ayselcim sen bi dahiliyeye görün canım benim... Bu kadar sıkıntı çekiyosun midende bir hassaslık olabilir belki....
kızlar ben geldim... yaaa otururken birden bi üşüme geldi bana. gittim yattım yatağa üstüme yorganı çektim ve tabi dalmışım.Az önce mide bulantısı ve aşırı terleme ile uyandım
gayeeee gerçekten noluyo yahuuu bebeiş mi yoruyo seni yoksa ay hadi inşallah:Saruboceq:kızlar ben geldim... yaaa otururken birden bi üşüme geldi bana. gittim yattım yatağa üstüme yorganı çektim ve tabi dalmışım.Az önce mide bulantısı ve aşırı terleme ile uyandım
evet haklısınız walla
başım falan ağrımaya başladı
ayy bu akşamı atlatayım da yarın kesin dr a gideyim
gayee..sabahda uyuklamıştın seennn.... nedir bu uyku hallerii sendeee kaydirigubbakcemile3
seni uykuccuuuu
gayeeee gerçekten noluyo yahuuu bebeiş mi yoruyo seni yoksa ay hadi inşallah:Saruboceq:
aysel cnm sen kesin bi baktır midende bişey olmasa bile bi gözükmüş olursun
gayee..sabahda uyuklamıştın seennn.... nedir bu uyku hallerii sendeee kaydirigubbakcemile3
seni uykuccuuuu
Ay keske bende bi yatip uyuyabilsem boshayallersmile
walla şu an bende ılık bi duş alıp yastığa sarılıp uyumayı nası isterdim keşke evde olsak gerççi evdeykende keşke çalışsam diodum akannehir
havanın da etkisi var sanırım canım... bide dün geç yattık biraz annem bizdeydi ya tv,sohbet falan derken uykumu tam alamadım... Fakat sabah dinçtim sonradan birden bi üşüme geldi önce pc önümde koltuğa uzandım orada biraz uyumuşum ama ısınamadım sonra gidip biraz yatağa gireyim dedim veee tabiiki uyumuşum :)
için için bir mide bulantısı ve terleme ile uyandım.
havanın da etkisi var sanırım canım... bide dün geç yattık biraz annem bizdeydi ya tv,sohbet falan derken uykumu tam alamadım... Fakat sabah dinçtim sonradan birden bi üşüme geldi önce pc önümde koltuğa uzandım orada biraz uyumuşum ama ısınamadım sonra gidip biraz yatağa gireyim dedim veee tabiiki uyumuşum :)
için için bir mide bulantısı ve terleme ile uyandım.
sizde ne sorun var cnm bnm ne kadar zamandır deniyorsunuz inşallah en kısa zamanda çocuğun olur
gayeeee gerçekten noluyo yahuuu bebeiş mi yoruyo seni yoksa ay hadi inşallah:Saruboceq:
ahh keşke öyle olsa canım bebişim benimle olsun da istediği kadar yorsun beni.
yok gece çalışma yoktu canım ama annem bizdeydi tv ve sohbet derken biraz geç yattık.(normale göre yarım saat 45dk geç) belki ondan bitkinimdir.yaa gece çalışması çok uzun sürdü ya da hamilelik belirtisi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?