Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

haklısın tatlım ama sen ona kızdıkça , kıskanıyo gibi görünürsün. değerini yükseltir o zillinin..takmamak mümkün değil ama en azından takmıyor gibi görün..

bu arada ben hiç bir düğüne ,seyrana eşim olmadan gitmiyorum. onun tarafıysa eğer... :hulya:

haklısınız valla ben böyle düşünmemiştim şimdi bizim aramız bozuldukça demekki kuyruk acısı diniyo çünkü eşim onu yanlış hareketlerinden dolayı istememiş ve eşimin peşini uzun süre bırakmamış kız artık eşim sert konuşmak zorunda kalmış onunla
demek hala kızda kuyruk acısı var

eşine diş geçirememiş, acısını senden çıkarmak için seni üzmeye çalışıyor bence. o yüzden sadece gülümse tatlım.. hem bize hem eşine, hem de herkese :) Şeniz

ZATEN CANIM bu konuyu tekrar açarsa o şahsiyet de ki o şahıs beni ilgilendirmiyor bu konuda konuşmak istemiyorum. seninle aramın bozulmasını da istemem dersin
o ağzının payını alır
boşver bence onlar o kızı parmağında oynatabilecekelri için istemişlerdir.
Kocacığınla mutluluğuna bak sen canım onlar kıskançlıktan kudursunlar :)))

Kıskananlar Çatlasın kıskananlar Çatlasın
kıskananlar Çatlasın kıskananlar Çatlasın

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay kızlar siz çok yaşayın emi allah torunlarınızı da görmeyi nasip etsin iyi ki geldi elektrikler valla kafayı yicektim

ya bişi sorayım size eşim dedi ki bu olay uzayıp durucak o tekrar gidip ona bu konuştuklarınızı anlatacak senin kulağına gelecek yine üzüleceksin ben arayıp kuzenime bi daha asla seni aramaması gerektigini söylüycem dedi seni üzmeye kimsenin hakkı yok dedi çok sinirliydi kuzeniyle arasının bozulmasını istemedim arattırmadım keşke ara deseydim

ay kızlar siz çok yaşayın emi allah torunlarınızı da görmeyi nasip etsin iyi ki geldi elektrikler valla kafayı yicektim

amin tatlım.ama en çok istediğim şey, çoluk çocuk hep beraber festival gibi birşey yapıp bulusmak... bu sene hıdrellez dileklerime yazıcam :Saruboceq:

boşver aramasın bence.. umrumda değil onlar , sen benim kocamsın de bitsin gitsin.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…