Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay pardon cnm saol teşekkür ederim önceden yazdığın şeylere nası ekleme yapıosun nası düzeltiyosun o listeyi mesela

hoşgeldiniz anneeellerrrr.... a.s.
nasılsınız bakalııımmm.. bebişler nasıllll

biz iyiyiz. dün akşam korktum biraz. arabadan inerken ani bir sancı girdi 2 taraflı ,kaldım öylece.. sonra hemen yattım. 2-3 saat uyudum. kendime geldim. yorulmak pek iyi gelmiyor sanırım. 1 hafta 10 gün daha yogunum. dinlenmeye dikkat ediyorum ama genede olmuyor ,yorgunluk oluyor doğal olarak..
eskiden tarlada çalışıyolarmış ,pek çıtkırıldım hissettim kendimi ... bayanssulusmile

ayy kizlar bu aralar kimi görsem Hamile ben haric Tün Kuaförüme gittim yaninda calisan bi kiz var yeni evlendi sayilir oda hamile cikti karsima ohaoldumsmile

hoşbulduk.. hepiniz iyisiniz dimi?
geçmişe vaktim kalmıyor pek.çalışıyorum bi taraftan.. sohbete hep aradan dalıyorum...

ay ben geldim yine bi elektrikler gitti daha yeni geldi geçmişide okuyamadım
neler oldu önemli haberler varmı dünden bugüne opuyorumnanaktan

ayy kizlar bu aralar kimi görsem Hamile ben haric Tün Kuaförüme gittim yaninda calisan bi kiz var yeni evlendi sayilir oda hamile cikti karsima ohaoldumsmile

geçenlerde bir tanıdıgımla karsılastım hamileymiş. gerin gerin anlatmazmı, ben korunmayı bıraktıgımda hemen hamile kalırım diye. 1. si dogmus 2. düşük olmuş 3. de yolda 5 aylık..

iyiki hamileyim dedim içimden yoksa onun için kötü olacaktı. kaldırımdaki ters dönmüş tosbağa ....

bu patavatsızlıklara daha da çok kızıyorum artık.. klava:

cnm öle walla ama önceden de öyleydei bizim bu işlerle uğraşmadığımız için dikkatimizi çekmiyodu ama bnmde bu yıl etrafımda elli tane hamile insan bazen imreniyo

ayy kızlar koltukta içim geçmiş uyumuşum biraz

:teytey:

ay ben geldim yine bi elektrikler gitti daha yeni geldi geçmişide okuyamadım
neler oldu önemli haberler varmı dünden bugüne opuyorumnanaktan

az önce kulagını çınlattım. bebişkom biraz limoniyiz dedi.. bebiş geliyo o zaman dedik kaydirigubbakcemile5

amannn dikakt et yorma kendini....
az kalmış şu yogun zamanların geçsede bebişde sende rahat etsen..
eskiden ne doktor yüzü görürlermiş ne istirahat ederlermiş.. ama bizim şartlarla o zamanın şartları bir değilki..herşey hormonlu, herşey aleyhimize... kirlilik, stres, dengesizlikler..herşey... bizden sonraki nesilelri çok merak ediyorum.. sanıyorum insanoğlunun sonu kısırlıktan gelicek.. insanoğlu azala azala yokolucak =( bu gidişle kimse çocuk sahibi olamayacak çünkü

dün giremedim fena moralim bozuktu eşimin kuzeni aradı
bu yaz dügünü vardı utanmadan dügününe eşimin eski sevgilisinide çagırmış bi de onla kalmayıp görümcem denilen kız o kızla beni oyuna kaldırdı deli olmuştum çıldırmıştım resmen
dün kuzeni aradı ya sen bizim düğünde kırılmışsın bana diyo ya aradan geçmiş kaç ay hala bu olaydan bahsediyo kız çok iyiymişte benim kocam kıza haksızlık yapmışta tam evleneceklerden vazgeçmiş kızdan ayıp etmişte bana bunları anlatıyor ya çıldırdım resmen

Pray haklısın walla
ne gıcık tİpler var yaaa
gelde sİnİrlenme ((((((

evet bnmde gıcık olduklarım var neler yaşadığmı bilmiyolarmış gibi herkes usg görüntülerii sokuyo burnuma tamam hamileyim dediniz ne gerek var yani bnm ahım var kızlar yapmicam böyle bnm gibi bekleyenlere zaten 3 aylık olana kadarda kimseye söylemicem

o da yetmedi kız beni sormuş kuzenide anlatmış benim herşeyimi solanda beni kemiş kız sürekli eşimle aramızın nasıl oldugunu falan sormuş
ay benden çok rahatsız oldu bilsem aralarını bozmazdım gelmezdim düğüne falan demiş çıldırdım ya hemöen gidip anlatmış kıza senin yüzünden tartıştılar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…