ya kızlar sorun onunla karşılaşmam degil ben istemezmiyim onun gözünün önünde kocamın koluna girip gerine gerine gezmeyi sorun eşimde
o dügüne gitmemek için elinden gelen bütün bahaneleri sıraladı gitmedi demek bu yüzden gitmemiş bi de beni o dügüne yalnız yolladı kızdıgım diger konuda neden kuzeni o kızı savunup duruyo bana neden o kız hala benim kocamı soruyo ya ne hakla
haklısınız valla ben böyle düşünmemiştim şimdi bizim aramız bozuldukça demekki kuyruk acısı diniyo çünkü eşim onu yanlış hareketlerinden dolayı istememiş ve eşimin peşini uzun süre bırakmamış kız artık eşim sert konuşmak zorunda kalmış onunla
demek hala kızda kuyruk acısı var
haklısınız valla ben böyle düşünmemiştim şimdi bizim aramız bozuldukça demekki kuyruk acısı diniyo çünkü eşim onu yanlış hareketlerinden dolayı istememiş ve eşimin peşini uzun süre bırakmamış kız artık eşim sert konuşmak zorunda kalmış onunla
demek hala kızda kuyruk acısı var
ay kızlar siz çok yaşayın emi allah torunlarınızı da görmeyi nasip etsin iyi ki geldi elektrikler valla kafayı yicektim
ya bişi sorayım size eşim dedi ki bu olay uzayıp durucak o tekrar gidip ona bu konuştuklarınızı anlatacak senin kulağına gelecek yine üzüleceksin ben arayıp kuzenime bi daha asla seni aramaması gerektigini söylüycem dedi seni üzmeye kimsenin hakkı yok dedi çok sinirliydi kuzeniyle arasının bozulmasını istemedim arattırmadım keşke ara deseydim
Ay kizlar elime bir bardak cay döktüm cok yandim yaa ufff :gitme:
Ay kizlar elime bir bardak cay döktüm cok yandim yaa ufff :gitme:
Soguk su tuttum gecti simdi agrisi.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?