Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben geldim... yaaa otururken birden bi üşüme geldi bana. gittim yattım yatağa üstüme yorganı çektim ve tabi dalmışım.Az önce mide bulantısı ve aşırı terleme ile uyandım

kızlar ben geldim... yaaa otururken birden bi üşüme geldi bana. gittim yattım yatağa üstüme yorganı çektim ve tabi dalmışım.Az önce mide bulantısı ve aşırı terleme ile uyandım

gayee..sabahda uyuklamıştın seennn.... nedir bu uyku hallerii sendeee kaydirigubbakcemile3
seni uykuccuuuu

gayeeee gerçekten noluyo yahuuu bebeiş mi yoruyo seni yoksa ay hadi inşallah:Saruboceq:
evet haklısınız walla
başım falan ağrımaya başladı
ayy bu akşamı atlatayım da yarın kesin dr a gideyim

aysel cnm sen kesin bi baktır midende bişey olmasa bile bi gözükmüş olursun

gayee..sabahda uyuklamıştın seennn.... nedir bu uyku hallerii sendeee kaydirigubbakcemile3
seni uykuccuuuu

havanın da etkisi var sanırım canım... bide dün geç yattık biraz annem bizdeydi ya tv,sohbet falan derken uykumu tam alamadım... Fakat sabah dinçtim sonradan birden bi üşüme geldi önce pc önümde koltuğa uzandım orada biraz uyumuşum ama ısınamadım sonra gidip biraz yatağa gireyim dedim veee tabiiki uyumuşum :)
için için bir mide bulantısı ve terleme ile uyandım.

hayırlara yoralım bakalım bunları.. boshayallersmile

slm kizlar. herkes iyidir umarim.
dusunuyorumda ne kadar degisik birseymis bu bebek istegi ya, daha yeni karar verdik sayilir ama aklimdan hic cikmiyo. daha gecenlerde konusuyoduk esimle olsami acaba olmasami bebek, olmasina karar verir vermez oyle bir arttiki istegim, baska bisey dusunemez oldum hayatla baglantimi kopardim sabah aksam internette arastirma yapiyorum kalkar kalkmaz atesimi olcuyorum, yaptigim kurleri saymiyorum bile. bir heyecan bir heyecan hamile kaldigimi dusunemiyorum bile 9 ay havalarda ucarim heralde.

hayırdır inşallah ya..........şu 21 ocak bi gelse

sizde ne sorun var cnm bnm ne kadar zamandır deniyorsunuz inşallah en kısa zamanda çocuğun olur

Bende sorun yok gibi kan ve hormon testlerime baktırdım kadın doğuma gitmiştim zaten daha 5 aydır deniyoruz çocuk işini bizde. Ama adet düzensizlii var bende o yüzden yumurtlama zamanını hiç bilemeyeceğim galiba. Eşim de görünecek doktora bi sorun varmı yokmu diye bakalım. bu arada tşk ederim yazıma cevap gelmeyecek sanmıştım.:1rolleyes:

gayeeee gerçekten noluyo yahuuu bebeiş mi yoruyo seni yoksa ay hadi inşallah:Saruboceq:

ahh keşke öyle olsa canım bebişim benimle olsun da istediği kadar yorsun beni.

yaa gece çalışması çok uzun sürdü ya da hamilelik belirtisi:)))
yok gece çalışma yoktu canım ama annem bizdeydi tv ve sohbet derken biraz geç yattık.(normale göre yarım saat 45dk geç) belki ondan bitkinimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…