlar sorun onunla karşılaşmam degil ben istemezmiyim onun gözünün önünde kocamın koluna girip gerine gerine gezmeyi sorun eşimde
o dügüne gitmemek için elinden gelen bütün bahaneleri sıraladı gitmedi demek bu yüzden gitmemiş bi de beni o dügüne yalnız yolladı kızdıgım diger konuda neden kuzeni o kızı savunup duruyo bana neden o kız hala benim kocamı soruyo ya ne hakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?